Bordeaux bevestigt winning mood

ZATERDAG, 9 FEBRUARI 2008, 22:25 - Sporzafanaat

Bordeaux, woensdag tegenstander van Anderlecht in de UEFA-Cup, stuurde vanavond FC Metz wandelen met duidelijke 3-0 cijfers. Topscoorder Cavenaghi maakte twee doelpunten voor Les Girondins.

Bordeaux deed in eigen huis dus wat het moest: winnen. Halverwege de eerste helft zorgde Cavenaghi door middel van een strafschop voor de 1-0. In de tweede helft tekende weer Cavenaghi voor het tweede doelpunt van Bordeaux. In de slotfase zorgde Diarra voor de 3-0 eindstand.

Door de overwinning blijft Bordeaux steviger in het zadel zitten van leider Olympique Lyon. Anderlecht wacht dus een zware klus in de UEFA-Cup over enkele dagen.