Anderlecht stelt nieuwe spelersbus voor

DONDERDAG, 13 MAART 2008, 17:51 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sporting Anderlecht heeft vandaag haar nieuwe spelersbus officieel voorgesteld. De bus werd samen met autocarmaatschappij Rantour ontwikkeld, volledig naar de behoeften en noden van paars-wit.


"Deze autocar is de absolute topklasse in zijn genre, vergelijkbaar met de Rolls Royce bij auto's", aldus Kurt Rollier van Rantour. "We wilden voor het honderdjarig bestaan van de club iets speciaals doen."

"Dit is een investering die volledig gedragen wordt door Rantour", legt commercieel directeur Chris Lioen (foto) uit. "En dan hebben we het vanzelfsprekend over een fameus kapitaal."

De nieuwe bus toont veel verschillen ten opzichte van zijn voorganger. Voor de spelers is er meer plaas en comfort voorzien. Andere nieuwigheden: internetverbinding aan elke zetel, drie 19 inch televisieschermen met digitale televisie en nog veel meer snufjes. Het grote verschil is echter het uitzicht van de bus. Nu komen we echt naar buiten met een RSCA-bus", vertelt Lioen. "Het honderdjarig bestaan van de club mag gezien worden."

Het is de bedoeling dat de bus de ploeg overal mee zal volgen, inclusief Europese verplaatsingen en stages. Verwacht wordt dat de bus twee jaar dienst zal doen. Daarna wordt ze omgebouwd tot een normale passagiersbus.

Bekijk hier enkele foto's van de nieuwe spelersbus.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.