Hassan niet gelukkig op de bank

MAANDAG, 3 MAART 2008, 10:38 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

Ondanks de schorsing van Boussoufa begon Ahmed Hassan tegen Genk op de bank. De Egyptenaar was hier duidelijk niet gelukkig mee en tijdens zijn opwarming was hij alles behalve gemotiveerd.


Ook de reactie van het publiek bij zijn invalbeurt, was niet enthousiast. Na de wedstrijd ging Hassan de fans dan ook niet groeten. Als enige speler ging hij meteen richting kleedkamer. De vraag rijst hoe het nu verder moet met de Egyptische vedette. Al tegen Dender in de beker vroeg hij zijn vervanging na een onenigheid met Chatelle.

Gevraagd naar een reactie op het gedrag van zijn ploegmaat, reageert Jelle Van Damme in Het Nieuwsblad dat de Egyptenaar zich zelf maar terug in de ploeg moet knokken. "We wisten dat het moeilijk zou worden als hij zou terugkeren van de Africa Cup. We moeten er als groep volwassen mee omgaan. Hij wil natuurlijk zoveel mogelijk spelen en is ontgoocheld dat hij nu niet speelt. Hij kan alleen maar hard trainen en zich terug in de ploeg spelen."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.