Rode Duivels: selectie tegen Nederland

VRIJDAG, 14 MEI 2004, 14:08 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Bondscoach Aimé Anthuenis heeft de 20 namen bekendgemaakt die op 29 mei aantreden in een oefenmatch tegen Nederland. De selectieheer pakte uit met één grote verrassing: Geert De Vlieger zal niet onder de lat staan.

Ook Frederic Herpoel behoort niet tot de selectie. Peersman en Lemmens zijn de doelmannen met dienst. "Ik vertrouw De Vlieger en Herpoel nog steeds. Maar ik kijk vooral naar de kwalificatiewedstrijd op 4 september tegen Litouwen", zegt Anthuenis. "Daar wil ik de beste keeper aan de aftrap hebben. Zowel op individueel niveau als op groepsniveau."
­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­
Doelmannen: Lemmens (Espanyol), Peersman (Anderlecht)

Verdedigers: Kompany, Deschacht en Vanden Borre (Anderlecht), Simons (Club Brugge), Deflandre (Lyon), Dheedene (Austria Wenen), Van Damme (Ajax)

Middenvelders: Baseggio (Anderlecht), Clement (Club Brugge), Bisconti (Standard), Dufer (Charleroi), Goor (Hertha Berlijn), Vermant (Schalke 04), M.Mpenza (Moeskroen), Soetaers (Ajax)

Aanvallers: Pieroni (Moeskroen), Buffel (Feyenoord), Sonck (Ajax)



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.