Voorbeschouwing RSCA-Real Madrid

MAANDAG, 15 OKTOBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Albert Celades, de middenvelder van Real Madrid, de tegenstander in de volgende Champions League match, bekijkt het bezoek vrij nuchter.

"E?n punt volstaat om ons te kwalificeren voor de 2de ronde, maar we hebben de 3 punten nodig om het vertrouwen terug in de ploeg te krijgen, om terug onoverwinnelijk te worden."
Celades verklaarde ook dat ze liever in Spanje waren gebleven, wegens het conflict in Afghanistan, maar hij denkt niet dat de gebeurtenissen een invloed zullen hebben op de wedstrijd.
Anderlecht van zijn kant moet gaan voor de 3 punten. Zo'n stunt is nodig om het gekwakkel in de eigen competitie te vergeten en om te voorkomen dat paars-wit naar de laatste plaats zakt in de Champions League.
Alin Stoica is opnieuw schietschijf. Toch zal hij waarschijnlijk achter de spitsen, Mornar en Aruna, spelen.
Wat wordt het? Anderlecht, nog zonder De Bilde, Jestrovic, de geschorste De Boeck en misschien Doll, lijkt niet gewapend om even goed te doen als vorig seizoen. Real Madrid, zonder basisspelers als Campo, Helguera, Geremi en Flavio en met een twijfelachtige Roberto Carlos, komt echter misschien op het juiste moment op bezoek.
De Deen Knud Erik Fisker zal dinsdag, om 20u45 in het Constant Vanden Stock, de wedstrijd Anderlecht-Real Madrid op gang fluiten.



anderlecht-online forum