Selectie: Charleroi - Anderlecht

VRIJDAG, 7 MAART 2008, 15:30 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Trainer Ariël Jacobs heeft zijn selectie bekend gemaakt voor de wedstrijd tegen Charleroi. Sporting zal zondag geen beroep kunnen doen op Biglia, Pareja en Akin. Olivier Deschacht is er wel bij.


Lucas Biglia zit dit weekend een schorsingsdag uit na zijn derde gele kaart van het seizoen tegen Genk vorige week. Ook zijn landgenoten Pareja en Frutos zijn er niet bij. Deze laatste traint al weer, maar voor wedstrijden is het nog te vroeg. Nicolas Pareja raakte gisteren geblesseerd aan de knie en moet verstek geven voor zondag. Ook Serhat Akin raakte tegen Bayern geblesseerd. De Turk moest gewisseld worden met pijn aan de hamstrings. Een echo moet uitsluitsel brengen over de ernst van de blessure. Verder zijn ook Mbo Mpenza (knie), Jonathan Legear (dij) en Silvio Proto (vinger) onbeschikbaar.

Achter het aantreden van Thomas Chatelle staat nog een vraagteken. De rechterflank kampt met een overbelasting aan de hamstrings. Hij zit wel in de selectie, maar het blijft afwachten of hij kan spelen. Beter nieuws is er van Olivier Deschacht. Deze maakt kan een dikke maand zijn rentree bij de kern.

Selectie: Boussoufa, Chatelle (?), De Man, Deschacht, Gillet, Goor, Hassan, Iakovenko, Juhasz, Pieroni, Polak, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski en Zitka.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.