Kruiswijk: "Anderlecht is een grote club"

WOENSDAG, 6 FEBRUARI 2008, 15:50 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Vandaag tekende de Nederlander Arnold Kruiswijk een contract voor vier seizoenen bij Anderlecht. De 23-jarige Kruiswijk zal in de zomer de verdediging van paars-wit komen versterken.


"Sinds december heeft Anderlecht een aantal malen voor me op de tribune gezeten om me te bekijken en vervolgens hebben ze aangegeven interesse in me te hebben", zegt Kruiswijk op de website van Groningen.

De verdediger is alvast zeer te spreken over zijn nieuwe werkgever. "Je ziet aan alles dat Anderlecht echt een grote club is. Een club ook met veel historie. Ik heb al even in Brussel rondgekeken naar een huis, maar heb nog tijd zat om iets te vinden. Met de auto ben je er in drieëneenhalf uur vanuit Groningen, dus dat is best te doen."

"Het kampioenschap zal dit jaar erg lastig zijn om te behalen, maar je weet het nooit. En volgend jaar begint iedereen gewoon weer op nul punten. Het spelen van Europees voetbal zit er volgend jaar hopelijk nog wel in bij Anderlecht."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.