Archieven

 31-08-2004 

Ook Hellings naar Almelo

Ook Hellings naar Almelo

Na Mac Donald, verlaat nu ook Sergio Hellings Anderlecht. Ook hij wordt voor dit seizoen uitgeleend aan Heracles Almelo (Ned). De club heeft ook een aankoopoptie op beide spelers die nog tot 2007 onder contract liggen in Brussel. Lees verder »

Aruna: "Beelden tegen Gent deden me pijn"

Aruna:

Voor zijn vertrek naar Ivoorkust, nam Aruna Dindane nog snel even de tijd om op de luchthaven zijn versie van de feiten te geven. "Het was heel zwaar", zuchtte de Afrikaanse spits. "Een weekje in Ivoorkust zal me goed doen." Lees verder »

Reserven verliezen van Gent

Reserven verliezen van Gent

Na de 7-0 overwinning tegen het B-team van Beveren vorige week, verloren de reserven deze keer zwaar. Het werd 4-1 tegen AA Gent. Iachtchouk opende de score na 8 minuten, maar de Bufallo's scoorden daarna nog 4 maal. Lees verder »

Aruna reageert en sluit terugkeer niet uit

Aruna reageert en sluit terugkeer niet uit

Aruna Dindane is gistermiddag vertrokken naar Ivoorkust. Toch lijkt hij, onder bepaalde voorwaarden, te willen terugkeren naar Brussel. Daar waar hij vorige week nog de deur dichtklapte, zette hij ze gisteren weer op een kier. Lees verder »

 30-08-2004 

Anderlecht scout Buffel

Anderlecht scout Buffel

Tijdens de wedstrijd Vitesse - Feyenoord zat een Anderlecht-delegatie in de tribune om Thomas Buffel te scouten. Vergeefse moeite, want de jonge Rode Duivel kwam pas in de voorlaatste minuut op het terrein. Lees verder »

Misschien contractaanpassing voor Aruna

Misschien contractaanpassing voor Aruna

Anderlecht dreigde om Aruna Dindane een zware boete te geven, maar nu lijkt Paars-wit op zoek naar een andere oplossing. "We laten de hele zaak bezinken tot dinsdag, dan sluit de transfermarkt", zegt manager Herman Van Holsbeeck. Lees verder »

Aruna naar Ivoorkust

Aruna naar Ivoorkust

Aruna heeft het vliegtuig genomen en is naar Ivoorkust vertrokken. Daar speelt hij zondag een match tegen Soedan. Pas volgende week dinsdag of woensdag wordt hij terug verwacht. Lees verder »

Mbo van ziekenhuis naar moederhuis

Mbo van ziekenhuis naar moederhuis

Het was me het avondje wel voor Mbo Mpenza. Tijdens de match tegen Gent viel hij uit met een handblessure. Daarna ging het vliegensvlug naar het ziekenhuis, waar een ontwrichting van de duim werd vastgesteld. Lees verder »

 29-08-2004 

Bremen verliest in competitie

Bremen verliest in competitie

Bremen verloor van Wolfsburg met 1-2. Klose scoorde voor Werder (70' 1-2). Valencia speelt morgen tegen Villareal. Inter speelt pas op 12/9 tegen Chievo. Ondertussen staat ook Cannavaro (Inter) dichtbij een overgang naar Juventus. Lees verder »

Jestrovic: "Meer dan een afwerker"

Jestrovic:

Nenad Jestrovic speelde gisteren een sterke partij, met één doelpunt en één assist. Dit seizoen leverde hij al 3 assists af. "Nu bewijs ik dat ik meer ben dan een pure afwerker", zei Jestrovic. Lees verder »


 28-08-2004 

Blessures voor Mbo en Baseggio

Blessures voor Mbo en Baseggio

Tijdens de wedstrijd werden Mbo en Baseggio vervangen. Mpenza liep een blessure aan de duim op en zal waarschijnlijk de volgende match out zijn. Met Baseggio is het waarschijnlijk minder goed gesteld. Lees verder »

