Voorbeschouwing Moskou - Anderlecht

MAANDAG, 10 SEPTEMBER 2001, 00:01 - Newssystem
Anderlecht-Online No Image Found

Anderlecht:
De Boeck (heup), Mornar (spierletsel) en Pirard (adductoren) bleven zaterdag tegen RC Genk afwezig maar werden door de medische staf van Anderlecht fit bevonden voor de dienst.


Milojevic wordt toegevoegd aan het rijtje geblesseerden met Baseggio, Jestrovic, Doll en Iachtchouk. De tweede doelman heeft last van de knieholte. Wellicht reist de bijna volledig herstelde Pavlovic in zijn plaats mee. Ook Nicolay viel in extremis af. Zijn plaats wordt ingenomen door de jonge Servi?r Lovre.
Thompson speelt deze week twee interlands met Nigeria en gaat ook niet mee. Stoica speelde zaterdag zijn eerste competitieminuten maar staat morgen nog niet in de basis die er wellicht als volgt uitziet: De Wilde, Pirard, Crasson, De Boeck, Ilic; Aruna, Hasi, Vanderhaeghe, Hendrikx; Mornar, De Bilde . Invallers zijn dan Pavlovic of Carlier, Lovre, Oyen, Said, Seol, Stoica, Traore en Van Hout.

Lokomotiv Moskou:
Moskou speelt resultaatvoetbal. Dat was de belangrijkste conclusie van de Anderlecht scouting. Ze beschikken over enorm athletische spelers, met een enorme vechtlust.
Tegen Tirol speelden ze met amper 1 spits, maar hun spelbeeld zal zeker wel veranderen met een extra spits. Duidelijk is wel dat Moskou een ploeg is die weinig tegendoelpunten slikt. Het valt nog af te wachten hoe de Moskovieten morgen zullen spelen.



anderlecht-online forum