Jacobs kan in 2009 technisch directeur worden

ZATERDAG, 23 FEBRUARI 2008, 10:25 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs blijft volgend seizoen wellicht trainer van Anderlecht. Herman Van Holsbeeck kondigde aan dat het bestuur de komende dagen de 54-jarige Diegemnaar een éénjarige aanbieding zal doen.


Vanaf de zomer van 2009 zou Jacobs dan kunnen overstappen naar een andere functie in het Astridpark, allicht in een rol als technisch directeur. Anderlecht had dezelfde plannen met Frank Vercauteren, maar die constructie ging uiteindelijk niet door. Herman Van Holsbeeck is van plan om ditmaal wél door te zetten met een nieuwe structuur.

"Maar Jacobs moet eerlijk zijn en duidelijk zeggen wat hijzelf wil", zegt Van Holsbeeck in Gazet van Antwerpen. Welke functie heeft de manager dan in gedachten voor Jacobs? "Wat Jean Dockx vroeger voor Anderlecht deed. De club heeft nog steeds geen opvolger voor hem gevonden. Ik zie Ariël Jacobs evolueren naar zo'n rol. Hij kent het voetbal, communiceert goed én heeft veel meer uitstraling dan vroeger."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.