Archieven

 30-11-2005 

RSCA scout Thomson

RSCA scout Thomson

Anderlecht scoutte Kevin Thomson, een middenvelder van het Schotse Hibernian, in de wedstrijd tegen Glasgow Rangers tijdens het voorbije weekend. De 21-jarige belofteninternational speelde eerder voor Coventry. Lees verder »

De Man niet tegen Gent

De Man niet tegen Gent

Mark De Man zal er vrijdag niet bij zijn tegen AA Gent. De echografie van vandaag bracht een serieuze blessure aan de enkel aan het licht. Ook slecht nieuws is er voor Jonathan Legear. Hij heeft een hoofdmeniscusscheur opgelopen. Lees verder »

Oleg Iachtchouck wil weg

Oleg Iachtchouck wil weg

Iachtchouck is al een tijdje vijfde of zesde keus bij Anderlecht en dat zint hem niet meer. "Als ik geen belangrijkere rol binnen de ploeg krijg is het beter dat ik in de winterstop vertrek", aldus de Oekraïner. Lees verder »

Baseggio charmeert Heracles

Baseggio charmeert Heracles

Het Nederlandse Heracles lijkt aan de mouw te trekken van Walter Baseggio. De twaalfde uit de Eredivisie wil de middenvelder huren tot het eind van dit seizoen. Baseggio lijkt hier echter niet op in te gaan. Lees verder »

Bedankt voor het stemmen!

Bedankt voor het stemmen!

In de afgelopen weken konden jullie allemaal massaal op ons stemmen voor de verkiezing van Site van het Jaar 2005. Daarom wenst het webteam iedereen te bedanken voor de steun. Op 12 december is de uitslag bekend. Bedankt! Lees verder »

 29-11-2005 

Anderlecht aast op Schotse spelers

Anderlecht aast op Schotse spelers

Volgens de Schotse media zou Anderlecht binnenkort een bod doen op 4 spelers van het Schotse Hibernian, momenteel derde in de Schotse Premier League. Anderlecht zou ongeveer 5 miljoen euro bieden. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Mark De Man moest gisteren vroegtijdig de training verlaten. Hij voelde krampen in zijn linkerenkel. Mbo Mpenza, die een bloeduitstorting had opgelopen, en Nenad Jestrovic, die rugproblemen had, trainden wel probleemloos mee. Lees verder »

Baseggio wil gratis vertrekken

Baseggio wil gratis vertrekken

Nu Walter Baseggio het helemaal verkorven heeft bij het bestuur van Anderlecht, wil hij alles doen om zo snel mogelijk te vertrekken. Gisteren onderhandelde hij met drie advocaten over een vrije transfer. Lees verder »

 28-11-2005 

Everton ziet wat in Wilhelmsson

Everton ziet wat in Wilhelmsson

Na Fiorentina, Newcastle en Tottenham zou ook Everton belangstelling hebben voor de Zweed Christian Wilhelmsson. De middenvelder kondigde eerder al aan dat hij klaar is voor een nieuwe stap in zijn carrière. Lees verder »


 27-11-2005 

Black White It's All right

Black White It's All right

Voetbal en racisme horen niet bij elkaar. Doe mee met de grote Black White it's All right-actie van SAM tijdens het weekend van 25,26 en 27 november en beken kleur! Lees verder »

 26-11-2005 

De Boeck: "wij wilden de match spelen"

De Boeck:

Wegens hevige sneeuwval wordt er zaterdag niet gevoetbald. De afgelasting van Standard-Anderlecht komt misschien niet ongelegen voor paars-wit, dat in een slechte periode zit. Toch hadden de spelers graag de wedstrijd gespeeld. Lees verder »

Standard - Anderlecht gaat niet door

Standard - Anderlecht gaat niet door

Door de hevige sneeuwval op Sclessin werd besloten de wedstrijd Standard - Anderlecht af te lasten. Een nieuwe datum is nog niet bekend. Ook alle andere zaterdagswedstrijden van dit weekend zijn afgelast. Lees verder »

 25-11-2005 

Reserven winnen van Standard

Reserven winnen van Standard

De reserven van Anderlecht hebben een 1-0 overwinning behaald. In de tiende minuut scoorde Siani, die goal bleek genoeg voor de overwinning. In de 60ste minuut werd de wedstrijd afgefloten wegens hevige sneeuwval. Lees verder »

Mpenza toch tegen Standard?

