Hassan reist mee naar Bordeaux

DINSDAG, 19 FEBRUARI 2008, 17:49 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Ahmed Hassan is terug in België nadat hij eerder met Egypte de Africa Cup won. De Egyptenaar had een gesprek met manager Herman Van Holsbeeck en met de trainer, en alle plooien werden gladgestreken.


Hassan aanvaardt zijn sanctie, en reist woensdag mee naar Bordeaux met de rest van de ploeg. De Egyptenaar werd vroeger in België verwacht, maar door een blessure aan de enkel landde hij pas op dinsdag om 14 uur in Zaventem.

"Na de finale had ik last van vermoeidheid en van een lichte blessure aan de kuit. Ik bied mijn verontschuldigingen aan de club aan voor mijn vertraging, maar ik had enkele dagen rust nodig", zegt Hassan bij aankomst op de luchthaven.

"Ik begrijp dat de club hier niet tevreden mee is en ik zal dan ook alles accepteren wat de club mij vraagt. Ik heb helemaal geen problemen hier. Mijn relatie met Anderlecht is nog altijd goed."

Hassan is naar eigen zeggen alvast blij dat hij terug is. "Ik voel me goed en ben zeer gemotiveerd. Ik ben beschikbaar voor de trainer als hij mij vraagt om te spelen. Zelfs als hij me nodig heeft voor Bordeaux wil ik spelen. De dokter zal morgen beslissen of ik mee mag spelen, maar ik mag in elk geval mee naar Bordeaux."

De laatste weken gaat het bij Anderlecht op sportief vlak de goede richting uit. "Uiteraard ben ik blij dat alles weer vlot loopt", zegt Hassan. "Het belang van de ploeg primeert boven alles. Van zodra de ploeg mij weer nodig heeft zal ik er zijn."

Hassan had vervolgens ook nog een gesprek met coach Ariël Jacobs. "Ik ben vereerd om met zo een meneer samen te mogen werken. Hij heeft veel met mij gepraat en mij over alles op de hoogte gebracht. Niemand is kwaad op mij, de trainer heeft me gefeliciteerd met de Africa Cup, en ook de spelers hebben voor me gezongen", aldus de middenvelder.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.