Hassan: "Rust nodig in mijn hoofd"

DINSDAG, 11 MAART 2008, 16:14 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan was in Charleroi de man van de match, maar de Egyptenaar heeft nu besloten om een tijdje niet meer met de pers te praten. De heisa na zijn terugkeer van de Africa Cup hoefde voor hem niet.


"Ik heb nu rust in mijn hoofd nodig", zegt Hassan in Het Laatste Nieuws. "Er is te veel gebeurd rond mijn persoon. Het is altijd maar Hassan, Hassan, Hassan op Anderlecht. Dat hoeft niet voor mij."

De middenvelder wil enkel op het veld van zich laten spreken. "Laat me mezelf maar bewijzen op het veld. Later zal ik wel weer spreken met journalisten", laat Hassan weten.

"Hassan viel naast de ploeg en dat was heel moeilijk voor hem", weet Jelle Van Damme. "In het begin reageerde hij niet goed. Maar nu is hij uit op sportieve revanche."

"Anderlecht zal Hassan zeker nog nodig hebben", zegt Mbark Boussoufa. "Ik ben er zeker van dat hij ons nog kan doen klimmen in het klassement."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.