Voorbeschouwing RSCA-Genk

ZATERDAG, 8 SEPTEMBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

RSC Anderlecht:
Oyen komt voor het eerst in de selectie en zou door het forfait van Doll (scheurtje bil en nog twee weken out) aan de aftrap kunnen komen. Stoica speelde met de invallers en zit mogelijk op de bank.

Iachtchouk (stressfractuur) is net als Baseggio de komende matchen niet inzetbaar.Pirard (adductoren) is vanavond niet inzetbaar, zodat de kans heel groot is dat Crasson rechtsachter wordt, Ilic naar het centrum opschuift en Oyen als linksachter speelt.
Peersman is zeker out tot de jaarwisseling.
Kern: De Wilde, Crasson, De Boeck, Ilic, Oyen (?), Vanderhaeghe, Hasi, Hendrikx, Aruna, De Bilde, Mornar. Inv. Milojevic, Van Hout, Said, Stoica (?), Seol.
Geblesseerd: Jestrovic , Doll , Baseggio
Geschorst: niemand

Racing Genk:
Wilfried Delbroek is niet volledig hersteld van een dijverrekking. Akran Roumani sukkelt met een pijnlijke hiel maar geraakt speelklaar. Juha Reini (lies) is terug fit. Ervin Fakaj krijgt voor het eerst een plaatsje in de kern.
Kern: Moons, Brockhauser, Reini, Zokora, Fakaj, Roumani, Vanbeuren, Beslija, Wamfor, Thijs, Daerden, Origi, Skoko, Chatelle, Sonck, Dagano, X.
Geblesseerd: Wilfried Delbroek
Geschorst: niemand



Nieuwsreacties zijn tijdelijk niet beschikbaar. We werken aan een volledig nieuwe oplossing die spoedig beschikbaar zal worden gesteld.