Mpenza toch tegen Standard?

De blessure van Mbo Mpenza valt beter mee dan verwacht. Zijn kansen om fit te raken voor de topper zijn serieus gestegen. Of hij indien hij fit geraakt ook meteen in de basis staat is nog af te wachten. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Mbo Mpenza liep een bloeduitstorting op in de dij en is erg twijfelachtig voor de topper tegen Standard. Net als Jestrovic (rug) doet de medische staf er alles aan om hem toch speelklaar te krijgen. Lees verder »

Chinese kapitein op proef

Chinese kapitein op proef

Donderdag testte Wang Xiao Long, een linksvoetige middenvelder van 19. Hij liet geen slechte indruk op zijn eerste training. Maandag sluit een tweede Chinees aan, Li Weifeng, de kapitein van de Chinese nationale ploeg. Lees verder »


 24-11-2005 

Rellen voor RSCA-Chelsea

Rellen voor RSCA-Chelsea

Voor de wedstrijd Anderlecht-Chelsea kwam het gisteren rond 20 uur tot relletjes tussen de twee harde supporterskernen van Chelsea en Anderlecht in de wijk Peterbos. Twintig hooligans werden opgepakt. Lees verder »

Honderdste Europese verlies

Honderdste Europese verlies

Het thuisverlies tegen Chelsea betekende voor Anderlecht meteen de honderdste nederlaag uit zijn Europese carrière. Van de 301 matchen die paars-wit sinds gisteren afwerkte won het er voorts 146 en speelde het 55 keer gelijk. Lees verder »

 23-11-2005 

Anderlecht verliest weer

Anderlecht verliest weer

Anderlecht heeft in de voorlaatste Champions League-match weer niet kunnen winnen. 0-2 werd de eindstand en de supporters lieten duidelijk hun ongenoegen blijken ook al kwam Anderlecht een paar keer dicht bij eendoelpunt. Lees verder »

Tioté mogelijk aan de aftrap

Tioté mogelijk aan de aftrap

Franky Vercauteren pakt vanavond mogelijk met een verrassing uit. De jonge Ivoriaanse middenvelder Cheik Ismael Tioté zou naast Vincent Kompany op het middenveld postvatten. Lees verder »

 22-11-2005 

Chelsea verzwakt aan de aftrap

Chelsea verzwakt aan de aftrap

Sterkhouder op het middenveld, Claude Makelélé, is vermoedelijk 3 weken uit en zal dus niet kunnen aantreden morgen. Ook flankspelers Arjen Robben en Shaun Wright-Phillips moet het duel aan hun laten voorbijgaan. Lees verder »

Proto en Deschacht praten ruzie uit

Proto en Deschacht praten ruzie uit

Na de verloren wedstrijd tegen Westerlo vlogen Silvio Proto en Olivier Deschacht mekaar in de haren, terwijl ze nog op het veld stonden. "Maar we kunnen weer samen door één deur", beweert de doelman nu. Lees verder »

Baseggio: "Ik word nerveus"

Baseggio:

Walter Baseggio zit bij Anderlecht volledig op een dood spoor. Tegen Geel mocht hij eindelijk nog eens zijn opwachting maken in het basiselftal, maar na zijn mindere prestatie lijkt hij het nu volledig verkorven te hebben. Lees verder »


