Archieven

 30-11-2013 

Uitslagen Anderlecht-jeugd

Uitslagen Anderlecht-jeugd

Zaterdagnamiddag kwam de Anderlecht-jeugd in actie tegen Lierse. De U15 speelden 2-2 gelijk tegen de Pallieters in een zeer potig duel. Twee Anderlecht-spelers moesten het veld met een blessure verlaten. Lees verder »

Anderlecht-fans oogsten lof in Engeland

Anderlecht-fans oogsten lof in Engeland

Een vijftigtal Anderlecht-supporters zakten vandaag af naar Leicester om het duel tegen Milwall te volgen. De paars-witte fans trokken naar de Championship-wedstrijd om voormalig Anderlecht-speler Marcin Wasilewski toe te zingen. Lees verder »

De toekomst van Iseka is paars

De toekomst van Iseka is paars

Aaron Leya Iseka is zeker geen onbekende voor de supporters die de prestaties van de jeugd en de beloften op de voet volgen. Leya Iseka lag vorig seizoen mee aan de basis van de titel bij de U17. Lees verder »

Suarez even terug naar thuisland

Suarez even terug naar thuisland

Matias Suarez zal binnenkort voor vijf weken naar zijn thuisland Argentinië terugkeren om er bij zijn familie te zijn en de batterijen op te laden. Hij kreeg hiervoor toestemming van Anderlecht. Lees verder »

Devroe in 2012 bijna van Anderlecht

Devroe in 2012 bijna van Anderlecht

Luc Devroe, van 2007 tot 2011 sportmanager en departementshoofd Sport bij Club Brugge, was in 2012 dicht bij een overeenkomst met Anderlecht. Maar andere verplichtingen hebben de deal niet doen doorgaan. Lees verder »

Verjaardag Frank Mikal

Verjaardag Frank Mikal

Vandaag is het de verjaardag van Frank Mikal, hij mag bij dit prachtig weer 16 kaarsjes uitblazen. De spits komt uit bij de U19 maar ook bij de U21. Mikal, maak er een mooie dag van! Lees verder »

 29-11-2013 

Frutos geeft aftrap Anderlecht-Cercle

Frutos geeft aftrap Anderlecht-Cercle

Nicolas Frutos zal zondag de aftrap geven voor de wedstrijd tussen Anderlecht en Cercle Brugge. De voormalige Argentijnse voetballer speelde vijf seizoenen in het Astridpark en scoorde 41 doelpunten in 69 competitiewedstrijden. Lees verder »

Anderlecht - Cercle: Nog 100 tickets

Anderlecht - Cercle: Nog 100 tickets

Er zijn nog 100 tickets beschikbaar voor het competitieduel van zondag tegen Cercle Brugge. De ticketing is vrijdag nog open tot 17u30 en zaterdag van 10 tot 12 uur. De ticketprijzen liggen tussen de 18 en 35 euro. Lees verder »

Acheampong: "Ik moet harder werken"

Acheampong:

Frank Acheampong kreeg tegen Benfica opnieuw wat speelminuten, nadat hij tegen Charleroi niet eens de bank haalde omwille van mindere prestaties op training. "Als de coach dat zegt, moet ik harder werken", aldus de Ghanees. Lees verder »

Deschacht: "Opnieuw pijn aan enkel"

Deschacht:

Toen Olivier Deschacht tegen Benfica na 55 minuten plaats moest ruimen voor Frank Acheampong was dit niet om tactische redenen. "Ik had opnieuw last van mijn enkel", legt de linksachter zijn vervanging uit. Lees verder »

Mpoku: "Anderlecht niet aan de orde"

Mpoku:

Via Twitter heeft Paul-José Mpoku gereageerd op de berichten die gisteren opdoken als zou hij openlijk gesolliciteerd hebben bij Anderlecht. "Ik denk of wens niet naar ­Anderlecht te gaan", zo schrijft hij. Lees verder »

 28-11-2013 

Kouyaté: "Liever op het middenveld"

Kouyaté:

John van den Brom verraste tegen Benfica door Cheikhou Kouyaté als verdedigende middenvelder te laten spelen. De Senegalees deed het niet onaardig. "In het begin was het even zoeken, maar ik vond snel mijn plek." Lees verder »

Mitrovic kan niet scoren voor overleden opa

Mitrovic kan niet scoren voor overleden opa

Aleksandar Mitrovic droeg tegen Benfica een t-shirt met de beeltenis van zijn opa onder zijn wedstrijdtruitje. Mitrovic' opa overleed zaterdag enkele uren voor de partij tegen Charleroi. Scoren voor zijn opa lukte echter niet. Lees verder »

Mpoku zet deur naar Anderlecht open

Mpoku zet deur naar Anderlecht open

Het staat nu vast dat Paul-José Mpoku zijn in 2015 aflopend contract bij Standard niet zal verlengen. De middenvelder heeft een broertje dat bij Anderlecht speelt en zegt niet bij voorbaat 'neen' om zelf ook naar Brussel te komen. Lees verder »

De Zeeuw: "Waarom weer naar de bank?"

De Zeeuw:

Na een aantal basisplaatsen moest Demy de Zeeuw tegen Benfica opnieuw plaatsnemen op de bank. De Nederlander was hier allerminst tevreden mee. "Waarom ben ik het slachtoffer van een zwakke prestatie van het hele team?" Lees verder »


 27-11-2013 

Bruno geschorst tegen Olympiakos

Bruno geschorst tegen Olympiakos

Massimo Bruno pakte vanavond zijn derde gele kaart in de Champions League. De rechtsbuiten zal daardoor de -overbodige- laatste groepswedstrijd op het veld van Olympiakos moeten missen. Lees verder »

Nuytinck: "Onterechte nederlaag"

Nuytinck:

Doordat Cheikhou Kouyaté doorschoof naar het middenveld, mocht Bram Nuytinck eindelijk nog eens aan een wedstrijd beginnen. De Nederlander speelde een sterke wedstrijd. "Deze nederlaag is onterecht. We hadden moeten winnen." Lees verder »

Vanden Borre: "Nu pas volwassen"

Vanden Borre:

In een interview met Het Laatste Nieuws praat Anthony Vanden Borre over zijn woelige carrière. "Alles ging te snel voor mij. Bij de jeugd ging het te gemakkelijk. Ik teerde te veel op mijn talent", aldus de rechstachter Lees verder »

De Zeeuw: "We moeten revanche nemen"

De Zeeuw:

Demy de Zeeuw speelde een sterke partij op het veld van PSG, maar dreigt vanavond opnieuw op de bank te belanden. De Nederlander zint nochtans op revanche: "We zijn de 2-0 uit de heenwedstrijd nog niet vergeten." Lees verder »

Bruno: "Offensief voor de dag komen"

Bruno:

Massimo Bruno wilt vanavond een ander Anderlecht zien dan in de heenwedstrijd. "Benfica is een vast waarde in de Champions League en een sterk team. We moeten aanvallend spelen om de Portugezen te verrassen." Lees verder »

