Voorbeschouwing: Anderlecht - Germinal Beerschot

WOENSDAG, 19 MAART 2008, 11:20 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Germinal Beerschot zakt vanavond af naar Anderlecht voor de topper in de halve finales van de Beker van België. De inzet is een plaats in de finale van de Cofidis Cup en een ticket voor Europa.


Als we naar de statistieken kijken, kan Germinal Beerschot zich optrekken aan een succesvol bekerverleden tegen Anderlecht. Van de negen confrontaties tussen Anderlecht en Germinal Beerschot kwamen de Antwerpenaars zes keer als winnaar uit de bus. Opmerkelijk is wel dat Beerschot in de beker geen enkele keer wist te winnen in het Astridpark.

Anderlecht moet het vanavond ook zonder heel wat geblesseerde spelers stellen. Zo zijn Serhat Akin, Thomas Chatelle, Oleksandr Iakovenko, Mbo Mpenza, Daniël Zitka, Nicolas Pareja en Silvio Proto al zeker out.

De wedstrijd wordt live uitgezonden op Sporza-Canvas vanaf 20u35 en is ook te beluisteren op Radio 1.

Aftrap: 20u45
Stadion: Constant Vanden Stock-stadion
Scheidsrechter: Frank De Bleeckere

: : : ANDERLECHT : : :

Mogelijke opstelling: Schollen, Wasilewski, De Man, Juhasz, Deschacht, Biglia, Hassan, Van Damme, Gillet, Pieroni, Boussoufa
Invallers: Bruzzese, Sare, Goor, Polak, Vlcek, Legear, Frutos

Geblesseerd: Akin (hamstring), Chatelle (adductoren), Iakovenko (kuit), Mpenza (knie), Zitka (adductoren), (Pareja (knie), Proto (duim)
Geschorst: Niemand.
Gevaar voor gele schorsing: Niemand.

: : : GERMINAL BEERSCHOT : : :

Mogelijke opstelling: Steppe, M. Monteyne, Van Dooren, Dheedene, P. Monteyne, King, Ederson, Losada, Cruz, Dosunmu, Malki
Invallers: Maes, De Wree, Chabaud, Verhoeven, Wamfor, Owusu, Okoduwa

Geblesseerd: Colman (dij), Né (enkel), Moons (schouderoperatie), Junior (enkel)
Geschorst: Niemand.
Gevaar voor gele schorsing: Dheedene, Wamfor, Losada, King.





Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.