Nog enkele reacties na bekerzege

DONDERDAG, 20 MAART 2008, 11:21 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

U kon hier al reacties van enkele spelers lezen, ook in de kranten geven sommige hun visie over de wedstrijd van gisteren. Bij Van Damme, Pieroni en Deschacht overheerst een gevoel van opluchting.


"De eerste helft was Germinal Beerschot heel goed. Ik besef dat dit niet onze mooiste wedstrijd was, maar in de beker is dat niet belangrijk", vertelt Jelle Van Damme in Het Nieuwsblad. "In de tweede helft konden we Germinal Beerschot beter opvangen. We winnen met een gelukje, maar ja, dat moet je afdwingen."

Ook Luigi Pieroni was onder de indruk van het spel van Germinal Beerschot. "Ik hoorde dat ze goed speelden, maar dit was echt héél goed...", aldus de aanvaller in SudPresse. "Ik ben Didier dankbaar voor de goal. Het is ook belangrijk dat we geen doelpunt tegenkregen." Pieroni speelde niet z'n beste wedstrijd en beseft dit zelfs ook. Hij vond z'n vervanging dat ook niet onlogisch. "We scoorden niet, dus moest de trainer ingrijpen."

Opvallende wissel tijdens de rust: Stanislav Vlcek kwam aanvoerder Olivier Deschacht vervangen. "Ik ben niet gekwetst, maar ik was volledig op", aldus Deschacht in Le Soir. "Na een lange afwezigheid heb ik verschillende matchen op hoog niveau gespeeld op een korte tijd. De gevolgen daarvan draag ik vanavond. Maar zonder erg, ik herstel snel."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.