Selectie voor Anderlecht-Moeskroen

VRIJDAG, 15 FEBRUARI 2008, 16:29 - RSCAman
Anderlecht-Online No Image Found

Ariël Jacobs maakte een 19-koppige selectie bekend voor de competitiewedstrijd van zondag tegen Moeskroen. De coach kan geen beroep doen op Jonathan Legear en Ahmed Hassan, Lucas Biglia zit wel in de selectie na oververmoeidheid.


"Legear sukkelt met een ontsteking aan de dij na de UEFA-bekerwedstrijd van woensdag tegen Bordeaux en heeft daar behoorlijk wat last van", zegt Jacobs. Ahmed Hassan komt net als eerder gemeldt pas dinsdag terug van de Afrika Cup en zal dus ook niet kunnen aantreden tegen de Henegouwers. Hoofdtrainer Ariël Jacosbs zal later nog beslissen of de Egyptenaar in de selectie zit voo de terugwedstrijd in de UEFA-Cup. Biglia was nogal moe na de wedstrijd van woensdag en kreeg twee dagen rust. Zijn basisplaats komt echter niet in gevaar.

Selectie : Akin, Biglia, Boussoufa, Chatelle, De Man, Gillet, Goor, Iakovenko, Juhasz, Mpenza, Pareja, Pieroni, Polak, Proto, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Zitka.




Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.