Topclubs komen scouten

Topclubs komen scouten

Tal van Europese topclubs sturen een scout naar het duel tussen Anderlecht en Benfica. Chelsea, Manchester United, Manchester City, Inter, Dortmund, Zenit SintPetersburg en Porto reserveerden een stoeltje in de tribune. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - Benfica

Voorbeschouwing: Anderlecht - Benfica

Anderlecht speelt vanavond tegen Benfica zijn laatste troeven uit in de Champions League. Wil het Europees overwinteren, dan moet er gewonnen worden. John van den Brom zal allicht sleutelen aan zijn middenveld. Lees verder »

Grootvader Mitrovic overleden

Grootvader Mitrovic overleden

Na zijn zwakke prestatie in Charleroi had John van den Brom een goed gesprek met Aleksandar Mitrovic. "Ik heb hem verteld dat het niet goed was", aldus de coach. "Mitro heeft kritiek gekregen, maar wil antwoorden tegen Benfica." Lees verder »

Vargas revalideerde bij Brugse kinesist

Vargas revalideerde bij Brugse kinesist

Ronald Vargas liet zich tijdens zijn revalidatie maandenlang begeleiden door een kinesist op nog geen kilometer van het Brugse Jan Breydelstadion. "Ik ken Ronald van bij Club Brugge", zegt kinesist Thomas Geschier. Lees verder »

Van den Brom: "Eis reactie van spelers"

Van den Brom:

John van den Brom beseft dat Anderlecht morgen moet winnen van Benfica om nog kans te maken op de derde plek. "Heel Anderlecht eist een reactie van de spelers na de wanprestatie van zaterdag tegen Charleroi", aldus de Nederlander. Lees verder »

Tihinen komt woensdag fans groeten

Tihinen komt woensdag fans groeten

Ex-Anderlecht-speler Hannu Tihinen zal woensdag, net voor de aftrap van het Champions League-duel tegen Benfica het Anderlecht-publiek komen groeten in het Astridpark. De Fin speelde van 2002 tot 2006 voor paars-wit. Lees verder »

 26-11-2013 

Selectie Anderlecht - Benfica

Selectie Anderlecht - Benfica

John van den Brom selecteerde 18 spelers voor het cruciale Champions League-duel van woensdag tegen Benfica. Sacha Kljestan is geschorst voor zijn rode kaart tegen PSG. Ook Gohi Bi Cyriac maakt geen deel uit van de selectie. Lees verder »

Van Himst verlaat intensieve zorgen

Van Himst verlaat intensieve zorgen

Het gaat weer beter met Paul Van Himst. Het Anderlecht-icoon mocht gisteren de dienst intensieve zorgen, waar hij een maand geleden werd opgenomen met een zware longontsteking, verlaten. Hij start nu zijn revalidatie. Lees verder »

Mondstuk laat Vargas weer pijnvrij spelen

Mondstuk laat Vargas weer pijnvrij spelen

Ronald Vargas voetbalt voor het eerst in drie jaar weer pijnvrij en een speciaal mondstuk zou hier de reden van zijn. Het stukje kunststof zorgt voor een correcte beet en voorkomt zo dat een essentiële zenuw gekneld raakt. Lees verder »

Mitrovic ontkent kritiek op coach en fans

Mitrovic ontkent kritiek op coach en fans

Een aantal media bracht vanmorgen het bericht dat Aleksandar Mitrovic via Facebook kritiek geuit zou hebben op zijn coach John van den Brom en de Anderlecht-supporters. De Serviër ontkent dit en spreekt van een valse account. Lees verder »

Van Holsbeeck: "Alles is nog mogelijk"

Van Holsbeeck:

Aan de vooravond van de wedstrijd tegen Benfica is volgens Herman Van Holsbeeck nog alles mogelijk. Maar toch, waar na de loting iedereen overtuigd was dat dit een haalbare groep was, staat Anderlecht nu laatste in zijn groep. Lees verder »

Opinie: Schiet niet op Mitrovic

Opinie: Schiet niet op Mitrovic

Na de dramatische partij tegen Charleroi kreeg Aleksandar Mitrovic met voorsprong het meeste kritiek te verwerken in de media. Mitrovic speelde inderdaad erg zwak, maar verdient deze hetze niet. Lees verder »

 25-11-2013 

Welke speler zou u binnenhalen in januari?

Welke speler zou u binnenhalen in januari?

Na vijf nederlagen in zestien wedstrijden en de zware blessure van Suárez is het duidelijk dat Anderlecht in januari een kwaliteitsinjectie nodig. Namen als Riera en Suchý doen de ronde, maar wie moet Anderlecht volgens u halen? Lees verder »

Vargas: "Geen angst meer voor mijn knie"

Vargas:

Ronald Vargas heeft tegen Charleroi een goede indruk nagelaten. Het was van 16 maart geleden dat hij nog met de eerste ploeg op het veld stond. "Ik was gelukkig dat ik op het veld mocht staan", aldus de Venezolaan. Lees verder »

Riera ontkent bod van Anderlecht

Riera ontkent bod van Anderlecht

Albert Riera heeft de geruchten ontkracht omtrent het bod van Anderlecht. Vorige week bracht de Turkse pers naar buiten dat paars-wit in de Spanjaard een vervanger ziet van Matias Suarez. Lees verder »

Anderlecht weigerde roze shirts

Anderlecht weigerde roze shirts

Charleroi speelde tegen Anderlecht in de roze shirts waarin het zijn uitmatchen afwerkt. Normaal had Anderlecht hier echter in moeten spelen. Paars-wit had enkel zijn witte truitjes mee en die leken te hard op de thuisuitrusting. Lees verder »


 24-11-2013 
 23-11-2013 

CL: Overzicht tegenstanders Anderlecht

CL: Overzicht tegenstanders Anderlecht

Ook de tegenstanders van Anderlecht in de Champions League kwamen vandaag in actie. We hebben nu vooral aandacht aan Benfica dat woensdag tegen paars-wit uitkomt. De Portugezen wonnen met het kleinste verschil: 1-0. Lees verder »

Cardozo twijfelachtig tegen Anderlecht

Cardozo twijfelachtig tegen Anderlecht

Óscar Cardozo heeft forfait moeten geven voor de wedstrijd van Benfica deze avond tegen Braga, dit wegens een letsel aan de onderrug. De Portugese ploeg gaat er nu alles aan doen om de speler klaar te stomen tegen Anderlecht. Lees verder »

Wedstrijd start om 18.30 uur

Wedstrijd start om 18.30 uur

Doordat de bus van Anderlecht in een file terecht gekomen was en niet tijdig in het stadion geraakte, is de aftrap van het duel verschoven naar 18.30 uur in plaats van om 18 uur. Lees verder »

Anderlecht zoekt versterking

Anderlecht zoekt versterking

Het bestuur is op zoek naar versterking, vooral dan als vervanger voor Matias Suarez. "We moeten absoluut Suarez vervangen met een offensieve speler", aldus John van den Brom op de persconferentie gisteren. Lees verder »

 22-11-2013 

Selectie: Charleroi - Anderlecht

Selectie: Charleroi - Anderlecht

Morgen trekt Anderlecht naar Charleroi en dit met een volledig fitte kern, met uitzondering van de geschorste Fabrice N'Sakala. Ronald Vargas is er na zijn lange afwezigheid terug bij. Lees verder »

Wordt Riera vervanger van Suarez?

