Archieven

 01-07-2006 
 30-06-2006 

Verjaardag webteamlid (Fredoo)

Verjaardag webteamlid (Fredoo)

Vandaag viert Fredoo zijn verjaardag. Hij staat al jaren in voor het grafische ontwerp en de PR van deze website. Elk jaar slaagt hij erin zichzelf te overtreffen. Daarom wensen we hem van harte een gelukkige verjaardag! Lees verder »

Wilhelmsson op bezoek bij Nantes

Wilhelmsson op bezoek bij Nantes

Woensdag bezocht Christian Wilhelmsson samen met zijn vrouw en een begeleider Nantes. De Zweed ligt nog tot 2008 onder contract bij Anderlecht maar mag voor 4 miljoen naar een andere club vertrekken. Lees verder »

220 jongeren in jeugdopleiding Anderlecht

220 jongeren in jeugdopleiding Anderlecht

Een tijdje terug konden we in de pers lezen dat RSCA, samen met 3 andere eersteklassers, een gouden label in ontvangst mocht nemen voor zijn jeugdwerking. Bij de eerste audit van de Dexia Foot Pass in 2003 lag het helemaal anders. Lees verder »

Voorverkoop OHL - Anderlecht

Voorverkoop OHL - Anderlecht

Zaterdag 8 juli vindt er de jaarlijkse wedstrijd tussen Oud Heverlee Leuven en Anderlecht plaats. Aftrap om 18u. Kaarten in voorverkoop kan je o.a. afhalen op dinsdag, woensdag en donderdag van 14 tot 17u op het OHL secretariaat. Lees verder »

Iachtchouck naar Griekse club

Iachtchouck naar Griekse club

Oleg Iachtchouk verlaat Anderlecht en trekt naar de Griekse club Ergotelis. De spits speelde al sinds 1996 bij RSCA maar hij de laatste seizoenen met verschillende blessures. Er was ook interesse van Roeselare en Zulte-Waregem. Lees verder »

 29-06-2006 

Tihinen trekt naar Zwitserland

Tihinen trekt naar Zwitserland

Hannu Tihinen trekt van Anderlecht naar FC Zurich. de Finse international heeft bij de Zwitserse club een contract tot 30 juni 2009 ondertekend. De speler was einde contract en kon rekenen op heel wat interesse. Lees verder »

Baseggio definitief naar Italië

Baseggio definitief naar Italië

De kogel is door de kerk, Walter Baseggio verhuist naar Treviso. Anderlecht en de Italiaanse club kwamen vandaag tot een akkoord en eerstdaags zal de speler zijn contract ondertekenen. Lees verder »

Anderlecht komt het meest op tv

Anderlecht komt het meest op tv

Uit een onderzoek van Sports Marketing Survey blijkt dat Anderlecht de meeste televisie-aandacht krijgt in België. Sporting krijgt 13.9% van de aandacht. Club Brugge volgt op de voet met 13.8%. De andere clubs hinken ver achterop. Lees verder »


 28-06-2006 

Lens niet meer geïnteresseerd in Baseggio

Lens niet meer geïnteresseerd in Baseggio

Een tijdje terug toonde de Franse club Lens nog interesse in Walter Baseggio. Maar door het aantrekken van Sidi Keita is de komst van Baseggio niet meer nodig. Wel blijven Besiktas en Trabzonspor geïnteresseerd in de speler. Lees verder »

 27-06-2006 

Nicolás Pareja naar Anderlecht

Nicolás Pareja naar Anderlecht

Volgens de Argentijnse pers heeft Nicolás Pareja zopas een contract bij Anderlecht getekend. Over de transferprijs is nog niets geweten, maar het gaat over een contract van 4 jaar. Ook RSCA heeft het bericht nu bevestigd. Lees verder »

Anderlecht-Online breekt bezoekersrecords

Anderlecht-Online breekt bezoekersrecords

Gisteren haalde Anderlecht-Online voor het eerst meer dan 10.000 bezoekers per dag. De site blijft op maandbasis nog gestaag groeien. Daarom willen we al onze bezoekers bedanken en hopen hen te blijven verwelkomen in de toekomst. Lees verder »

Pareja: akkoord in de maak?

Pareja: akkoord in de maak?