 21-11-2005 

Vanden Borre was niet speelgerechtigd

Vanden Borre was niet speelgerechtigd

Anthony Vanden Borre was eigenlijk niet speelgerechtigd tegen Westerlo. Hij haakte woensdag geblesseerd af voor de beloften en mag dan volgens het FIFA-reglement binnen de vijf dagen na de wedstrijd niet spelen. Lees verder »

 20-11-2005 

RSCA onderuit tegen Westerlo

RSCA onderuit tegen Westerlo

Vanavond had Anderlecht de kans om de leiderspositie over te nemen van Standard, maar de Brusselaars lieten deze kans aan hun neus voorbij gaan. Ze gingen met 2-1 kansloos de boot in op het veld van Westerlo. Lees verder »

Voorbeschouwing Westerlo-RSCA

Voorbeschouwing Westerlo-RSCA

Vanavond kan Anderlecht de leiderspositie pakken mits winst op het veld van Westerlo. De geschiedenis leerde ons dat dit zeker geen gemakkelijke verplaatsing is. Vanden Borre en Juhasz zijn niet speelklaar bij paars-wit. Lees verder »

 19-11-2005 

Chelsea zonder Makelele tegen RSCA

Chelsea zonder Makelele tegen RSCA

Voor de Champions League match woensdag tegen Chelsea, zal de leider in de Engelse competitie wellicht geen beroep kunnen doen op Claude Makelele. De Fransman blesseerde zich aan zijn knie zaterdag tegen Newcastle. Lees verder »

Anderlecht morgen opnieuw leider?

Anderlecht morgen opnieuw leider?

Standard de Liège heeft het niet gehaald tegen FC Brussels. Eerder verloren ook Club Brugge en Anderlecht al punten tegen Brussels, maar Standard liet de volle 3 punten liggen na 3-1 verlies. Lees verder »

Reserven winnen van Westerlo

Reserven winnen van Westerlo

De reserven van RSC Anderlecht gaven gisteren het goede voorbeeld tegen K.V.C. Westerlo. Ze wonnen hun wedstrijd met 2-1. Voor Anderlecht scoorden Grégory Pujol en Walter Baseggio. Mathopa legde de 2-1 eindstand vast. Lees verder »

Anderlecht met Kompany en Deschacht

Anderlecht met Kompany en Deschacht

Kompany kan weer meetrainen en werd ook niet opgeroepen om te spelen met de reserven, wat er op zou wijzen dat hij zondag bij de 11 gelukkigen op het veld zal staan. Ook Deschacht is er opnieuw bij. Lees verder »

Vanderhaeghe niet met reserven

Vanderhaeghe niet met reserven

Yves Vanderhaeghe heeft gisteren niet meegespeeld met de reserven. Dit door 'familiale redenen', vertelde coach Franky Vercauteren. Van Steenberghe, Delorge, Legear, Baseggio en Pujol waren gisteren wel van de partij. Lees verder »

Anderlecht wil nog een Argentijn

Anderlecht wil nog een Argentijn

Lucas Rodrigo Biglia, zo heet de ex-ploegmaat van Frutos waar Anderlecht interesse voor toont. Hij is een 19-jarige verdedigende middenvelder en doet qua stijl wat denken aan Fernando Redondo. Lees verder »


 18-11-2005 

Charleroi geeft Baseggio niet op

Charleroi geeft Baseggio niet op

Sporting Charleroi wil nog steeds Walter Baseggio inlijven. De zebra's zullen in januari een poging ondernemen om de middenvelder te huren van Anderlecht tot het eind van het seizoen. Lees verder »

 17-11-2005 

Westerlo-Anderlecht uitverkocht

Westerlo-Anderlecht uitverkocht

Westerlo liet weten dat de wedstrijd tegen Anderlecht volledig is uitverkocht, niet alleen Westerlo zal op massale steun kunnen rekenen, ook het vak voor de supporters van Anderlecht is volledig uitverkocht. Lees verder »

Nieuwe fanclub

Nieuwe fanclub

Anderlecht heeft er opnieuw een fanclub bij. De "Texan RSCA Fanclub" is de nieuwe supportersclub, gelegen in Houston (VS). Na de supportersclubs in Toulouse en Polen is dit al de derde supportersclub in het buitenland. Lees verder »