Wordt Riera vervanger van Suarez?

Volgens Turkse media denkt Anderlecht aan de Spanjaard Albert Riera van Galatasaray om Matias Suarez te vervangen. De gesprekken tussen de clubs zouden zelfs al opgestart zijn. Anderlecht zou Riera willen huren voor 600.000 euro. Lees verder »

"Tevreden over Kaminski, maar Proto speelt"

Anderlecht zal morgen aantreden met Silvio Proto tussen de palen. Dat vertelde John van den Brom vanmiddag. Ook Guillaume Gillet is er terug bij, maar hij is niet zeker van een basisplaats. "Hij moet strijden voor zijn plaats." Lees verder »

Jacobs: "Er was nooit paniek bij Anderlecht"

Jacobs:

Ariël Jacobs is intussen anderhalf jaar weg als coach van Anderlecht, maar dat wil niet zeggen dat hij de club niet meer volgt. Hij zag dus ook dat John van den Brom enkele moeilijke weken kende. "Maar de druk kwam van buitenaf." Lees verder »

Gillet: "Ik verdien ook respect"

Gillet:

Na een maand blessureleed is Guillaume Gillet weer klaar voor de dienst. Tijdens zijn afwezigheid maakte Anthony Vanden Borre indruk als rechtsachter, zodat het niet zeker is dat Gillet morgen start tegen Charleroi. Lees verder »

Rednic wil Cyriac naar Gent halen

Rednic wil Cyriac naar Gent halen

Volgens Het Nieuwsblad toont AA Gent serieuze belangstelling in Gohi Bi Cyriac. De spits kan zich na zijn knieblessure niet doorzetten bij Anderlecht en een transfer of uitleenbeurt in de winter is bespreekbaar. Lees verder »

Vanden Borre steunt campagne tegen HIV

Vanden Borre steunt campagne tegen HIV

De gemeente Anderlecht stelde gisteren samen met voetbalclub Anderlecht en Brusselse studenten-vzw Sida'Sos de sensibiliseringscampagne tegen hiv-verspreiding voor. Anthony Vanden Borre schaart zich mee achter de actie. Lees verder »

Anderlecht oefent allicht tegen Hamburg

Anderlecht oefent allicht tegen Hamburg

Tijdens de winterstage in de Verenigde Arabische Emiraten zal Anderlecht allicht een oefenduel spelen tegen het Duitse Hamburg. De datum van de wedstrijd ligt nog niet vast. De stage vindt plaats tussen 5 en 13 januari. Lees verder »


 21-11-2013 

Goed nieuws van op het trainingsveld

Goed nieuws van op het trainingsveld

De training van Anderlecht verliep vandaag in opperbeste stemming, ondanks de koude. Olivier Deschacht, Ronald Vargas, Fede Vico, Silvio Proto en Guillaume Gillet trainden probleemloos mee met de groep. Lees verder »

België U15 - Luxemburg: 1-1

België U15 - Luxemburg: 1-1

De nationale ploeg onder 15 heeft gisteren 1-1 gelijk gespeeld tegen Luxemburg. Het was de eerste wedstrijd bij de U15 voor de nieuwe generatie. Zes Anderlechtspelers behoorden tot de selectie. Lees verder »

Van den Brom moet keuzes maken

Van den Brom moet keuzes maken

Na de interlandbreak wacht zaterdag Charleroi als volgende tegenstander voor Anderlecht. Coach John van den Brom recupereert Silvio Proto en Guillaume Gillet en wordt zo gedwongen om keuzes te maken. Lees verder »

Vandaag beslissing over operatie Deschacht

Vandaag beslissing over operatie Deschacht

Vandaag weet Olivier Deschacht of hij een kijkoperatie aan zijn enkel moet ondergaan. Is dit het geval, dan staat hij zes weken aan de kant. De linksback klaagt sinds het duel met PSG over pijn en miste het duel tegen RC Genk. Lees verder »

Stel je vraag aan Silvio Proto

Stel je vraag aan Silvio Proto

Anderlecht-doelman Silvio Proto zal vanmiddag tussen 13 en 13.30 uur vragen van supporters beantwoorden via de officiële twitter-account van de club. Vergeet bij het stellen van je vraag niet om '@rscanderlecht' te vermelden. Lees verder »

 20-11-2013 

WK kan Anderlecht leuke zakcent opleveren

WK kan Anderlecht leuke zakcent opleveren

Met Andy Najar, Sasha Kljestan, Frank Acheampong en Guillaume Gillet telt Anderlecht vier spelers die mogen dromen van deelname aan het WK in Brazilië. Worden ze geselecteerd, dan vaart Anderlecht hier financieel wel bij. Lees verder »

Najar gelijk, Kljestan verliest

Najar gelijk, Kljestan verliest

De Verenigde Staten hebben een oefenduel tegen Oostenrijk met 1-0 verloren. Sacha Kljestan viel in na 76 minuten. Andy Najar stond bij Honduras wel in de basis. Na de rust bleef hij in de kleedkamer. Tegen Ecuador werd het 2-2. Lees verder »

Mitrovic en co helpen Belgische beloften

Mitrovic en co helpen Belgische beloften

De Servische beloften hebben hun Belgische collega's dinsdagavond een dienst bewezen in de strijd voor het EK. Servië versloeg Italië met 1-0 in de groep van België. Aleksandar Mitrovic speelde 90 minuten voor Servië. Lees verder »

 19-11-2013 

Genk ontkent botscan bij Imran

Genk ontkent botscan bij Imran

In een reactie aan Voetbalkrant heeft van Roland Breugelmans, hoofd opleidingen van Genk, ontkent dat zijn club een botscan liet uitvoeren bij Lierse-jeugdspeler Hamidu Imran. Dat schreef La Dernière Heure nochtans vanmorgen. Lees verder »

Ticketinfo: Anderlecht - Cercle Brugge

Ticketinfo: Anderlecht - Cercle Brugge

Voor de wedstrijd van Anderlecht thuis tegen Cercle Brugge, gepland op 1 december om 18.00 uur, zijn er nog 100 tickets beschikbaar en dit in de prijscategorieën van 25, 32 en 35 euro. -16-jarigen betalen 18 euro. Lees verder »

Anderlecht denkt aan jeugdspeler Club Brugge

Anderlecht denkt aan jeugdspeler Club Brugge

Anderlecht blijft naarstig speuren naar jong talent. De nieuwste naam die opduikt, is deze van Murat Han Gönen, een 14-jarige aanvallende middenvelder van Club Brugge. Gönen heeft Turkse roots, maar komt uit voor de Belgische U15. Lees verder »

