Kruiswijk: "Blij met mijn keuze"

DONDERDAG, 3 JULI 2008, 19:22 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Arnold Kruiswijk ondertekende zijn contract bij Anderlecht al in februari. De 23-jarige verdediger komt over van Groningen waar hij het tot kapitein schopte. Het Nieuwsblad had een interview met hem.


"Ik werd ook gevolgd door verschillende Nederlandse clubs, maar Anderlecht was het meest concreet en liet me het meest voelen dat ze me echt wilden", aldus Kruiswijk. "Ik ben blij met mijn keuze, deze eerste twee weken verlopen echt heel goed. Ik heb contacten met iedereen, maar het is vooral Davy Schollen die me een beetje begeleidt, net zoals de technische staf."

"Voor ik hier tekende, kende ik Goor die nog bij Feyenoord heeft gespeeld en Frutos en Boussoufa. Intussen heb de anderen ook al zien spelen en weet ik waaraan ik me mag verwachten."

De concurrentie in het hart van de verdediging belooft groot te worden. "Mijn doel is hetzelfde als elke andere speler: basisspeler worden. Maar ik ben nog jong en heb nog alles te bewijzen", aldus Kruiswijk. "Ik ben een verdediger die kan voetballen. Dat is iets eigen aan de Eredivisie : we proberen altijd op te bouwen van achteruit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.