Anderlecht blijft schermen met tv-rechten

WOENSDAG, 12 MAART 2008, 14:39 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Herman Van Holsbeeck heeft gisteren herhaald dat Anderlecht zijn tv-rechten individueel zal verkopen als de hervorming van de competitie niet goedgekeurd wordt. De manager wil zo de druk wat opvoeren.


De beslissing over een inkrimping van eerste klasse tot zestien clubs werd vorig weekend uitgesteld. Ook Roger Vanden Stock uitte in het verleden al het dreigement dat zijn club de tv-rechten zelf zal verkopen. "De voorzitter wilde een inkrimping naar veertien clubs, maar ging akkoord met de aanbeveling van het extern studiebureau om naar een competitie met zestien te gaan", aldus Van Holsbeeck in Gazet van Antwerpen.

"Een toegeving van Anderlecht, maar als de rest de boel weer gaat blokkeren, dan is het genoeg geweest. Dan blijven we even goede vrienden, geven we iedereen een hand met de woorden 'regel uw zaakjes nu zelf maar, wij regelen de onze wel", aldus de manager.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.