"Op het einde kan Anderlecht steeds ietsje meer"

DINSDAG, 11 MAART 2008, 14:49 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In München neemt Anderlecht morgen afscheid van Europa. Herman Van Holsbeeck hoopt dit in schoonheid te doen. "We kunnen enkel proberen om daar een goede match te spelen en met een andere uitslag dan 0-5 naar huis te komen."


"Voor het heenduel dachten we dat deze match de apotheose van onze Europese campagne ging worden", zo vertelt de manager vandaag aan Sporza. "Maar in de heenmatch kregen we drie goals te veel binnen om nog met een minimum aan ambitie op het vliegtuig naar München te stappen."

Nu het Europees avontuur erop zit, kunnen ook de doelen voor de rest van het seizoen worden herbekeken. De Champions League halen en de Beker van België winnen worden de betrachting voor de komende twee maanden. "Het duel tegen Roeselare wordt daarom minstens zo belangrijk als dat in München. Door de opeenvolging van duels hebben we veel spelers die niet helemaal fit zijn. Ik hoop dat de ploeg die een kans krijgt in München dat zo goed mogelijk doet."

"We moeten alles doen om de doelen die we nog kunnen halen, te halen. We zijn in de laatste rechte lijn. En daarin kan Anderlecht net nog ietsje meer."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.