Jacobs: "Club Brugge zal moeten opletten"

VRIJDAG, 21 MAART 2008, 09:29 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht is bezig aan een sterke opmars in de competitie en staat momenteel op een gedeelde derde plaats. Ariël Jacobs vreest dat de titel verloren is, maar voor de tweede plaats ligt alles nog open.


De trainer waarschuwt Club Brugge: "Ik sta liever in onze schoenen dan in die van Club Brugge", zeg Jacobs in Het Laatste Nieuws. "Als Standard met zijn twee voeten op de grond blijft, is die kloof bepalend voor de titel. Club Brugge van zijn kant moet opletten voor twee clubs: voor Cercle en voor ons"

"Wij moeten zelf nog spelen tegen Club, dus om het met de woorden van Jacky Mathijssen te zeggen: we zijn maar één match van hen verwijderd. Bij Club zullen ze het niet toegeven, maar ik ben er zeker van dat ze zich er ongemakkelijk bij voelen dat we zo dicht zijn genaderd."

"Op een gegeven moment spraken ze bij Brugge over het winnen van de dubbel. Eén week later lagen ze uit de beker en nu riskeren ze ook de titel te verliezen", weet Jacobs.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.