Anderlecht praat met Deschacht

Anderlecht praat met Deschacht

Ondanks het dipje waar hij momenteel inzit wilt Anderlecht toch verder met Olivier Deschacht. Zijn huidige contract loopt tot 2007 en Anderlecht zou dat graag openbreken. De linksachter houdt zijn antwoord in beraad. Lees verder »

Chippen traint weer mee

Chippen traint weer mee

Christian Wilhelmsson hervatte gisteren de groepstraining. Laurent Delorge en Fabrice Ehret hervatten de training vandaag. Anthony Vanden Borre hield het bij revalidatietraining. Lees verder »

 16-11-2005 

Akin niet naar WK

Akin niet naar WK

Anderlecht-spits Serhat Akin is er met Turkije niet in geslaagd om zich te plaatsen voor het WK. Turkije won de spannende terugwedstrijd wel met 4-2 cijfers van Zwitserland, maar het had de heenwedstrijd verloren met 2-0. Lees verder »

Van Holsbeeck interesse in Spilar

Van Holsbeeck interesse in Spilar

Manager Herman Van Holsbeeck ontkent dat Anderlecht interesse toont in de Brugse verdediger Spilar. Volgens hem gaat het om roddels van de pers. Paars-wit zoekt echter wel nog verder naar versterking. Lees verder »

Uitbreiding CVDS-stadion?

Uitbreiding CVDS-stadion?

De burgemeester van Anderlecht, Jacques Simonet, wil niet dat RSCA een nieuw stadion in Neerpede bouwt. Hij wil een extra ring aan het huidige stadion plaatsen om zo de capaciteit van 28.036 naar 40.000 plaatsen op te trekken. Lees verder »

Serhat terug naar Turkije?

Serhat terug naar Turkije?

Serhat Akin is reeds een week weg uit het Astridpark, interlandverplichtingen met Turkije die spelen voor een WK-ticket. Hij beweert dat Besiktas een tweede keer aan zijn mouw trekt. Lees verder »

OFI Kreta wil Maikel

OFI Kreta wil Maikel

De voorzitter van de Griekse eersteklasser, OFI Kreta, bracht gisteren een bezoek aan de (vrijgesproken) Jestrovic. De vraag is of de 29-jarige spits een avontuur in de Griekse competitie ziet zitten. Lees verder »

Betis zonder Oliviera tegen Anderlecht

Betis zonder Oliviera tegen Anderlecht

De doelpuntenmaker van de Champions League match tussen Anderlecht en Betis, Ricoardo Oliviera, zal dat in de terugwedstrijd nietmeer kunnen opnieuw doen. Hij blesseerde zich tijdens de gewonnen match tegen Chelsea. Lees verder »

 15-11-2005 

Anderlecht volgt Spilar

Anderlecht volgt Spilar

Anderlecht zou intersse hebben voor Marek Spilar. Die is aan het einde van het seizoen transfervrij. Hij zou voor Anderlecht wel eens de opvolger kunnen worden van Hannu Tihinen. Lees verder »

Reserven boeken ruime thuiszege

Reserven boeken ruime thuiszege

De reserven van Anderlecht hebben vandaag de inhaalwedstrijd tegen Lokeren gewonnen met ruime 4-1 cijfers. Door deze zege staat Anderlecht B nu tweede in de stand, op drie punten van Sint-Truiden. Lees verder »

 14-11-2005 

Frutos trainde eerste keer mee

Frutos trainde eerste keer mee

Nicolas Frutos, de nieuwe spits van Anderlecht, heeft deze namiddag zijn eerste training met de ploegmakkers afgewerkt. "Het was een aangename eerste kennismaking met de groep", zei de 24-jarige Argentijn. Lees verder »