Anderlecht wint van Gent

Anderlecht wint van Gent

Hugo Broos kon tegen AA Gent niet rekenen op dribbelkont Aruna, die met slaande deuren vertrok. Maar de Brusselaars hebben nog een gevaarlijke spits lopen. Nenad Jestrovic trok zijn ploeg over de streep. Lees verder »

Aruna daagt weer niet op

Aruna daagt weer niet op

De Ivoriaanse spits Aruna Dindane heeft weer zijn kat gestuurd deze morgen. Dit is al de derde dag op rij dat hij niet opdaagt. Een zware sanctie zal volgen ... Lees verder »

Reacties in de zaak-Aruna

Reacties in de zaak-Aruna

Aruna Dindane is razend op Anderlecht omdat hij niet mag vertrekken. Hij maakte gisteren zelf zijn kastje in het Vanden Stockstadion leeg. Zijn manager, trainer Hugo Broos en voorzitter Vanden Stock gaven hun mening... Lees verder »

 27-08-2004 

Belgische selectie voor België/Litouwen

Belgische selectie voor België/Litouwen

Aimé Anthuenis heeft vrijdagmiddag op de hoofdzetel van de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) zijn selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Litouwen, op zaterdag 4 september in Charleroi (20u15), bekendgemaakt. Lees verder »

Aruna is het afgetrapt

Aruna is het afgetrapt

Aruna is deze morgen niet opgedaagd op de training te Neerpede. De spits is enkele spullen komen ophalen en is daarna vertrokken. Een mogelijk vertrek van de Ivoriaan komt meer en meer ter sprake. Meer nieuws later. Lees verder »

Geen vervanger voor Seol

Geen vervanger voor Seol

Seol heeft verkregen waar Aruna al een maand van droomt: een transfer naar Engeland. In de nacht van woensdag op donderdag zijn de verschillende partijen tot een overeenkomst gekomen? Lees verder »

Aruna trainde niet gisteren

Aruna trainde niet gisteren

Aruna Dindane trainde gisteren niet met Anderlecht. De officiële reden was dat hij opnieuw te veel hinder ondervindt van een spierblessure in de dij. Dit is echter een uitvlucht geweest van de Ivoriaan. Lees verder »

Aruna blijft tot het einde van het seizoen

Aruna blijft tot het einde van het seizoen

Het is nu zeker: Aruna Dindane blijft bij Anderlecht, tenminste tot eind dit seizoen. Nu Anderlecht, vooral dankzij Aruna, geplaatst is voor de Champions League, heeft het elk aanbod voor zijn Ivoriaanse parel van de hand gedaan. Lees verder »

 26-08-2004 

Loting CL: Valencia, Inter en Bremen

Loting CL: Valencia, Inter en Bremen

De kampioen van de Primera Division, het nummer vier uit de Serie A en de kampioen van de Bundesliga. Met Valencia, Inter Milaan en Werder Bremen kreeg Anderlecht drie tegenstanders van formaat toegewezen. Lees verder »

Broos is bezig met alternatief

Broos is bezig met alternatief

Hugo Broos is Aruna bijzonder dankbaar voor zijn prestatie van dinsdagavond, maar houdt rekening met een vertrek van de Ivoriaan. "Ik ben bezig met een alternatief voor het geval Anderlecht een zaak kan doen", zegt Broos. Lees verder »

Ehret speelt met de reserven

Ehret speelt met de reserven

Ehret speelt maandag één helft met de invallers. De Fransman ondervindt geen hinder meer van de achillespees. Toch zal het nog even duren voor hij klaar is voor de eerste ploeg Lees verder »

CL-geld voor jeugdcomplex

CL-geld voor jeugdcomplex

Anderlecht is door de kwalificatie voor de Champions League al zeker van 3,6 miljoen euro aan premiegeld. Daar komen nog eens de inkomsten van de recettes en het tv-geld bij. Lees verder »

Hopen op Real Madrid, AC Milan en Bremen

Hopen op Real Madrid, AC Milan en Bremen

De verschillende Anderlecht-spelers hebben aan de vooravond van de loting hun favoriete tegenstander mogen geven. Alle resultaten samenteld blijkt dat Real Madrid, AC Milan en Bremen de meest gegeerde tegenstanders zijn. Lees verder »

