"Ik ga pas naar Anderlecht als de club me écht wil"

VRIJDAG, 21 MEI 2004, 10:58 - RSCA Skater
Anderlecht-Online No Image Found

"De transfer hangt niet van mij af, het is Anderlecht dat me moet willen." Mbo Mpenza is nog niet van paarswit. "Ik ga pas naar Anderlecht als de club me écht wil", zegt Mpenza.


"Als ik merk dat er mensen zijn die me niet willen, dan ga ik liever naar een andere ploeg." Ook Portsmouth, de ploeg van Mornar ziet wel wat in Mpenza. "Daar heb ik nog niks van gehoord. De Premier League trekt me aan, maar Anderlecht is sportief hoger dan Portsmouth. Het sportieve primeert voor mij."

Mbo neemt nog geen beslissing over zijn toekomst. "Wat er ook gebeurt, ik teken nergens voor Nederland - België. Ik wil het hoofd vrij hebben." Bij Moeskroen wil de spits liever niet blijven. "Ik heb niks tegen Moeskroen, maar ik wil bij een ambitieuze club werken. We zien spelers vertrekken, Leekens vertrekken, al is Saint-Jean een goeie trainer. Iedereen stelt zcih vragen. Het wordt niet evident voor mij om daar te blijven."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.