Newcastle gecharmeerd door Wilhelmsson

Newcastle gecharmeerd door Wilhelmsson

De Engelse pers meldt dat Newcastle United sterk geïnteresseerd is in Christian Wilhelmsson. Het Engelse team zou de Zweedse middenvelder onlangs gescout hebben tijdens het CL-duel van Anderlecht tegen Liverpool. Lees verder »

 12-11-2005 

Jonge Duivels op weg naar EK

Jonge Duivels op weg naar EK

De nationale beloften staan heel dicht bij het EK. In de heenwedstrijd van de barrages tegen Oekraïne werd met 2-3 gewonnen dankzij 3 goals van Genk-speler Kevin Vandenbergh. Mark De Man speelde een verdienstelijke wedstrijd. Lees verder »

Anderlecht nog op zoek in Zuid-Amerika

Anderlecht nog op zoek in Zuid-Amerika

Na de transfer met Frutos gaat Anderlecht opnieuw op zoek in Zuid-Amerika. Vanaf maandag komen twee spelers, een Braziliaan en een Argentijn, testen in het Astridpark. Beiden zijn offensief ingestelde spelers. Lees verder »

Boskamp komt onderhandelen

Boskamp komt onderhandelen

Johan Boskamp is in Anderlecht en zal daar enkele dagen blijven. Hij is gekomen om te praten over enkele spelers namelijk: Tristan Peersman, Goran Lovre en Lamine Traoré. Lees verder »

Enkele reacties na de bekermatch

Enkele reacties na de bekermatch

Cheik Tioté was ontroostbaar na zijn gemiste penalty tegen Geel. Na de match weende hij bittere tranen maar toch werd hij door iedereen uit het paars-wit kamp in bescherming genomen. Lees verder »

 11-11-2005 
 10-11-2005 

Onyewu mist Anderlecht

Onyewu mist Anderlecht

Standard-verdediger Oguchi Onyewu krijgt geen strafvermindering voor zijn rode kaart tegen Germinal Beerschot. De Amerikaan mist daardoor de topmatch tegen Anderlecht. Lees verder »

Silvio Proto haakt af

Silvio Proto haakt af

De nationale beloftenploeg kan zaterdag in Oekraïne geen beroep doen op Anderlecht doelman Silvio Proto. Hij mist de heenwedstrijd van de barrages voor het EK van volgend jaar. Lees verder »

Kompany herstelt

Kompany herstelt

Het is er dan toch van gekomen. Vincent Kompany mag zich eindelijk weer voetballer noemen. Na twee maanden te hebben gesukkeld met de rug, deed hij gisteren in Namen zijn wederoptreden met Sporting Anderlecht. Lees verder »

Selectie RSCA-Geel

Selectie RSCA-Geel

Heel wat spelers hebben interlandverplichtingen en daarom ontbreken er wat bekende namen in de selectie van RSC Anderlecht voor de wedstrijd van vanavond tegen Geel. Kompany is alleszins geselecteerd! Lees verder »

 09-11-2005 

Lovre wil weg bij Anderlecht

Lovre wil weg bij Anderlecht

Goran Lovre ziet geen heil meer in een toekomst bij RSC Anderlecht. Het contract van de Serviër loopt eind dit seizoen af. Anderlecht lijkt niet geneigd om hem een nieuw contractvoorstel te doen. Lees verder »

Anderlecht volgt Djuric

Anderlecht volgt Djuric

Anderlecht toont alweer interesse voor de Zweedse international Dusan Djuric. Hij is een 21-jarige middenvelder en speelt bij Halmstad. Zijn contract loopt nog tot in 2007 maar Halmstad wil hem volgende zomer verkopen. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Vincent Kompany lijkt eindelijk terug. Hij verteerde de trainingen van de afgelopen dagen goed en zit in de selectie voor de wedstrijd tegen Namen vanavond. Lees verder »

