Vanden Stock: "Beker belangrijker dan voorheen"

WOENSDAG, 19 MAART 2008, 10:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht neemt het straks thuis op tegen Germinal Beerschot in de halve finales van de beker. "De Beker van België is belangrijker dan andere jaren", zegt Roger Vanden Stock in Gazet van Antwerpen.


"Het is al veel te lang geleden dat Anderlecht de beker nog eens gewonnen heeft. Het is mij als voorzitter nog geen enkele keer gelukt en dat steekt toch een beetje", geeft de voorzitter toe. "Daarbij komt nog dat het een extra mogelijkheid is om een Europees ticket te pakken. Als we dit seizoen een trofee willen pakken, zal het de beker moeten zijn."

Anderlecht kreeg dit seizoen al veel kritiek te slikken, het ontsloeg trainer Vercauteren en zakte op een gegeven moment naar de 6e plaats in het klassement. "Toch kan het nog altijd een uitzonderlijk seizoen worden voor Anderlecht", zegt Vanden Stock. "We hebben Europees een schitterend parcours afgelegd, we kunnen in de competitie nog derde of zelfs tweede worden en we kunnen de beker winnen."

Anderlecht moet daarvoor nog wel eerst voorbij Germinal Beerschot en de preses is er niet helemaal gerust in. "Ik ben nooit gerust tegen Beerschot, en nu zeker niet."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.