Jacobs: "Spelers lijken verlies goed te verwerken"

VRIJDAG, 7 MAART 2008, 15:36 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Veel tijd om te treuren na het verlies tegen Bayern krijgt Anderlecht niet, zondag wacht immers Charleroi al. "Het ziet er goed uit, de spelers lijken er goed mee om te gaan", aldus Jacobs vandaag.


"Er zijn twee mogelijkheden", vertelt Ariël Jacobs over de nederlaag van gisteren, "ofwel hebben de spelers het verwerkt en zijn ze terug met de voeten op de grond, ofwel spelen ze nog met de nederlaag in het achterhoofd."

Eerder dit seizoen verloor Anderlecht van Charleroi en ook Standard en Club Brugge werden al verslagen door de Karolo's. "We weten dat Charleroi kan winnen tegen de grote ploegen", aldus Jacobs. "Maar dat is zo met elke ploeg in de Jupiler League. Elke ploeg is gemotiveerd wanneer Anderlecht op bezoek komt. Het niveau is soms anders, maar de moeilijkheidsgraad ligt altijd even hoog."

Voor enkele spelers van Charleroi is het een speciale wedstrijd. Cristian Leiva, Cyril Théréau en Geoffrey Mujangi Bia. Deze zullen alvast extra gemotiveerd zijn tegen hun ex-ploeg.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.