Iachtchouk: "Zal heel vreemd aanvoelen"

VRIJDAG, 28 MAART 2008, 12:06 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Oleg Iachtchouk neemt het zondag voor het eerst in zijn carrière op tegen Anderlecht. "Het zal ongetwijfeld heel vreemd aanvoelen na zolang bij Anderlecht te hebben gespeeld", vertelt de spits.


Iachtchouk weet niet hoe de Anderlechtsupporters zullen reageren zondag. "Ik heb daar echt geen idee van, maar in het algemeen worden oud-spelers wel goed ontvangen. Ik hoop dat ze voor mij geen uitzondering zullen maken! Ik heb eigenlijk alleen maar goeie herinneringen aan mijn Anderlechtperiode, alleen van al die blessures heb ik wat spijt", zegt de Belgische Oekraïner in La Dernière Heure.

Iachtchouk beseft dat Anderlecht in een goeie periode zit. "Het zal moeilijk zijn om iets te rapen op Anderlecht. Je voelt dat Anderlecht in een positieve periode zit. Wat me het meest opvalt, is dat Anderlecht nu een echte groep vormt. Als ze een klap krijgen, reageren ze als groep. Zelfs als het moeilijk is om verschillende tijdperken te vergelijken, die collectieve sterkte doet me denken aan die in de tijd van Koller en Radzinski..."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.