Pieroni : "Had ik gescoord was mijn debuut perfect"

ZONDAG, 10 FEBRUARI 2008, 15:36 - RSCAman
Anderlecht-Online No Image Found

Met een hakje zette Luigi Pieroni Gillet op weg naar zijn tweede goal, maar zelf scoren zat er niet in. Pieroni was tegen Brussels nochtans erg aanwezig in de match.


Pieroni wou zich meteen leten opmerken in zijn eerste wedstrijd ooit voor de landskampioen. "Het deed ongelooflijk veel deugd om weer vertrouwen te krijgen en negentig minuten te mogen voetballen", aldus de spits. "Ik wilde veel aan de bal komen om het leer te kunnen voelen, maar wat had ik ook graag een doelpunt gescoord. Dat had mijn debuut helemaal perfect gemaakt. Bij mijn beste kans miste ik echter."

Pieroni maakte wel ruimte voor infiltrerende middenvelders die dan ook konden scoren. "Ik hou er ook van om de anderen te laten scoren. Ik ben in Frankrjk sterk verbeterd op technisch vlak. Ik hoop dat iedereen dat vandaag gezien heeft. Ik kan negentig minuten aan. Noch bij België noch bij Anderlecht zat ik op de bank. Ik zal alleen nog wat meer evenwicht moeten vinden", vertelt Pieroni in het Nieuwsblad.

Pieroni was zeker niet teleurgesteld in het niveau van z'n nieuwe club. "Ik zag een sterk Anderlecht zaterdagavond", besluit hij. "Ik vond de balcirculatie heel goed. Ik ben blij dat ik een voet had in deze zege tegen Brussels."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.