Jacobs: "Ik heb nooit een probleem gehad met De Boeck"

ZATERDAG, 29 MAART 2008, 17:48 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

Heel wat ex-spelers van Anderlecht bevinden zich in de kern van Cercle. Ook de trainer van de tegenstander morgenavond kent Anderlecht door en door. Ook wordt het een strijd tussen de twee ex-assistent-trainers van paars-wit.


Zowel De Boeck als Jacobs waren assistent-trainer bij Anderlecht. Ariël volgde Glen De Boeck op toen diens contract niet verlengd werd. "Als ik Glen niet had opgevold was het iemand anders geweest. Ik heb De Boeck deze week nog gezien en hij heeft me gezegd dat hij geen probleem had met mij. Ik heb er nooit één gehad met hem, dus ik zie geen enkele reden voor opwinding", aldus de paars-wit trainer in Sportwereld.

Doordat Glen De Boeck jarenlang speler was bij Anderlecht, en daarna assistent-trainer, kent hij de ploeg door en door. Maar dat schrikt Jacobs niet af: "Door onder meer de video is het voor elke trainer tegenwoordig makkelijker om alle spelers van de tegenstander goed te kennen. Dat boezemt me geen angst in. Dat gedoe rond de terugkeer van De Boeck naar Anderlecht leeft niet in de spelersgroep. Dat heb ik zelf kunnen vaststellen."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.