Bayern verslaat Schalke 04 met 0-1

ZATERDAG, 1 MAART 2008, 17:31 - Sporzafanaat

Bayern München heeft met het kleinste verschil gewonnen van Schalke 04. Miroslav Klose scoorde al na veertien minuten het enige doelpunt uit de wedstrijd. Daniël Van Buyten speelde de volle 90 minuten.

Miroslav Klose deed de 60.000 SChalke fans al snel zwijgen. Op aangeven van Franck Ribéry kon hij het openingsdoelpunt tegen de netten prikken.

Bayern controleerde de wedstrijd en Schalke geraakte moeilijk in de buurt van doelman Kahn. De leider in de Bundesliga was ook heel de match dichter bij de 0-2 dan Schalke bij de gelijkmaker. Door dit verlies is Schalke definitief uit het titeldebat geslagen.