Paars-wit informeerde naar Grégoire

DONDERDAG, 13 MEI 2004, 11:17 - D.A.B.
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht heeft zich officieel gemeld bij Moeskroen voor Christophe Grégoire. De club wil de 24-jarige linkermiddenvelder er volgend seizoen graag bij.


"We hebben geïnformeerd ja", zegt manager Herman Van Holsbeeck. "Maar tussen vragen naar zijn voorwaarden en een serieus gesprek aanknopen, ligt een wereld van verschil. Verwacht dus niet meteen een doorbaak."

De speler zelf is alvast gecharmeerd door de interesse. " Alles verloopt via mijn manager. Die weet dat ik open sta voor een aanbieding van Anderlecht. Wie wil er nu niet spelen voor paars-wit?"

Christophe Grégoire is een linkerflankspeler die volgens zijn trainer, Georges Leekens, "veel talent heeft waar je elke dag moet mee bezig zijn."
"Op termijn kan Grégoire een centrale rol opeisen", voegt Leekens eraan toe. De Waal zorgde dit seizoen voor tien assists en is voor Anderlecht-trainer Hugo Broos geen onbekende. Indertijd bracht hij hem in het eerste elftal.
Wat kan de bedoeling van Broos zijn? Linksbuitens zijn Seol en Kolar, hoewel Broos Seol liever uitspeelt als spits. Grégoire kan dan aanvullen op de al te vaak onregelmatige Kolar.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.