Voorbeschouwing Real-RSCA

MAANDAG, 24 SEPTEMBER 2001, 00:01 - Newssystem

Real Madrid:
Madrid won met 5-1 van Espanyol de Barcelona. Dit was de eerste zege van de koninklijke in de competitie. Op die manier komt Real weg van de kelder van het klassement.

De voor de Champions League geschorste Zidane scoorde de eerste goal. Roberto Carlos verdubbelde de score en nog voor de rust stond het 3-0 dankzij Figo.
Aan de rust had het zelfs 4-0 moeten zijn, maar een goal van Ra?l werd ten onrechte afgekeurd.
Na de rust scoorde Espanyol en verder legden Raul en McManaman de 5-1 eindstand vast.
RSC Anderlecht:
Vandaag wordt er na de persconferentie nog ??nmaal getraind (17.00uur). Daarna trekt de kern op afzondering naar Grimbergen. Morgen reist de ploeg naar Madrid.
Trainer Aim? Anthuenis verwacht het bekende Real : "Enkel rond Guti zijn er nog twijfels. Aangezien Zidane niet speelt denk ik dat ze spelen met de ploeg die vorig jaar 2 maal bekampten. Dat betekent een aanvalslijn Munitis-Raul. Ik zag hen meermaals aan het werk en ook de wedstrijd van gisteren heb ik op video gezien. We zijn voldoende voorbereid en weten waaraan we ons kunnen verwachten."
Info:
De wedstrijd voor de 3de speeldag in de Champions League tussen Real Madrid en Anderlecht wordt woensdag geleid door de Noorse scheidsrechter Terje Hauge.