Aruna wil nog steeds vertrekken

Aruna wil nog steeds vertrekken

Aruna Dindane liet er gisteren geen twijfel over bestaan dat hij nog steeds wil vertrekken. Het ziet er naar uit dat de club wil praten, op voorwaarde dat er een bod komt van 12 miljoen euro of meer. Lees verder »

Seol vertrekt naar Engeland

Seol vertrekt naar Engeland

Ki Hyeon Seol verlaat Anderlecht voor de Engelse tweedeklasser Wolverhampton Wanderers. De 25-jarige Zuid-Koreaanse spits, sinds 2001 bij Anderlecht, verlaat de paars-wit voor een gelimiteerde transfersom. Lees verder »


 25-08-2004 

Seol naar Wolverhampton?

Seol naar Wolverhampton?

Mogelijk verhuist Seol naar de Engelse club Wolverhampton, waar eerder Aruna aan gelinkt werd. Wolverhampton onderhandelt nu met het bestuur van Anderlecht over de kostprijs van de Zuid-Koreaanse spits. Lees verder »

Delegatie van Ajax in stadion

Delegatie van Ajax in stadion

Gisteravond tijdens de match Anderlecht - Benfica zat er ook een delegatie van Ajax in het stadion. Het gerucht gaat namelijk de ronde dat de Zweed Ibrahimovic zou overgaan naar een andere club. Lees verder »

Reactie van Broos en Vanden Stock

Reactie van Broos en Vanden Stock

Broos veerde na het eindsignaal van de bank op. "We hebben een heel sterke prestatie geleverd. In het begin hield de organisatie van Benfica goed stand, maar toen we de 1-0 scoorden, wist ik dat het bijna in orde was." Lees verder »

 24-08-2004 

Anderlecht zit in de Champions League

Anderlecht zit in de Champions League

RSC Anderlecht heeft zich dinsdagavond geplaatst voor de eerste ronde van de Champions League voetbal. De Belgische landskampioen haalde het in de terugwedstrijd van de derde en laatste voorronde met 3-0 van het Portugese Benfica. Lees verder »

Heracles huurt aanvaller MacDonald

Heracles huurt aanvaller MacDonald

Sherjill MacDonald, de 19- jarige aanvaller van Anderlecht gaat voor één jaar naar Heracles Almelo. Hij trainde deze ochtend al mee met de selectie. De aanvaller is voor één seizoen gehuurd met een optie tot koop. Lees verder »

 23-08-2004 

RSCA-RC Lens op 3 september

RSCA-RC Lens op 3 september

Op drie september om 19u30 spelen RSC Anderlecht en RC Lens in het Luc Varenne-stadion in Doornik een benefietwedstrijd waarvan de opbrengsten naar de families van de slachtoffers van de gasexplosie in Gellingen gaan. Lees verder »

Benfica komt verdedigen

Benfica komt verdedigen

Benfica verloor vrijdagavond laat met 1-0 in de wedstrijd om de Portugese Supercup tegen FC Porto. Het doelpunt viel in de 55ste minuut en kreeg Quaresma als auteur. Lees verder »


 22-08-2004 
 21-08-2004 

Beveren - Anderlecht om 15.00

Beveren - Anderlecht om 15.00

Deze namiddag om 15.00 uur speelt Anderlecht tehen KSK Beveren. Vorig seizoen kwam Anderlecht met 2-3 winnen op de Freethiel. in de beker hielden de Waaslanders Anderlecht wel op een 0-0. Lees verder »

Transfer Hendrikx nog niet rond

Transfer Hendrikx nog niet rond

Assistent-manager De Pot benadrukt dat Anderlecht nog steeds zijn fiat niet gaf over de transfer naar Lokeren van Hendrikx, die trouwens gewoon meetrainde en net als de terugkerende De Boeck met de invallers aantrad tegen Beveren. Lees verder »

