Schollen: "Niet nog een jaar als derde doelman"

VRIJDAG, 21 MAART 2008, 09:58 - Goofy
Anderlecht-Online No Image Found

Eigenlijk is Schollen maar derde doelman bij Anderlecht, maar door de blessure van Zitka en de gebroken vinger van Proto, verdedigt hij nu de paars-witte netten. En dat deed hij ondertussen al met glans.


Davy Schollen wil echter van het statuut als derde doelman af. "Als derde doelman is de beleving anders", vertelt Schollen. "Voor de wedstrijd warm je op, maar dan moet je in de tribune gaan zitten. Dat is niet prettig."

"De relatie tussen de drie keepers is heel goed. Maar ik weet dat deze situatie geen jaren houdbaar is. Daniel wil spelen, Silvio wil spelen en ik wil spelen. Ik geef toe: het zou heel moeilijk zijn om weer als derde doelman aan het seizoen te beginnen", aldus Schollen in Sportwereld.

Dat Anderlecht tevreden is over de doelman werd duidelijk door de contractverlenging die hij kreeg. Toch staat Schollen open voor interessante aanbiedingen. "Ofwel moet mijn positie verbeteren, ofwel hoop ik dat er links of rechts belangstelling voor me komt. Van België of vanuit het buitenland, maakt me niet uit."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.