Anderlecht wil Pasquale van Inter

ZATERDAG, 8 MEI 2004, 10:50 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Giovanni Pasquale beschikt over de beste papieren om volgend seizoen de linkerflank van Anderlecht te versterken. De 22-jarige linksachter van Inter Milaan kreeg al enkele positieve rapporten mee.

Trainer Hugo Broos had de Italiaanse belofteninternational graag zondag zelf aan het werk gezien tegen Parma. Maar hij moet thuisblijven, want Pasquale dient geschorst aan de kant te blijven.
Dezelfde interesse is er ook voor Jeremie Brechet, maar de Fransman lijkt zelf niet zoveel zin te hebben in een overgang naar Anderlecht. Aanvaller Isah Eliaku, 18 en eveneens eigendom van Inter Milaan, blijft eveneens een ernstige piste. Ook Christophe Gregoire (Moeskroen) blijft in beeld voor de linkerflank.
Anderlecht ziet wel af van de Noorse linksachter Erlend Hantsveit. De 23-jarige verdediger van Brann Bergen werd gevolgd om de linkerflank te versterken, maar de scoutingsrapporten overtuigden niet. Bovendien wordt hij een stuk minder interessant nu hij zijn contract bij Brann tot 2007 verlengd heeft. Normaal gezien liep zijn overeenkomst dit seizoen af.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.