 20-08-2004 

Hielprobleem voor Jestrovic

Hielprobleem voor Jestrovic

Na de laatste training klaagde Nenad Jestrovic over een pijnlijke hiel, waardoor hij onzeker is voor de wedstrijd op Beveren. Peersman staat mogelijk zijn plaats op de bank af aan Jan Van Steenberghe wegens een heupblessure. Lees verder »

Internationals keren terug

Internationals keren terug

De meeste internationals keerden ongehavend terug naar Anderlecht. Aruna trainde niet uit voorzorg maar kan vandaag gewoon weer hervatten. Zewlakow en Wilhemsson worden vandaag terug verwacht. Lees verder »

Lamah tekent contract

Lamah tekent contract

De jonge Ivoriaan Roland Lamah die van Visé overkomt heeft alle medische tests goed doorstaan en heeft nu een contract voor 1 jaar getekend, met 1 jaar in optie. Lees verder »

Fabrice Ehret opnieuw geblesseerd

Fabrice Ehret opnieuw geblesseerd

Deze week hervatte Ehret de groepstrainingen maar lang kon hij van de trainingen genieten want hij is terug uit door zijn achillespees. Het zal nog een tijdje duren voordat het RSCA-publiek zijn voetbalkunsten mag aanschouwen. Lees verder »


 19-08-2004 

Jestrovic en Aruna scoren

Jestrovic en Aruna scoren

Niet alleen voor de Rode Duivels was er gisteren een wedstrijd, ook voor andere spelers van Anderlecht was het werken geblazen dinsdagavond. Zo kon Ivoorkust met Aruna met 2-1 winnen van Senegel. Aruna scoorde 1 maal. Lees verder »

 18-08-2004 

Belgen spelen 2-2 gelijk tegen Noorwegen

Belgen spelen 2-2 gelijk tegen Noorwegen

In een vriendschappelijke voetbalinterland hebben de Rode Duivels woensdag in Oslo 2-2 gelijkgespeeld tegen Noorwegen. Bij de rust stonden de Belgen 1-2 voor dankzij twee doelpunten van Thomas Buffel (25ste en 34ste minuut). Lees verder »

Vrijdag internationals beschikbaar

Vrijdag internationals beschikbaar

Door de wedstrijd van de Rode Duivels deze avond in Noorwegen zal Broos pas vrijdag al zijn internationals weer ter Beschikking hebben. Lovré keert vandaag al terug van de Olympische Spelen. Lees verder »

Ehret traint terug mee

Ehret traint terug mee

Ehret is verlost van zin spierscheur en traint weer vollop mee. Hij heeft het fysiek nog moeilijk. De invallerswedstrijd van vrijdag komt nog te vroeg. Seol speelt vrijdag wellicht met de reserven. Kolar traint individueel. Lees verder »

Transfer Hendrikx in het slop

Transfer Hendrikx in het slop

De transfer van Hendrikx zit volledig in het slop. Normaal gezien zou er ten laatste vandaag een antwoord naar Lokeren gestuurd worden maar het ziet er naar uit dat dit antwoord nog wat zal uitblijven. Lees verder »

Iachtchouk geblesseerd

Iachtchouk geblesseerd

Iachtchouk voelde gisteren hinder op de training en vreest voor een lichte verrekking. Er wordt getwijfeld aan de inzetbaarheid tegen Beveren. Lees verder »

 17-08-2004 

Rode Duivels: Kompany in de basis

Rode Duivels: Kompany in de basis

Aimé heeft nog geen ploeg bekend gemaakt die zal aantreden tegen Noorwegen. Maar de match tijdens de training van gisteren heeft 1 van zijn plannen ontbloot. Kompany behoudt zijn plaats, ondanks de terugkomst van Van Buyten. Lees verder »

Lamah tekent morgen

Lamah tekent morgen

Anderlecht staat op het punt een contract te tekenen met de jonge Roland Lamah (16 jaar). Deze grote belofte heeft gisteren al met de A-kern getraind en heeft direct een goede indruk gelaten. Lees verder »

