Kruiswijk: "Anderlecht is een echte topclub"

MAANDAG, 17 MAART 2008, 17:05 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Arnold Kruiswijk, de eerste aanwinst voor volgend seizoen, was vandaag in Anderlecht om de laatste details rond zijn overgang te regelen. "Ik was heel vereerd door de interesse van Anderlecht", vertelt Kruiswijk.


"Ik ben heel blij om hier nu te zijn, Anderlecht is een echte topclub." Kruiswijk is een linksvoetige centrale verdediger. "Ik kan ook eventueel als linksachter spelen, maar mijn beste positie is toch centraal in de defensie."

Aan ambitie geen gebrek bij de Nederlander. "Ik wil met Anderlecht landskampioen worden, en ook Europees wil ik het hoogst mogelijke halen, namelijk de Champions League", vertelt de verdediger.

Zondag kwam Kruiswijk voor het eerst naar een wedstrijd van Anderlecht kijken. "In Nederland is het moeilijk om de Belgische competitie goed te volgen. Er gaat niet zo veel aandacht naar", legt hij uit. "De wedstrijd tegen Roeselare was de eerste wedstrijd die ik hier bijwoonde en ik was best onder de indruk: leuke wedstrijd, mooi stadion en ik heb bewondering voor de supporters."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.