Hamidu Imran geen 11 maar 15 jaar oud

Hamidu Imran geen 11 maar 15 jaar oud

Lierse-speler Hamidu Imran, die vorige week gelinkt werd aan Anderlecht, is ouder is dan de leeftijd die zijn paspoort vermeldt. Imran is geen elf jaar, maar vijftien en negen maanden. Dat ontdekte RC Genk. Lees verder »


 18-11-2013 

Training: stand van zaken

Training: stand van zaken

De training vandaag ging door in opperbeste stemming. In afwezigheid van de internationals waren er twee trainingssessies gepland. Olivier Deschacht gaf forfait en kreeg verzorging aan de enkel. Lees verder »

"Stadion met piste lijkt geen optie"

De kans is klein dat het nieuwe nationale stadion een atletiekpiste krijgt. Uit een studie van Deloitte zou blijken dat een stadion met atletiekpiste financieel niet haalbaar is. Niemand wou echter commentaar kwijt. Lees verder »

Vandaag beslissing over atletiekpiste

Vandaag beslissing over atletiekpiste

Deze namiddag zitten de verschillende instanties weer samen om te praten over het nieuwe Eurostadion in Brussel. Er zal onder meer een beslissing genomen worden over de atletiekpiste. Als die er komt, haakt Anderlecht allicht af. Lees verder »

Gillet hervat groepstraining

Gillet hervat groepstraining

Guillaume Gillet zal normaal gezien maandag terug bij de groep aansluiten en verwacht wordt dat hij beschikbaar is voor het duel tegen Charleroi. De twintig hechtingen in zijn knie werden enkele dagen geleden verwijderd. Lees verder »

 17-11-2013 

Geen WK voor Kouyaté

Geen WK voor Kouyaté

Senegal heeft zich niet kunnen plaatsen voor het WK van volgend jaar in Brazilië. Na een 3-1-nederlaag in de heenmatch speelde het gisteren 1-1 gelijk in de terugmatch van de Afrikaanse barrages. Cheikhou Kouyaté bleef op de bank. Lees verder »

 16-11-2013 

Overzicht uitgeleende Anderlechtspelers

Overzicht uitgeleende Anderlechtspelers

Tijdens het interlandweekend kwamen twee Anderlecht-spelers in actie. In de Nederlandse tweede klasse kenden zowel Andreas Luckermans als Nathan Kabasele een succesvol weekend. Luckermans won, terwijl Kabasele kon scoren. Lees verder »

Vargas: "Nooit opgeven"

Vargas:

De terugkeer van Ronald Vargas is opmerkelijk te noemen. De Venezolaan speelde twee wedstrijden sinds zijn operatie en in beide wedstrijden kon hij al scoren. "Ik heb heel wat klappen moeten verwerken", aldus Vargas. Lees verder »

Patoulidis zegt 'neen' tegen Barcelona

Patoulidis zegt 'neen' tegen Barcelona

Evangelos Patoulidis trekt niet naar Barcelona. Donderdagavond hebben zijn ouders beslist niet in te gaan op het aanbod van de Spaanse topclub. Familiale redenen gaven de doorslag om bij Anderlecht te blijven. Lees verder »

Deschacht mogelijk onder het mes

Deschacht mogelijk onder het mes

Olivier Deschacht kreeg enkele infiltraties in zijn ontstoken enkel en het is nu afwachten hoe hij hierop reageert. Als er geen genezend effect optreedt, moet de verdediger een kijkoperatie ondergaan. Lees verder »

 15-11-2013 

Geen contract voor Sissoko

Geen contract voor Sissoko

Anderlecht heeft besloten om Mohamed Sissoko geen contract aan te bieden. Volgens de club heeft de beslissing niets te maken met financiële eisen of de fysieke paraatheid van Sissoko. Lees verder »

Imran Hamidu (nog) niet naar Anderlecht

Imran Hamidu (nog) niet naar Anderlecht

Woensdag verscheen in de Vlaamse kranten dat Imran Hamidu de overstap maakte van Lierse naar Anderlecht. Dat bericht blijkt echter te voorbarig. Hamidou zou nog minstens tot het einde van het jaar voor Lierse blijven voetballen. Lees verder »

Kouyaté op één na duurste verdediger?

Kouyaté op één na duurste verdediger?

In de Engelse pers gonst het van de geruchten omtrent Cheikhou Kouyaté. Arsenal zou de Senegalese verdediger in januari willen inlijven. De Londense club zou daarvoor een bedrag rond de zeven miljoen euro op tafel willen leggen. Lees verder »

Kljestan: "Wil dolgraag naar WK"

Kljestan:

Sacha Kljestan mocht in 2010 niet naar het WK met de Verenigde Staten, maar wilt er volgend jaar absoluut bijzijn. "Een WK meemaken is één van de voornaamste doelen in mijn carrière." Lees verder »

België verliest tegen Colombia

België verliest tegen Colombia

De Rode Duivels verloren gisterenavond een vriendschappelijke wedstrijd tegen Colombia met 0-2. Falcao en Ibarbo bezorgden de Colombianen de overwinning, na een evenwichtige partij. Lees verder »

Swerts: "Sissoko komt er wel"

Swerts:

Gilles Swerts, de Belgische rechtsachter van NAC, nam het na het oefenduel tegen Anderlecht op voor Mohamed Sissoko. "Hij heeft lang niet gespeeld, maar eens hij topfit is, lijkt hij mij het type dat de lijnen kan uitzetten." Lees verder »

Mitrovic straks tegen Belgische U21

Mitrovic straks tegen Belgische U21

Om 17 uur spelen de Belgische beloften een belangrijke EK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Servië. Aleksandar Mitrovic zit in de Servische selectie, Dennis Praet, Massimo Bruno en Youri Thielemans in de Belgische. Lees verder »

Oswal Alvarez hersteld in januari?

Oswal Alvarez hersteld in januari?

Met de aanwezigheid van heel wat Columbiaanse journalisten voor de oefenwedstrijd van de Duivels werd ook de blessure van Oswal Alvarez besproken. De jonge aanvaller raakte op 31 juli geblesseerd aan de enkel. Lees verder »

Nuytinck onzeker voor Charleroi

Nuytinck onzeker voor Charleroi

Het Nieuwsblad weet dat Bram Nuytinck last heeft van een heupblessure en onzeker is voor het duel tegen Charleroi. Tegen Genk was de Nederlander er ook al niet bij, dit wegens ziekte. Lees verder »

Sissoko morgen van Anderlecht?

Sissoko morgen van Anderlecht?

Volgens Het Nieuwsblad tekent Mohamed ­Sissoko morgen een contract voor anderhalf jaar bij Anderlecht. De Malinees wist gisteren tegen NAC het bestuur te overtuigen. Hij won veel duels en bleef goed in positie. Lees verder »

 14-11-2013 

Anderlecht verliest oefenduel van NAC

Anderlecht verliest oefenduel van NAC

Deze namiddag kwam Anderlecht tijdens een oefenduel in actie tegen NAC Breda. De wedstrijd was ingelast om verschillende spelers wat speelminuten te gunnen. Uiteindelijk verloor Anderlecht van NAC met 2-4. Lees verder »

Proto in doel tegen NAC Breda

Proto in doel tegen NAC Breda

Silvio Proto zal vermoedelijk deze namiddag plaatsnemen in het doel in de oefenwedstrijd tegen NAC Breda. De rest van de selectie zal bestaan uit heel wat jongeren zoals Hervé Matthys, Samuel Bastien en ook Samy Bourard. Lees verder »

Wie is Marek Suchý?