 16-08-2004 

Hasi vader, Mbo bijna

Hasi vader, Mbo bijna

Mbo Mpenza reist dinsdag mogelijk niet mee naar Oslo, waar de Rode Duivels woensdag een oefeninterland spelen tegen Noorwegen. De vrouw van de Anderlecht-spits verwacht immers eerstdaags een kindje. Lees verder »

Lokeren wil deze week antwoord

Lokeren wil deze week antwoord

Lokeren verwacht van de week een antwoord van Marc Hendrikx over een eventuele transfer. "Iedereen kent de voorwaarden. Dinsdag of woensdag willen we een antwoord", zegt Lokeren-preses Roger Lambrecht. Lees verder »

 14-08-2004 

Anderlecht wint van Sint-Truiden

Anderlecht wint van Sint-Truiden

Anderlecht heeft zijn eerste drie punten van het seizoen beet na een nipte 2-1-zege op Sint-Truiden. De bezoekers waren met een versterkte defensie naar het Astridpark afgezakt en hielden één helft probleemloos stand. Lees verder »

Kompany legt test af

Kompany legt test af

Gisteren moest Vincent Kompany de training al na een half uur staken. Hij onderging een radiografie, die uitwees dat er niets gebroken is in de voet. Kompany heeft wel een pijnlijke bloeduitstorting. Lees verder »

Broos en Peersman ruziën op training

Broos en Peersman ruziën op training

Op de laatste training ontspon zich een verhitte discussie tussen Peersman en Broos. Peersman, die niet kan verkroppen dat Zitka de voorkeur krijgt, kreeg na zijn pikante verklaringen vorige week spreekverbod opgelegd. Lees verder »

 13-08-2004 

Kompany hervat training

Kompany hervat training

Vincent Kompany, die een bloeduitstorting had opgelopen, sluit vandaag opnieuw aan bij de groep. De rentree van de Tsjech Martin Kolar is voorzien voor oktober. Lees verder »

MacDonald test bij Hamburg

MacDonald test bij Hamburg

Sherjill MacDonald kreeg de toelating van Anderlecht voor een vierdaagse test bij het Duitse Hamburg. Sergio Hellings staat dan weer in de belangstelling van het Engelse Leeds. Lees verder »

 12-08-2004 

Peersman mag niet weg

Peersman mag niet weg

De manager van Anderlecht, Herman Van Holsbeeck heeft Lokeren laten weten dat 2e doelman Tristan Peersman niet weg mag. Eerder liet de Waaslandse club hun interesse tonen om de doelman te huren. Lees verder »

Mag Hendrikx niet weg?

Mag Hendrikx niet weg?

De soap rond Hendrikx blijft maar duren. Lokeren had een principiële overeenkomst met de flankverdediger, maar dat betekent niet dat hij in het Waasland zal voetballen. Lees verder »

Tihinen keert pas in november terug

Tihinen keert pas in november terug

Hannu Tihinen zal zijn wederoptreden pas in november maken. Tot dan blijft dus Traoré zeker in de basis staan. De Iceberg brak een beentje in de voet in de partij tegen West Ham. Hij is langer uit dan gepland. Lees verder »

 11-08-2004 

Hugo Broos niet tevreden met 1-0

Hugo Broos niet tevreden met 1-0

Hugo Broos is niet tevreden met de uitslag van Benfica-RSCA. Hij realiseert zich dat 1-0 misschien wel eens niet genoeg zou kunnen zijn en dat de gemiste kansen RSCA zuur kunnen opbreken. Lees verder »

 10-08-2004 

Voorbeschouwing Benfica - Anderlecht

Voorbeschouwing Benfica - Anderlecht

Anderlecht staat onder hoogspanning. De kampioen staat vanavond in de derde voorronde van de Champions League op de grasmat tegen Benfica Lissabon. Naar de opstelling van Benfica is het nog gissen, die van RSCA weten we zeker. Lees verder »

Spelers kunnen 37.500 euro verdienen

Spelers kunnen 37.500 euro verdienen

Voor Anderlecht is er veel aan gelegen om de groepsfase van de Champions League te halen. Het bestuur heeft een premie van 37.500 euro (1,5 miljoen Belgische frank) beloofd als Benfica wordt uitgeschakeld. Lees verder »

