Jacobs: "Blessures proberen te vermijden"

DINSDAG, 11 MAART 2008, 19:08 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Woensdag speelt Anderlecht in de achtste finales van de UEFA Cup tegen Bayern München, koploper in de Bundesliga. De match lijkt een maat voor niets, want Bayern won de heenwedstrijd met 0-5.


Toch is trainer Ariël Jacobs tevreden met de reis naar München. "Ik ben blij dat we hier zijn", aldus Jacobs. "Je krijgt niet elke dag de kans om een achtste finale te spelen in de UEFA Cup tegen de leider van de Bundesliga. Beter hier sterven, dan op het veld van één of andere onbekende ploeg uit Zweden of Moskou."

De ziekenboeg van paars-wit zit momenteel redelijk vol. De coach wil dan ook geen verdere averij oplopen in de match tegen Bayern. "Ik hoop dan ook dat we woensdag geen verdere averij oplopen, anders wordt het wel heel problematisch aangezien we nog op twee fronten actief zijn", vertelt Jacobs. "Volgende week volgt dan opnieuw een midweekmatch en na verloop van tijd kruipt dat toch in je kleren."

Zal Anderlecht voluit gaan tegen Bayern of toch eerder wat krachten sparen voor de komende matchen? "Natuurlijk zit je met een dubbel gevoel, maar eens je op dat veld stapt, dan ga je ervoor, ook al weet je dat je niets meer te winnen of te verliezen hebt."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.