Jacobs wil duidelijkheid van Anderlecht

ZATERDAG, 1 MAART 2008, 11:28 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vorige week stuurde het bestuur aan op een verlengd verblijf van Ariël Jacobs. "We gaan door met Ariël Jacobs", klonk het toen duidelijk. Een week later heeft de coach nog niets gehoord van de club.


"Het wordt stilaan tijd voor duidelijkheid. Niet voor mij, maar wel voor de club", zegt Jacobs in Het Laatste Nieuws. "Er moeten schikkingen getroffen worden naar volgend seizoen toe. Vanaf maart moet je in de voorbereiding op dat nieuwe seizoen zitten. Dan moet je af van de context waarin je nu zit."

Ook de functie van technisch directeur werd aangehaald. "Al is dat niet mijn dada", vertelt Jacobs. "Het is een mooie job maar het samenwerken met de makelaars zie ik niet zitten. Ik heb het al eens bij Genk gedaan en er zitten daar duistere personen bij."

Manager Herman Van Holsbeeck is er zich van bewust dat er snel duidelijkheid moet komen. "We zitten nu in drukke periode met twee wedstrijden per week", zegt Van Holsbeeck. "Maar we mogen inderdaad niet te lang meer wachten. Voor 15 maart zullen we met hem gesproken hebben."




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.