 09-08-2004 

Broos maakt elftal bekend

Broos maakt elftal bekend

Broos behoudt het volste vertrouwen in zijn spelersgroep na de nederlaag op Moeskroen. Meer nog, de Anderlecht-coach wil zich niet ingraven op het veld van Benfica. Lees verder »

Met Baseggio en Lovré tegen Benfica

Met Baseggio en Lovré tegen Benfica

Anderlecht reist maandag af naar Lissabon, waar dinsdag het Europese treffen met Benfica op het menu staat. Broos neemt de 18 spelers van tegen Moeskroen mee, maar Zetterberg moet na één match weer plaatsruimen. Lees verder »

 08-08-2004 

Tristan Peersman is ontgoocheld

Tristan Peersman is ontgoocheld

Tristan Peersman is ontgoocheld dat hij op de bank moest starten: "Mijn verwijzing naar de bank kwam aan als een klap in mijn gezicht. Ik heb zo'n idee over wat er gebeurd is en zag de beslissing een beetje aankomen." Lees verder »

Broos: "Zeker niet met vijf spitsen"

Broos:

Broos weigert te zwaar te tillen aan de snertpartij op Moeskroen. "We kenden een collectieve offday en betaalden daarvoor de tol tegen een sterk Moeskroen. Als je dat op de vijfde speeldag overkomt, kraait er geen haan naar." Lees verder »

 07-08-2004 

Maakte Hugo Broos verkeerde keuzes?

Maakte Hugo Broos verkeerde keuzes?

Anderlecht verloor gisteren verrassend de openingswedstrijd met 2-0 tegen Moeskroen. Hugo Broos moest voor deze eerste competitiewedstrijd enkele belangrijke selectieknopen doorhakken. Maakte hij de verkeerde keuzes? Lees verder »

Bedankt Fredoo

Bedankt Fredoo

Langs deze weg wil het webteam Fredoo bedanken voor de nieuwe layout.
Ook laten we u weten dat er in de loop van de volgende weken nog kleine dingen kunnen veranderen ... Zo zullen oa. de spelersprofielen herwerkt worden... Lees verder »

 06-08-2004 

Voorbeschouwing Moeskroen - Anderlecht

Voorbeschouwing Moeskroen - Anderlecht

Anderlecht behield zijn kern van vorig seizoen en versterkte zich met Ehret en vooral Mbo. Ook dit seizoen start paars-wit als dé grote favoriet aan het seizoen. Moeskroen is fel verzwakt door het vertrek van Pieroni en Mpenza. Lees verder »

Seol keerde terug

Seol keerde terug

Seol die met Zuid-Korea deelnam aan de Asian Cup is terug in Brussel. Hij oefende deze morgen wat in Neerpede. Toch krijgt hij rust van Broos, waardoor de partij tegen Benfica te vroeg kom. Maandag hervat hij de trainingen. Lees verder »

 05-08-2004 

Geen Supercup meer?

Geen Supercup meer?

Het zou wel eens kunnen dat de Supercup geschrapt wordt. Anderlecht en Club Brugge vinden immers geen datum en de Profliga ziet er geen graten in om de wedstrijd dit seizoen niet te laten plaatsvinden. Lees verder »

Zewlakow en Traoré tegen Moeskroen

Zewlakow en Traoré tegen Moeskroen

Hannu Tihinen is geblesseerd, daardoor kan Lamine Traoré zijn kans grijpen. Ook Zewlakow lijkt te zullen spelen. Hij krijgt van Broos de voorkeur op Vanden Borre. Deschacht en Kompany vervolledigen de achterlinie. Lees verder »

 04-08-2004 

Benfica zwaar gehavend tegen Anderlecht

Benfica zwaar gehavend tegen Anderlecht

Benfica is fel gehavend met het oog op de heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League, volgende dinsdag in het Estadio da Luz. Eerste doelman Moreira is opgeroepen voor het Olympisch voetbaltoernooi. Lees verder »

