Van Holsbeeck: "Bordeaux wordt een nieuwe test"

DINSDAG, 12 FEBRUARI 2008, 19:17 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Met Anderlecht gaat het, na zeges tegen Dender en Brussels, de goede kant op. "Intussen zijn de wolken verdreven, maar de lucht is nog niet helder blauw", zegt Herman Van Holsbeeck aan Sporza.


"De laatste weken spelen we beter, al kon het ook moeilijk slechter. Bordeaux wordt een nieuwe test", zegt de manager. "Het vertrouwen is bij een aantal jongens terug en de nieuwe spelers brengen een meerwaarde."
"Of we al een grote Europese avond mogen verwachten? De Belgische en de Franse competitie zijn moeilijk te vergelijken, maar de spelers willen graag tonen dat ze dat niveau wél aankunnen."

Herman Van Holsbeeck kan eventueel leven met een nederlaag tegen Bordeaux. "Maar dan moeten we wel goed voetbal brengen en tonen dat we vooruitgang boeken."

"Groep te hoog ingeschat"

"Het bestuur heeft lessen getrokken uit de heenronde. We moeten durven toe te geven dat we de groep te hoog hebben ingeschat. Ik blijf er wel bij dat de prijzen op het eind uitgedeeld worden, maar de titel is weg."

"Ik verwacht vooral eerherstel van onze Europese campagne. Bordeaux opzijzetten en een mooie affiche kunnen spelen, dat zou ons een positieve "boost" geven", besluit Van Holsbeeck.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.