Loon houdt Goor nog weg van Anderlecht

MAANDAG, 17 MEI 2004, 08:48 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht werkt sinds enkele weken in alle stilte aan de terugkeer van Bart Goor. De 31-jarige aanvoerder van de Rode Duivels ligt nog één jaar onder contract bij het Duitse Hertha Berlijn.

In het Constant Vanden Stockstadion, waar hij al tussen 1997 en 2001 speelde, moet Goor de linkerflank versterken, die geteisterd wordt door het langdurige uitvallen van Martin Kolar met een knieblessure. Na het seizoen 2000-2001 verhuisde hij voor 6,25 miljoen euro naar Hertha.
Manager Herman Van Holsbeeck probeerde het voorbije weekend een doorbraak te forceren, maar het grootste struikelblok lijkt voorlopig het riante loon dat Goor in Duitsland opstrijkt. Anderlecht is ook niet bereid om een transfervergoeding te betalen. De komende weken moet blijken of Sporting zich op die koers houdt.
Mocht de zaak met Goor in het water vallen, houdt Sporting Christophe Grégoire van Excelsior Moeskroen als alternatief achter de hand.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.