Jacobs: "De Hassan die we willen zien"

MAANDAG, 10 MAART 2008, 00:02 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs was blij met de zege tegen Charleroi en zag Anderlecht oprukken naar de vierde plaats. "Als we deze weg blijven bewandelen, komen we automatisch dichter bij de top", weet Jacobs.


"Charleroi is altijd een heel moeilijke verplaatsing, maar we controleerden de wedstrijd heel goed. We speelden het spel dat ik wilde zien. Na de nederlaag tegen Bayern Munchen in de UEFA-cup is dit een opluchting. Deze avond hebben we onze eer weer terug wat kunnen herstellen", aldus de coach.

Ahmed Hassan leverde een puike prestatie en dat was ook Jacobs niet ontgaan. "Dit was de Hassan die gans Anderlecht wil zien. Hij was bepalend aan de bal en maakte bovendien een schitterend doelpunt."

Anderlecht deed vanavond een goede zaak in het klassement. "Wij zijn vandaag naar de vierde plaats gestegen. Als we nu verder onze weg kunnen bewandelen, komen we automatisch dichter bij de top. Maar veel tijd hebben we niet meer, want de eindmeet is in zicht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.