Wie is Marek Suchý?

Volgens La Dernière Heure wordt Marek Suchý de eerste winteraankoop van Anderlecht. Maar wie is die Tsjech nu eigenlijk? De 25-jarige centrale verdediger, ongeveer 184 groot, speelt al sinds 2010 bij Spartak Moskou. Lees verder »

Kindermans ziet Patoulidis niet vertrekken

Kindermans ziet Patoulidis niet vertrekken

Evangelos Patoulidis geniet serieuze interesse van Barcelona, maar Jean Kindermans ziet het 12-jarige jeugdproduct niet zo gauw vertrekken. "Zijn ouders zijn wijs genoeg om te weten dat naast voetbal ook school belangrijk is." Lees verder »

Moordenaar Thoelen komt voor assisen

Moordenaar Thoelen komt voor assisen

Eind volgend jaar zal het assisenproces plaatsvinden tegen de moordenaar van Bruno Thoelen, in de jaren '80 speler van Anderlecht. De beschuldigde is Redouan M., een 34-jarige gemeentearbeider uit Molenbeek. Lees verder »

 13-11-2013 

Oefenduel tegen NAC achter gesloten deuren

Oefenduel tegen NAC achter gesloten deuren

De oefenwedstrijd tussen Anderlecht en NAC Breda van morgenmiddag om 14u zal op politiebevel plaatsvinden achter gesloten deuren. Naast Ronald Vargas en Mohamed Sissoko zullen ook een aantal beloftespelers hun opwachting maken. Lees verder »

Demarez: "Pluim voor van den Brom"

Demarez:

Eddy Demarez blikte voor Sporza terug op de heenronde. De sportjournalist oordeelde dat Milivojevic en Mitrovic momenteel nog onder de verwachtingen blijven, maar had wel lovende woorden over voor coach van den Brom. Lees verder »

Twee Anderlecht-spelers tegenover elkaar

Twee Anderlecht-spelers tegenover elkaar

De kans is groot dat deze avond twee Anderlecht-spelers tegenover elkaar komen te staan in het vriendschappelijke U19-duel tussen Italië en België. Luca Falsaperla alsook Leander Dendoncker zijn namelijk opgenomen in de selecties. Lees verder »

Bruno: “Hard werken voor basisplaats”

Bruno: “Hard werken voor basisplaats”

Massimo Bruno maakt een vreemd seizoenbegin mee. Tijdens de eerste weken van het nieuwe seizoen scoorde hij erg vlot, maar de laatste weken komt de jonge Belg nauwelijks nog van de bank. “Ik moet zwijgen en hard blijven werken” Lees verder »

Anderlecht trekt jong talent aan

Anderlecht trekt jong talent aan

Op zoek naar talenten is Anderlecht uitgekomen bij Hamidu Imran, een 11-jarige die op dit moment bij Lierse speelt. Vooral zijn kracht en snelheid maakten indruk bij de scouts. Al ziet paars-wit mogelijks een talent vertrekken. Lees verder »

Deschacht: zware ontsteking aan enkel

Deschacht: zware ontsteking aan enkel

Olivier Deschacht onderging gisteren een scan aan de enkel. Al bij al valt de blessure goed mee, er is enkel sprake van een zware ontsteking. Dat melden La Dernière Heure en Het Laatste Nieuws deze ochtend. Lees verder »

 12-11-2013 

Canesin: "Graag terug naar Anderlecht"

Canesin:

Fernando Canesin heeft sinds enkele weken opnieuw zijn plek in de basis bij KV Oostende. De jonge Braziliaan wordt door Anderlecht uitgeleend aan de kustploeg. "De laatste tijd ben ik twee of drie keer per week in Anderlecht." Lees verder »

Volgt Anderlecht Franse aanvaller?

Volgt Anderlecht Franse aanvaller?

Volgens de Italiaanse sportsite tuttomercatoweb zou Anderlecht de Franse aanvaller Jean-Philippe Mendy volgen. Het zou daarbij wel de concurrentie ondervinden van de Engelse voetbalclub Wigan. Lees verder »

Najar laat goede indruk na

Najar laat goede indruk na

Enkel een goede indruk? Dat is een understatement, Andy Najar heeft het uitstekend gedaan tegen Genk en dat heeft ook John van den Brom gezien. Toch was het niet de eerste keer dat de Hondurees als rechtsachter speelde. Lees verder »

Anderlecht - NAC achter gesloten deuren

Anderlecht - NAC achter gesloten deuren

Het Nieuwsblad weet dat de oefenwedstrijd tegen NAC Breda nu donderdag om 14 u achter gesloten deuren zal plaatsvinden. Wel wordt dit duel (mogelijks) het debuut voor Mohamed Sissoko die al enige tijd bij Anderlecht meetraint. Lees verder »

De Bruyne niet naar Anderlecht

De Bruyne niet naar Anderlecht

Enkele dagen geleden liet Herman Van Holsbeeck zich ontvallen dat Kevin De Bruyne welkom is bij Anderlecht, maar een verhuur van de Rode Duivel is uitgesloten. Contractueel mag hij niet naar Anderlecht. Lees verder »

 11-11-2013 

Beloften verliezen, Vargas scoort

Beloften verliezen, Vargas scoort

De beloften kwamen maandagavond in actie tegen Zulte Waregem. Anderlecht gaf een 1-0 voorsprong uit handen waardoor Zulte Waregem uiteindelijk met 1-2 ging winnen. Opmerkelijk was wel het wederoptreden van Ronald Vargas. Lees verder »

Analyse: Heenronde

Analyse: Heenronde

Hoewel Anderlecht dit seizoen al erg veel kritiek kreeg en verschillende kranten meermaals om het ontslag van John van den Brom schreeuwden, ziet de paars-witte situatie er na de heenronde niet bepaald slecht uit. Lees verder »

"Vertrek Kouyaté komt dichterbij"

De kans dat Cheikhou Kouyaté tijdens de wintermercato de plas oversteekt is groter aan het worden. Yann Orhan, spelersmakelaar van onder andere Serge Akakpo, heeft dit tegenover RTL bevestigd. Lees verder »

Kaminski: "Coach beslist"

Kaminski:

Normaal gezien zal Silvio Proto tegen Charleroi opnieuw onder de lat staan. Thomas Kaminski zou het natuurlijk liever anders zien maar laat de beslissing aan de coach over. Lees verder »

Duivels trainen in Neerpede

Duivels trainen in Neerpede

Ter voorbereiding van de oefenwedstrijd nu donderdag 14 november tegen Colombia en die tegen Japan, volgende week dinsdag 19 november, trainen de Duivels om 17 uur in Neerpede. De training is open voor het publiek. Lees verder »

