Van Holsbeeck wil "terug naar de basis"

VRIJDAG, 1 FEBRUARI 2008, 09:08 - Garrincha
Anderlecht-Online No Image Found

In Het Laatste Nieuws geeft Herman Van Holsbeeck enige commentaar bij de vijf aanwinsten van deze winterstop. "De club wil terug naar de basis: spelers met techniek, met een duidelijk Anderlechtprofiel."


"De fans moeten op Anderlecht opnieuw een vlotte balcirculatie zien, zonder daarbij evenwel het evenwicht met de zogenoemde 'functionele voetballers' uit het oog te verliezen", aldus de manager. "Iakovenko is al een mooi voorbeeld van deze koers: hij is een speler met ontzettend veel kwaliteiten, een voetballer naar het hart van het Anderlechtpubliek." Pieroni is dan weer een heel ander verhaal, aldus de manager. Die moet het scoringsprobleem op korte termijn oplossen.

Van Holsbeeck komt ook nog even terug op Tom De Sutter, een naam die de laatste tijd geregeld valt in Anderlecht. "Dat wordt onmogelijk. Ik heb gehoord dat op Cercle woensdagavond na de bekermatch nog een bod van 7,5 miljoen euro is binnengelopen voor De Sutter. Dat kunnen wij niet bieden."



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.