Blessures voor Chatelle en Akin

ZONDAG, 3 FEBRUARI 2008, 00:10 - Sporzafanaat
Anderlecht-Online No Image Found

Chatelle stond vanavond weliswaar in de basis, maar sukkelt nog steeds met een blessure aan de adductoren. Akin sukkelt dan weer met een contractuur en speelt mogelijk niet voor Turkije woensdag.


"Die blessure van Chatelle aan de adductoren is er", aldus Jacobs. "Gelukkig is ze nu niet erger geworden, maar normaal gezien moet hij volgende week een infiltratie krijgen. Ik denk niet dat het verstandig zou zijn om nu met de nationale ploeg in actie te komen. We zullen zien, de clubdokter neemt nog contact op met de dokter van de nationale ploeg."

"De blessure van Akin is niet zo ernstig", aldus Jacbobs, "maar waarschijnlijk zou het niet echt slim zijn om Akin naar Turkije te laten vertrekken en te laten spelen." Ook hier zal de de dokter van de Turkse nationale ploeg gecontacteerd worden.

Akin zelf staat ook niet te springen om te spelen. "Ik heb al een tiental dagen last van die contractuur en nu voelt het echt hard aan. Ik zou liever geen risico's nemen, uiteindelijk spelen we enkel een vriendschappelijke match", aldus de Turkse spits.



anderlecht-online forum