Jacobs: "Zorgen voor een mix van alles"

WOENSDAG, 2 JULI 2008, 00:01 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Net zoals de spelersgroep neemt ook de technische staf actief deel aan de teambuildingstage in de Ardennen. "We kunnen de activiteiten omschrijven als kort, aangenaam en nuttig", aldus Ariël Jacobs.


"Het kind moet een naam krijgen en dan noemen we het ook teambuilding, maar dit is eigenlijk maar 1% van het hele trainingspakket in de voorbereiding. Het was vooral de bedoeling dat de spelers op elkaar gingen vertrouwen, dat ze elkaar hielpen en dat ze op elkaar konden rekenen", legt Jacobs uit.

"Toen wij de activiteiten enkele weken kwamen uittesten was het fysiek zwaarder omdat we de parcours enkele keren aflegden, maar dat was eigenlijk niet het opzet van vandaag. De laatste activiteit sprak eigenlijk het meest de fysiek van de spelers aan, maar dat was dan niet zo in de voormiddag. We zorgen eigenlijk voor een mix van alles", besluit de trainer.

Ook volgens teammanager José Garcia heeft een teambuildingstage heel wat nut. "Voor het begin van een zwaar seizoen heb je een goeie basis nodig. Deze teambuilding was perfect om het vertrouwen in de ploegmaats te testen, elkaar beter te leren kennen en jezelf te overtreffen. De spelers waren heel tevreden en toonden zich heel gemotiveerd. Ik wil bij deze dan ook het leger bedanken voor deze kans", aldus Garcia.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.