Selectie: FC Brussels - Anderlecht

VRIJDAG, 8 FEBRUARI 2008, 17:48 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Sporting Anderlecht neemt het morgen, in het Edmond Machten-stadion, op tegen stadsgenoot FC Brussels. Trainer Ariël Jacobs maakte vandaag een 20-koppige kern bekend voor de Brusselse derby.


Luigi Pieroni is speelgerechtigd en maakt dus voor het eerst deel uit van de kern. De andere nieuwe aanwinst Oleksandr Iakovenko is nog niet speelgerechtigd. Ook Serhat Akin en Thomas Chatelle zitten in de selectie.

Achter het aantreden van Thomas Chatelle (adductoren) staat wel nog een vraagteken. Pas zaterdagvoormiddag wordt beslist of hij al dan niet kan spelen. Daniel Zitka (knie) maakt wel deel uit van de selectie. Jonathan Legear (spierscheur) is er niet bij en kreeg vandaag een inspuiting. Olivier Deschacht en Nicolas Frutos revalideren verder.

Coach Ariël Jacobs blikt vooruit op de wedstrijd van morgen. "Het gaat op dit moment misschien minder goed met Brussels, maar ze hebben veel nieuwe spelers gehaald én een nieuwe coach, dus ik verwacht zeker een gemotiveerd Brussels."

Selectie: Akin, Biglia, Boussoufa, Chatelle, De Man, Gillet, Goor, Juhasz, Gillis, Mpenza, Pareja, Pieroni, Polak, Proto, Sare, Schollen, Van Damme, Vlcek, Wasilewski, Zitka



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.