Pareja blikt vooruit op Dender

ZATERDAG, 2 FEBRUARI 2008, 11:02 - Michaël
Anderlecht-Online No Image Found

"Bij Anderlecht is het blijkbaar nooit goed genoeg", concludeert Pareja snel. "We wonnen nu met 3-0 en als ik dan de punten van de spelers in de krant bekijk, dan ben teleurgesteld."


"In de kranten stond te lezen dat Dender zwak was. Dat begrijp ik niet, de kranten oordelen dat de zege van Anderlecht niet onze eigen verdienste was maar te wijten aan de zwakte van de tegenstander."

Pareja was één van de spelers die de voorbije dagen een nieuw contract aangeboden kreeg. "Het bestuur oordeelde dat ik goed genoeg ben om hier te blijven. Het was voor mij belangrijk dat ook Frutos en Biglia tot 2012 zouden tekenen. Natuurlijk wil ik later nog in een betere competitie spelen, maar momenteel ben ik tevreden met Anderlecht."

"Chatelle, Vlcek, Gillet, ... het zijn allemaal goede spelers", vindt Pareja. "Gillet toont zijn kwaliteit zelfs nu op de plaats van Biglia. Biglia zal wel terug in de ploeg komen. Pieroni is aangenomen voor de plaats van Frutos, maar ik weet niet of Anderlecht op die plaats echt versterking nodig had. Er zijn maar weinig spelers die voor Anderlecht kunnen doen wat Frutos al voor Anderlecht deed. Als hij niet zoveel pech had met blessures speelde Frutos nu bij Real Madrid."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.