Spelersreacties op teambuildingstage

DINSDAG, 1 JULI 2008, 23:00 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag stond er in Marche Les Dames dag één van de teambuildingstage in de Ardennen op het programma. Na afloop was er voor de pers de gelegenheid om enkele reacties te verzamelen bij spelers en staf.


Volgens Hernan Losada zit de sfeer in de groep alvast goed. "Het team hangt goed aan elkaar. We zijn nu wel nog niet voltallig – want de internationals krijgen nog een weekje extra vrijaf – maar ik ben ervan overtuigd dat het een goeie groep blijft", aldus de Argentijn.

Kapitein Olivier Deschacht treedt zijn ploegmaat hier in bij: "Zo’n activiteiten bevorderen ook de kennismaking met de nieuwe jongens", zegt Deschacht. "In het begin blijft dat wat bij goeiemorgen en hoe gaat het, maar nu kan je al eens een babbeltje slaan. Je leert elkaars humor kennen."

Voor de Nederlander Arnold Kruiswijk was het vandaag even wennen. "Het is de eerste keer dat ik zoiets meemaak, maar het is wel leuk", vertelt Kruiswijk. "Het bevordert ook de kennismaking, maar ik moet zeggen dat ik ook in de eerste week al goed werd opgevangen."

Schollen: "Iedereen amuseert zich. Het was niet gevaarlijk, maar als je 80 meter boven de grond hangt dan slik je wel. Sommigen hadden wat schrik maar uiteindelijk heeft iedereen de opdrachten uitgevoerd. Het is een kwestie van durven."

Kanu: "Dit was een grote verrassing voor mij. In Brazilië heb ik dat nog nooit meegemaakt. Het was vreemd, maar wel heel leuk. Ik vond het leuk die activiteiten te doen, net zoals de hele groep trouwens."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.