 10-11-2013 

Mbemba: "Moeilijke wedstrijd"

Mbemba:

Chancel Mbemba heeft zijn contractverlenging dubbel en dik verdiend. Ook nu weer toonde hij beslissend dankzij een doelpunt tegen Genk tien minuten voor tijd. "Het was geen makkelijke wedstrijd", aldus de speler na de match. Lees verder »

Anderlecht wint met kleinste verschil

Anderlecht wint met kleinste verschil

Anderlecht kon een goede zaak doen dit weekend, en dat deed het ook door met 0-1 te winnen van Genk dat 80 minuten lang met tien man speelde nadat Kara rood kreeg voor een zware tackle op Frank Acheampong. Lees verder »

U17 gescout door Lille

U17 gescout door Lille

Opmerkelijke toeschouwer gisteren aan de zijlijnen in Neerpede. Georges Heylens, ex-Anderlecht en oud-international, was er in opdracht van Lille OSC verschillende U17-spelers aan het scouten. Lees verder »

 09-11-2013 

Vercauteren: "Genk is favoriet"

Vercauteren:

Morgen neemt Anderlecht het in de Cristal Arena op tegen Racing Genk. Franky Vercauteren is als ex-trainer van beide clubs perfect geplaatst om de wedstrijd te beoordelen. "Racing Genk is favoriet en een titelkandidaat." Lees verder »

Anderlecht op zoek naar versterking

Anderlecht op zoek naar versterking

In zijn zoektocht naar versterking is de naam van Kevin De Bruyne gevallen. Dat schrijft alvast Het Laatste Nieuws vandaag. Anderlecht is vooral op zoek naar internationals die op de bank zitten en zo het WK dreigen te missen. Lees verder »

Suarez recupereert van operatie

Suarez recupereert van operatie

Begin deze week onderging Matias Suarez een operatie aan de knie. La Dernière Heure weet dat hij nu bij familie van deze ingreep recupereert, toch heeft de Argentijn het niet makkelijk. Lees verder »

Binnenkort akkoord met Sissoko?

Binnenkort akkoord met Sissoko?

Mohamed Sissoko heeft volgens La Dernière Heure een onderhoud gehad met de directie van Anderlecht. "Mijn zaakwaarnemers hebben een gesprek gehad met het bestuur", aldus de speler. Lees verder »

 08-11-2013 

Selectie: Genk - Anderlecht

Selectie: Genk - Anderlecht

Zondag trekt Anderlecht naar de Cristal Arena om er het op te nemen tegen Genk. Na het 1-1 gelijkspel op het veld van PSG wil John van den Brom de goede prestatie doortrekken. Nabil Jaadi is voor het eerst geselecteerd. Lees verder »

Overzicht interlandverplichtingen

Overzicht interlandverplichtingen

Heel wat spelers trekken volgende week naar hun thuisland om aan te sluiten met hun nationaal elftal. Door de blessure van Guillaume Gillet werd geen enkele Anderlecht-speler opgeroepen voor de Rode Duivels. Lees verder »

Jarno geeft aftrap Genk - Anderlecht

Jarno geeft aftrap Genk - Anderlecht

Jarno Gaetshofs zal zondag de aftrap geven van de topper tussen Racing Genk en Anderlecht. De 5-jarige jongen kwam op 25 augustus zwaar ten val in de Cristal Arena en lag een tijdje in coma, maar is nu aan de beterhand. Lees verder »

N'Sakala herstelt van lichte blessure

N'Sakala herstelt van lichte blessure

Fabrice N'Sakala is twee speeldagen geschorst voor zijn rode kaart na een felle tackle op Johan Brouckaert in het duel tegen Oostende. De schorsing komt in feite goed uit, want zo kan de speler herstellen van een lichte blessure. Lees verder »

Kljestan verwacht eerste kindje

Kljestan verwacht eerste kindje

Heuglijk nieuws voor Sacha Kljestan. Zijn vrouw Jamie Lee is vier maanden zwanger van hun eerste kindje. "We zijn zeer blij", vertelt de Amerikaan. "De zwangerschap verloopt prima momenteel." Lees verder »

Boucaut was ook niet welkom bij Anderlecht

Boucaut was ook niet welkom bij Anderlecht

Club Brugge dropte woensdag een bommetje door nog voor de wedstrijd tegen Standard arbiter Alexandre Boucaut zwaar onder vuur te nemen. Ook bij Anderlecht was Boucaut een tijdje persona non grata, maar dat is intussen voorbij. Lees verder »

Kaminski niet opgeroepen voor beloften

Kaminski niet opgeroepen voor beloften

Net nu hij een basisplaats heeft bij Anderlecht is Thomas Kaminski niet opgeroepen voor de nationale beloften. Volgens Het Laatste Nieuws komt dit omdat hij bij vorige interlands bepaalde regels niet respecteerde. Lees verder »

Van Himst op intensieve zorgen

Van Himst op intensieve zorgen

Anderlecht-icoon Paul Van Himst is opgenomen op de dienst intensieve zorgen van het UZ van Jette. Van Himst herstelt maar moeilijk van een longontsteking en hij staat nu onder permanent toezicht van een dokter. Lees verder »

 07-11-2013 

Anderlecht doet niet onder voor PSV en Ajax

Anderlecht doet niet onder voor PSV en Ajax

Er is vloeide al veel inkt over de verjongingsoperatie van Anderlecht deze zomer. Velen noemden de veranderingen te drastisch. Paars-wit beschikt echter over een kern die niet of nauwelijks moet onderdoen voor die van PSV of Ajax. Lees verder »

11% kans op derde plaats

11% kans op derde plaats

Anderlecht heeft nog 10.97 procent kans op de derde plaats in groep C van de Champions League, dat berekende Het Laatste Nieuws. De kans dat Anderlecht alsnog de tweede plaats in de groep bereikt is 1.56 procent. Lees verder »

Praet, Bruno en Tielemans bij beloften

Praet, Bruno en Tielemans bij beloften

In de selectie van de nationale beloften zijn wel spelers van Anderlecht opgenomen. Johan Walem rekent op Dennis Praet, Massimo Bruno en Youri Tielemans voor de EK-kwalificatie tegen Servië op 15 november. Lees verder »

Wilmots: "Heb Vanden Borre al gescout"

Wilmots:

Bondscoach Marc Wilmots heeft geen enkele speler van Anderlecht opgeroepen voor de oefeninterlands tegen Colombia en Japan. Anthony Vanden Borre vervangt dus niet de geblesseerde Guillaume Gillet. "Maar ik heb hem wel al gescout." Lees verder »

Proto nog niet tegen Genk

Proto nog niet tegen Genk

Thomas Kaminski zal ook zondag tegen Genk nog het Anderlecht-doel verdedigen. Eerste doelman Silvio Proto voelt zich nog geen honderd procent en wil geen risico nemen. Ook voor Guillaume Gillet komt Genk nog te vroeg. Lees verder »

"Ik zat te veel met transfer in mijn hoofd"