 08-11-2005 

Geen interland voor Wilhelmsson en Tihinen

Geen interland voor Wilhelmsson en Tihinen

Zowel de pas herstelde Tihinen (Finland-Estland) als Wilhelmsson (Korea-Zweden) bleven ondanks de geplande oefeninterlands in Anderlecht. Ze werden niet vrijgegeven, waardoor ze inzetbaar zijn voor de bekerpartij tegen Geel. Lees verder »

Jestrovic reageert op zijn schorsing

Jestrovic reageert op zijn schorsing

Na zijn schorsing van 3 matchen haalt Nenad Jestrovic opgelucht adem. "Ik was bang dat de straf veel erger zou zijn", zei Maikel. Er werd gevreesd voor een ergere straf aangezien racisme op het voetbalveld echt niet kan. Lees verder »

 07-11-2005 

Jestrovic voor 3 wedstrijden geschorst

Jestrovic voor 3 wedstrijden geschorst

Maandag nam de disciplinaire commissie van de Uefa een beslissing over de schorsing die Nenad Jestrovic overhoudt aan zijn rode kaart in de wedstrijd tegen FC Liverpool. Drie wedstrijden was het verdict voor de Serviër. Lees verder »

Vandaag uitspraak Jestrovic

Vandaag uitspraak Jestrovic

Nenad Jestrovic hoort vandaag van de UEFA voor hoeveel speeldagen hij wordt geschorst na zijn rode kaart vorige dinsdag in het Champions League duel met Liverpool. Lees verder »

Chen kost te veel

Chen kost te veel

De vraagprijs voor de Chinees Tao Chen ligt volgens manager Van Holsbeeck veel te hoog. Zijn Chinese club ziet ook een huurovereenkomst niet zitten. Lees verder »

Peersman test bij Stoke City

Peersman test bij Stoke City

Tristan Peersman test vanaf maandag bij Stoke City. Maar ook de piste Willem II ligt nog open. Deze week praat de zaakwaarnemer van de doelman opnieuw met de Nederlandse club. Lees verder »

 06-11-2005 

Uitslagen van de Europese tegenstanders

Uitslagen van de Europese tegenstanders

Liverpool won op de valreep bij Aston Villa. Twee late goals zorgen voor een 0-2 overwinning. Chelsea verloor voor het eerst dit seizoen. Manchester United was te sterk (1-0). Betis speelde 1-1 gelijk tegen Santander. Lees verder »

Wilhelmsson kan terug genieten

Wilhelmsson kan terug genieten

Christian Wilhelmsson was de grote man bij Anderlecht in de wedstrijd tegen Charleroi. Hij gaf eerst een assist aan Anthony Vanden Borre, scoorde daarna zelf en liet ook veel technische hoogstandjes noteren. Lees verder »

 05-11-2005 

Voorbeschouwing: Anderlecht - Charleroi

Voorbeschouwing: Anderlecht - Charleroi

Voor het duel tegen Charleroi selecteerde coach Vercauteren 17 namen na de laatste training die achter gesloten deuren werd afgehaspeld. Vanden Borre vervoegt als 18e man als hij geen last meer heeft van zijn blessure. Lees verder »

Contractnieuwtjes

Contractnieuwtjes

Lovré liet de termijn passeren waarvoor een nieuw contractvoorstel gold. Hannu Tihinen werd de voorbije weken gevolgd door Toulouse. Lees verder »

Weer rugblessure voor Kompany

Weer rugblessure voor Kompany

Vincent Kompany zit dan toch niet in de kern van Anderlecht voor de match van vanavond tegen Charleroi. Op de training gisteren haakte hij af na een pijnscheut in de rug nadat hij was uitgegleden. Lees verder »

 04-11-2005 

Profliga bestudeert degradatie

Profliga bestudeert degradatie

De Profliga bestudeert vandaag het nieuwe systeem om de degradanten te bepalen. De kleinere ploegen stelden voor om de dalers te bepalen via een gemiddeld klassement dat opgemaakt wordt op basis van drie seizoenen. Lees verder »