Mbo hervatte training vandaag

Mbo hervatte training vandaag

De echografie die Mbo Mpenza onderging gaf geen blessure aan. Mpenza schrijft het feit dat hij de training maandag moest staken zelf toe aan een kramp ten gevolge van oververmoeidheid. Vandaag hervatte hij de training. Lees verder »

Ultimatum voor MacDonald en Hellings

Ultimatum voor MacDonald en Hellings

De managers van Sherjill MacDonald (test bij Bolton) en Sergio Hellings (test bij Middlesborough) kregen beide een fax van Anderlecht. Ze moeten voor het eind van de week een beslissing nemen over het lot van beide spelers. Lees verder »

Nog meer belangstelling voor Aruna

Nog meer belangstelling voor Aruna

Aruna Dindane kreeg nogmaals te horen dat er geen sprake kan zijn van een transfer op enkele dagen van de competitiestart. Ondertussen bracht West Bromwich, nieuwkomer in de Engelse Premier League, ook een bod uit. Lees verder »

Benfica - Anderlecht vervroegd

Benfica - Anderlecht vervroegd

De heenwedstrijd in de derde voorronde van de Champions League tussen Benfica Lissabon en RSC Anderlecht wordt volgende week dinsdag 10 augustus om 21 uur Belgische tijd gespeeld, in plaats van om 22 uur. Lees verder »

Zitka of Peersman?

Zitka of Peersman?

Vrijdag maakt Hugo Broos bekend wie er het doel van Anderlecht verdedigt. Zowel Tristan Peersman als Daniel Zitka wachten de beslissing gespannen af. Lees verder »

 03-08-2004 

"Aruna mag niet vertrekken"

Hugo Broos maakt zich voorlopig nog geen zorgen over een mogelijk vertrek van Aruna. "Hij is nu wat ontgoocheld, maar dat zal wel overgaan. Aruna moet zich niet verlagen tot Portsmouth. Lees verder »

 02-08-2004 

Prijzen voor RSCA-Benfica zijn gekend

Prijzen voor RSCA-Benfica zijn gekend

De prijzen voor de thuismatch tegen Benfica zijn bekend. De voorrangsperiode voor de abonnees loopt van 5 tot 14 augustus. De vrije verkoop start vanaf maandag 16/8. De gratis wedstrijd voor abonnees komt later op het seizoen. Lees verder »

Wilhelmsson grof wild op de Europese markt

Wilhelmsson grof wild op de Europese markt

Meer en meer Europese topteams zijn gecharmeerd door Christian Wilhelmsson. Een transfer van de talentrijke Zweedse middenvelder lijkt voorlopig echter weinig waarschijnlijk, omdat hij één van de sleutelspelers van Anderlecht is. Lees verder »

Seol keert terug

Seol keert terug

Seol werd zaterdag op de Asian Cup met Zuid-Korea uitgeschakeld in de kwartfinales. "We hopen hem deze week te verwelkomen", zegt Broos. "Maandag gaan we proberen te weten te komen wanneer hij terugkeert." Lees verder »

 01-08-2004 

Tihinen 4 tot 6 weken out

Tihinen 4 tot 6 weken out

Na grondig onderzoek is bevestigd wat men al vermoedde: Tihinen heeft een middenvoetsbeentje in de rechtervoet gebroken. Hij zal 4 tot 6 weken out zijn. Lamine Traoré wordt zijn vervanger. Lees verder »

Hannu Tihinen out

Hannu Tihinen out

Hannu Tihinen moest na de 1e helft zijn plaats afstaan aan Lamine Traoré. Er wordt gevreesd dat de Finse verdediger van Anderlecht een middenvoetsbeentje brak en een hele poos out is. Lees verder »

Broos over de match tegen West Ham

Broos over de match tegen West Ham

Een volkomen geslaagde generale repetitie werd het niet, want Anderlecht slikte vier goals. Achterin is er dus nog werk. Als excuus gold wel dat Sporting iets meer dan een helft met tien man moest spelen. Lees verder »