Tegen PSG was Cheikhou Kouyaté opnieuw de rots in de branding centraal achterin zoals we hem kenden vorig seizoen. De voorbije maanden zat de Senegalees in een dipje. "Ik zat te veel met een transfer in mijn hoofd", geeft hij toe. Lees verder »

Ibrahimovic bekvecht met spelers Anderlecht

Ibrahimovic bekvecht met spelers Anderlecht

Zlatan Ibrahimovic kende dinsdag niet zijn beste avond. De spits van PSG won in de hele wedstrijd geen enkel duel en dat zorgde duidelijk voor frustratie. Zo ging hij verbaal in de clinch met Milivojevic, Vanden Borre en Kljestan. Lees verder »

Pots fluit Genk - Anderlecht

Pots fluit Genk - Anderlecht

Tim Pots is aangeduid om zondag de topper tussen RC Genk en Anderlecht te leiden. Hij wordt bijgestaan door lijnrechters Stijn Hutsebaut en Frederick Stalpoort. Laurent Colemonts staat hen bij als vierde official. Lees verder »

 06-11-2013 

Shirt De Zeeuw geveild voor goede doel

Shirt De Zeeuw geveild voor goede doel

Terwijl heel wat Anderlecht-spelers gisteren een felbegeerd PSG-truitje wisten te bemachtigen, hield Demy de Zeeuw zijn shirt voor zichzelf. Of eigenlijk niet: hij schenkt het aan RKAVV Leidschendam om het te laten veilen. Lees verder »

Derde domme rode kaart op rij

Derde domme rode kaart op rij

Sacha Kljestan speelde sterk tegen PSG, maar pakte tien minuten voor tijd een overbodige tweede gele kaart. Daardoor mist hij de wedstrijd tegen Benfica. Ook in de twee voorgaande wedstrijden pakte Anderlecht een domme rode kaart. Lees verder »

Paars-witte druk achter competitiehervorming

Paars-witte druk achter competitiehervorming

Dit seizoen zullen de play-offs wellicht een dankbaar feit worden voor Anderlecht, maar toch zet de club zijn schouders onder een competitiehervorming. Dat schrijft Het Nieuwsblad. Pas in 2015-2016 zou de hervorming een feit zijn. Lees verder »

Mooi verjaardagscadeau voor Van Holsbeeck

Mooi verjaardagscadeau voor Van Holsbeeck

Herman Van Holsbeeck heeft gisteren een mooi verjaardagscadeau in ontvangst mogen nemen. Zelfs hij niet had wellicht kunnen dromen van dit puntje tegen PSG. De manager kan het zelfs amper geloven, zo schrijft Het Nieuwsblad. Lees verder »

Olympiakos - Benfica: 1-0

Olympiakos - Benfica: 1-0

In de groep van Anderlecht klopte Olympiakos Benfica met 1-0. De Portugezen waren de betere ploeg, maar het was Manolas die de Grieken op voorsprong kopte. Olympiakos toonde zich zo -net als tegen Anderlecht- erg efficiënt. Lees verder »

Anderlecht pakt felbevochten punt tegen PSG

Anderlecht pakt felbevochten punt tegen PSG

Anderlecht heeft dinsdagavond voor een stunt van formaat gezorgd. De Belgische landskampioen pakte een punt op het veld van Paris Saint-Germain. De Zeeuw bracht Anderlecht op voorsprong, maar Ibrahimovic maakte al snel gelijk. Lees verder »

 05-11-2013 

Jaadi gegeerd door topclubs

Jaadi gegeerd door topclubs

Nabil Jaadi heeft op het WK voor -17-jarigen een goede indruk nagelaten, dat bewijst ook zijn selectie in de typeploeg van de Italiaanse sportwebsite Calciomercato. Zijn prestaties daar zijn niet onopgemerkt voorbij gegaan. Lees verder »

Wie is Mohamed Sissoko?

Wie is Mohamed Sissoko?

De kans wordt steeds groter dat Mohamed Sissoko een contract zal tekenen bij Anderlecht. De redactie van Anderlecht-online maakte voor u een overzicht van zijn verleden, heden en toekomst. Lees verder »

Lukaku: "Ik ben op de goede weg"

Lukaku:

Na een aarzelend begin vindt Jordan Lukaku stilaan zijn draai bij KV Oostende. De voorbije drie matchen behoorde hij telkens tot de uitblinkers bij de kustploeg. "Mijn harde werk op training werpt duidelijk zijn vruchten af." Lees verder »

"Heel de buurt is trots op Fabrice"

Fabrice N'Sakala speelt vanavond een halve thuiswedstrijd. De linksback is immers opgegroeid in Bondy, een gemeente in de Parijse banlieu. "Om daar te overleven, moet je als puber sterk in je schoenen staan", zeggen zijn ouders. Lees verder »

Kabasele scoort bij beloften De Graafschap

Kabasele scoort bij beloften De Graafschap

Nathan Kabasele kwam gisterenavond met de beloften van De Graafschap in actie tegen FC Den Bosch. De Graafschap won met 1-3 dankzij onder andere een doelpunt van de Anderlecht-speler. Hij scoorde vijf minuten voor tijd de 1-3. Lees verder »

"Europa League zou beter zijn voor ons"

Voorzitter Roger Vanden Stock is tegenover Het Nieuwsblad duidelijk, Europa League zou een betere plaats zijn voor Anderlecht. Al speelt hij natuurlijk liever in de Champions League, "ook al horen we daar bij de kleintjes." Lees verder »

Proto nog niet inzetbaar

Proto nog niet inzetbaar

Silvio Proto reisde met de groep af naar Parijs maar is volgens John van den Brom nog niet inzetbaar tegen PSG. Ook voor de wedstrijd tegen Genk nu zondag is het nog een groot vraagteken. Lees verder »

Anderlecht op zoek naar spits

Anderlecht op zoek naar spits

Het Anderlecht-bestuur zal in januari ook een spits aantrekken, dat schrijft toch Het Nieuwsblad bij monde van Herman Van Holsbeeck. Met Mohamed Sissoko is een overeenkomst niet veraf. Lees verder »

 04-11-2013 

Selectie Anderlecht - PSG

Selectie Anderlecht - PSG

Ook John van den Brom heeft zijn selectie met het oog op het duel tegen PSG bekend gemaakt. Desondanks zijn blessure werd Silvio Proto toch opgenomen. Ook erbij is de jonge Leander Dendoncker. Lees verder »

Suárez met succes geopereerd

Suárez met succes geopereerd

Matias Suárez is maandagmiddag met succes geopereerd in Antwerpen. De Argentijn zal het eerste deel van zijn revalidatie in België afwerken. Suárez scheurde afgelopen zondag de voorste kruisbanden van zijn knie. Lees verder »

PSG zonder Cavani maar met Silva

PSG zonder Cavani maar met Silva

Laurent Blanc heeft morgen tegen Anderlecht geen beschikking over Edinson Cavani. De trainer wil geen risico's nemen en houdt hem aan de kant. Thiago Silva en Zlatan Ibrahimović zijn er wel bij. Lees verder »