Zewlakow tekent niet bij

Zewlakow tekent niet bij

De Poolse verdediger Michal Zewlakow weigert voorlopig zijn contract bij Anderlecht te verlengen. Zijn huidige overeenkomst met de Brusselaars loopt aan het eind van dit seizoen af. Lees verder »

 03-11-2005 

Sissoko reageert

Sissoko reageert

Mohamed Sissoko reageert op de rode kaart van Nenad Jestrovic en alles wat errond gezegd is. Volgens hem riep 'Maikel' "Fuck off, Black" naar hem. Kim Milton Nielsen stond toen vlakbij en gaf daarom uiteraard rood. Lees verder »

Lovre ook naar Stoke City?

Lovre ook naar Stoke City?

Stoke City, de ploeg van ex-Anderlechttrainer en -speler Johan Boskamp toont interesse voor Goran Lovre. Lovre speelde dit seizoen nog geen minuut voor Anderlecht, ondanks de goeie indruk die hij de voorbije seizoenen liet. Lees verder »

Chinees Chen bijna van Anderlecht

Chinees Chen bijna van Anderlecht

Anderlecht bestudeert vandaag het tegenvoorstel van de Chinese club Shenyang Jinde aangaande de transfer van de 20-jarige Tao Chen. Verwachting is dat de overeenkomst nog binnen de week definitief rondkomt. Lees verder »

Jestrovic zorgt voor opschudding

Jestrovic zorgt voor opschudding

De racistische belediging ,,fuck you, black’’ die Anderlechtspits Nenad Jestrovic dinsdag tijdens het CL-duel tegen Liverpool de zwarte Fransman Sissoko slingerde, met een rode kaart als gevolg, heeft het land op stelten gezet. Lees verder »

Jestrovic: "Nielsen is een degoutante ref"

Jestrovic:

Toen bij 2-0 in Liverpool-Anderlecht de Deense ref Kim Milton Nielsen de pas ingevallen Nenad Jestrovic uitsloot, verdween het laatste beetje hoop bij paars-wit. Maar wat gebeurde er nu? Jestrovic gaf een meer uitgebreide reactie. Lees verder »

 02-11-2005 

Anderlecht zoekt nog versterking

Anderlecht zoekt nog versterking

Anderlecht trok dan wel Frutos aan, paars-wit blijft op zoek naar versterking; Zo volgt het de Tsjechische aanvaller Rudolf Skacel (26). Die speelt momenteel bij Hearts en is met negen goals topschutter in de Schotse competitie. Lees verder »

 01-11-2005 

Zelfs 3de plaats is (bijna) uitzichtloos

Zelfs 3de plaats is (bijna) uitzichtloos

Dat Anderlecht de 2de ronde niet zou halen had iedereen al verwacht, maar door de 1-0 overwinning van Betis op Chelsea is zelfs de 3de plaats (die recht geeft op een plaats in de UEFA Cup) zo goed als uitzichtloos. Lees verder »

Liverpool - Anderlecht 3-0

Liverpool - Anderlecht 3-0

Anderlecht heeft voor de elfde keer op rij verloren in de Champions League. Paars-wit ging kansloos onderuit bij Liverpool. Het blijft dus ook na vier speeldagen puntenloos in de CL. Lees verder »

Vanden Borre: "Nog niet klaar voor Inter"

Vanden Borre:

Anthony Vanden Borre wordt al een tijdje gevolgd door Inter Milaan en kreeg zelfs een uitnodiging om een wedstrijd bij te wonen, maar toch blijft de jonge verdediger realistisch. "Ik ben nog niet klaar voor Inter", beweert hij. Lees verder »

Voorbeschouwing: Liverpool - Anderlecht

Voorbeschouwing: Liverpool - Anderlecht

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck hoop, samen met de fans, dat er straks punten gepakt worden. Niet alleen om zo nog een kans te hebben op de derde plaats, maar ook om de de slechte reeks van 10 nederlagen te doorbreken. Lees verder »