Voorbeschouwing RSCA-Roma

MAANDAG, 29 OKTOBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

AS Roma:
AS Roma speelt morgen niet in zijn sterkste opstelling tegen Anderlecht. Trainer Fabio Capello laat de geblesseerde Batistuta aan de kant en stelt Francesco Totti op rust. Hij laat ook tweede doelman Pelizzoli spelen.

Cassano, de duurste voetbaltiener ter wereld, komt eveneens aan de aftrap.

RSC Anderlecht:
Aruna en De Bilde gaan niet mee. Aruna heeft nog te veel last van zijn verrekking. De Bilde mocht ook tegen Standard niet invallen en moet na zijn voetletsel in Anderlecht trachten conditie bij te winnen. Voor Doll komt de verplaatsing ook nog te vroeg. Seol is twijfelachtig.
Vanderhaeghe kreeg in de slotfase van de partij tegen Standard een trap tegen het hoofd. Hij liet drie hechtingen aanbrengen maar is speelklaar.
Baseggio en Stoica zijn er weer bij...
Nenad Jestrovic zal morgen voor de eerste maal aan de aftrap komen van een wedstrijd van RSCA. De spits wordt fit genoeg bevonden om te starten, al zal hij waarschijnlijk niet de 90 minuten vol maken.
* Vermoedelijke opstelling: De Wilde, Crasson, Ilic, De Boeck, Traore, Vanderhaeghe, Baseggio, Hendrikx, Stoica, Jestrovic, Mornar
* Info: Bij paars-witte winst ?n verlies van Lokomotiv Moskou thuis tegen Real Madrid, pakt Anderlecht alsnog de derde plaats en het daaraan verbonden Uefacupticket in groep A.



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.