Van derde in rang naar basisplaats

Van derde in rang naar basisplaats

Anthony Vanden Borre is van de derde plek in de rangorde op enkele weken tijd basisspeler geworden, dit door onder andere het uitvallen van Guillaume Gillet. Ook tegen PSG zal hij er wellicht bij zijn. Lees verder »

PSG klaar voor Anderlecht

PSG klaar voor Anderlecht

PSG zal morgen met zijn sterkste ploeg op het veld staan, dat laat Laurent Blanc alvast horen op de persconferentie naar aanleiding van de match tegen Anderlecht. Wellicht moet PSG het stellen zonder enkele sterkhouders. Lees verder »

Van Holsbeeck blikt vooruit op PSG

Van Holsbeeck blikt vooruit op PSG

Anderlecht gaat op de vierde speeldag van de Champions League op bezoek bij PSG. Voor het vertrek stond Herman Van Holsbeeck de pers te woord. "We vertrekken met een dubbel gevoel richting Parijs.", klonk het. Lees verder »

Sissoko wil water bij de wijn doen

Sissoko wil water bij de wijn doen

Als alles goed verloopt stelt Anderlecht deze week nog Mohamed Sissoko voor. De modaliteiten van het contract zijn nog niet gekend maar wat wel al geweten is door La Dernière Heure is dat de speler zijn salariseisen afzwakt. Lees verder »

Proto morgen tweede doelman?

Proto morgen tweede doelman?

Omstreeks 11 uur zijn de spelers vanuit Brussel met de Thalys vertrokken richting Parijs. Massimo Bruno postte daarbij een foto op Twitter waarop te zien is dat Silvio Proto mee de verplaatsing maakt naar PSG. Lees verder »

Operatie Suarez vandaag om 13 uur

Operatie Suarez vandaag om 13 uur

De Argentijnse krant La Mañana de Córdoba meldt dat de operatie van Matias Suarez vandaag om 13 uur gepland staat. Deze gaat door in Antwerpen en wordt uitgevoerd door dr. Geert Declercq. Lees verder »

 03-11-2013 

Aanduidingen: PSG en Genk

Aanduidingen: PSG en Genk

Voor het duel tegen PSG nu dinsdag om 20.45 uur werd de Kroaat Marijo Strahonja aangeduid. Hij zal worden bijgestaan door onder andere Siniša Premužaj en Igor Krmar. Lees verder »

Mitrovic: "Naar Parijs om te winnen"

Mitrovic:

Tegen Leuven legde hij er nog twee in het mandje, nu wil Aleksandar Mitrović ook op PSG de drie punten pakken. "Ik ben blij met mijn doelpunten en ook dat de ploeg de weg naar de netten teruggevonden heeft." Lees verder »

Jeugd: verzamelde berichten

Jeugd: verzamelde berichten

Zaterdag kwamen de jongeren in actie tegen Oostende, het werd een waar doelpuntenfestival. Maar we beginnen met de selectie van Leander Dendoncker voor de nationale U19. Lees verder »

"Uitsluiting Vanden Borre jammer"

Anderlecht heeft de drie punten beet en verliest zo de voeling met de kop van het klassement niet. Toch waren er enkele dompers op de feestvreugde, vooral de uitsluiting van Anthony Vanden Borre. Lees verder »

 02-11-2013 

Overzicht uitslagen CL-tegenstanders

Overzicht uitslagen CL-tegenstanders

Ook de Champions League-tegenstanders kwamen dit weekend in actie. PSG, dinsdag tegenstander, won met overtuigende 4-0 cijfers van Lorient. Dat deed het zonder Zlatan Ibrahimović die uit voorzorg aan de kant bleef. Lees verder »

Anderlecht houdt de drie punten thuis

Anderlecht houdt de drie punten thuis

Leuven maakt het Anderlecht nooit makkelijk en ook nu waren de koeienschieters geen cadeau. In een match met weer weinig en slecht voetbal werd het uiteindelijk 3-1 dankzij doelpunten van Kljestan en twee keer Mitrovic. Lees verder »

PSG ook zonder Cavani?

PSG ook zonder Cavani?

Zal PSG het tegen Anderlecht ook moeten stellen zonder Edinson Cavani? De spits, nog goed voor twee van de vier doelpunten tegen Lorient, heeft tijdens die match een hamstringblessure opgelopen. Lees verder »

Armenteros: "Ik voel mij nu topfit"

Armenteros:

Uitgeleend aan Feyenoord zoekt Samuel Armenteros nog steeds naar zijn eerste doelpunt bij zijn nieuwe club. Hij hoopt zondag alvast weer in de spits te staan want hij voelt zich naar eigen zeggen topfit. Lees verder »

Verzamelde berichten

Verzamelde berichten

We hebben even enkele berichten verzameld zo onder meer over de selectie van Lucas Biglia, de elitejeugd die vandaag tegen Oostende uitkomt en een mooie beloning voor Nabil Jaadi. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - OHL

Voorbeschouwing: Anderlecht - OHL

Om 18u ontvangt Anderlecht in het Constant Vanden Stock-stadion de buren van OHL. Een duel tegen Leuven staat altijd garant voor spanning al kunnen we inbeelden dat die spanning nu wel achterwege mag blijven. Lees verder »

 01-11-2013 

Operatie Suarez wellicht maandag

Operatie Suarez wellicht maandag

Normaal gezien zal Matias Suarez maandag een operatie ondergaan aan de rechterknie. Dat meldt de Argentijnse site Cadena3. De ingreep zal doorgaan in Antwerpen onder leiding van Dr. Geert Declercq. Lees verder »

Youth League: PSG - RSC Anderlecht

Youth League: PSG - RSC Anderlecht

De U19 zullen het op zes november in de UEFA Youth League tegen PSG. De wedstrijd start om 14.30 uur in het Stade Montbauron te Versailles. Wint Anderlecht, dan klimt het naar de tweede plek in het klassement. Lees verder »

Gelijkspel voor Nationale U16

Gelijkspel voor Nationale U16

De Nationale ploeg onder zestien heeft 1-1 gelijkgespeeld tegen Servië op het tornooi van Val de Marne. Morgen speelt België tegen Frankrijk. Alper Ademoglu, Ismaël Azzaoui en Orel Mangala maken deel uit van de Belgische selectie. Lees verder »

Geen extra tickets tegen PSG

Geen extra tickets tegen PSG

Anderlecht heeft een 'njet' ontvangen op de vraag voor meer tickets voor de wedstrijd tegen PSG. Dit betekent dat maar 600 Anderlecht-fans het Champions League duel vanuit de tribunes kunnen volgen. Lees verder »

Beloften verliezen van Kortrijk

Beloften verliezen van Kortrijk

De beloften van Anderlecht hebben gisterenavond een 4-3-nederlaag geleden bij KV Kortrijk, de laatste in de stand. Fede Vico, die de eerste helft speelde, scoorde twee keer. Abdelhakim Bouhna scoorde het derde doelpunt. Lees verder »