Volgens Argentijnse berichtgevingen zou Nicolas Pareja, ondanks eerdere berichten dat de onderhandelingen moeizaam verlopen, dicht bij een overgang staan naar Anderlecht. Lees verder »

Wilmer Aguirre naar Metz

Wilmer Aguirre  naar Metz

Anderlecht mag de piste Aguirre vergeten. De jonge Peruaanse aanvaller verhuist met 99% zekerheid naar het Franse Metz waar hij een dezer dage medische tests zal afleggen. Lees verder »

Akin langer out

Akin langer out

Het zit niet mee voor de Turk Serhat Akin. Eerst waren er tijdens de operatie enkele complicaties en nu lijkt het er op dat dat hij nog langer dan verwacht (nog zeker 3 maand) onbeschikbaar zal zijn. Lees verder »

Soap Baseggio duurt voort

Soap Baseggio duurt voort

De soap rond Walter Baseggio blijft maar duren. Nog steeds is er geen uitsluitsel waar de speler naar toe gaat. Zo meldt de schrijvende pers dat er ook interesse is van 2 Turkse clubs: Besiktas en Trabzonspor. Lees verder »

 26-06-2006 

Eddy Merckx peter fandag

Eddy Merckx peter fandag

Zoals al de trouwe Anderlecht-supporters wellicht al lang weten vindt de Fan Day op 28 juli plaats. Elk jaar wordt er ook een peter gekozen, en dit jaar is het niet minder dan wielerlegende Eddy Merckx. Lees verder »


 25-06-2006 

Tihinen: Leverkusen of Chievo?

Tihinen: Leverkusen of Chievo?

Vorige week leek het zeker dat Tihinen volgend seizoen voor Bayer Leverkusen ging voetballen, maar nu komt ook het Italiaanse Chievo Verona met een voorstel op de proppen. De verdediger kan tekenen voor 1 jaar in Italië. Lees verder »

 24-06-2006 

Mputu 3 maand op proef bij Anderlecht

Mputu 3 maand op proef bij Anderlecht

Tresor Mputu mag 3 maand proberen om Vercauteren van zijn kwaliteiten te overtuigen. De speler komt uit hetzelfde team als Mbokani. Mputu kwam ook vorig seizoen al testen, maar door een blessure kon hij niet overtuigen. Lees verder »

Zweden naar huis na 2-0 verlies

Zweden naar huis na 2-0 verlies

Het Wereldkampioenschap zit er op voor Wilhelmsson en de Zweedse ploeg. Het verloor deze avond met 2-0 van Duitsland. Zweden moest wel al vanaf de 35e minuut met 10 verder na een rode kaart voor Lucic. Lees verder »

Jeugdspeler naar N.E.C.

Jeugdspeler naar N.E.C.

Naïm Aarab, een 18-jarige jeugdspeler van Anderlecht is getransfereerd naar het Nederlands N.E.C. De verdediger speelde al voor de nationale -20-jarigen van Marokko. Hij tekende een contract van één jaar. Lees verder »

 23-06-2006 

Wilhelmsson wellicht naar Tottenham

Wilhelmsson wellicht naar Tottenham

Lang werd gedacht dat Christian Wilhelmsson naar een Franse club zou vertrekken maar volgens de Franse pers is daar niets van aan en vertrekt de Zweed na het WK naar Engels grondgebied, meer specifiek naar Tottenham Hotspur. Lees verder »

Baseggio blijft in Italië

Baseggio blijft in Italië

Het lijkt er op dat er eindelijk een oplossing gevonden is voor Walter Baseggio. Anderlecht en de Italiaanse club Trevisio waar hij vorig seizoen aan uitgeleend werd, hebben een akkoord bereikt. Lees verder »

Anderlecht volgt Ghanese rechtsback

Anderlecht volgt Ghanese rechtsback

Dat Anderlecht werk wil maken van een stevige verdediging is te merken. Het volgt de Ghanees John Pantsil op de voet. Deze rechtsachter plaatste zich deze week nog met Ghana voor de 1/8 finales op het WK. Lees verder »


 22-06-2006 

Stage: Juhasz en Deman trainden mee

Stage: Juhasz en Deman trainden mee

Verdedigers Roland Juhasz en Mark De Man namen vandaag aan alle activiteiten deel. Nicolas Frutos zal morgenochtend aansluiten bij de groep. De spits is zoals eerder gemeld door privé-redenen nog niet aanwezig in Knokke. Lees verder »

Mogelijk nog een extra spits

Mogelijk nog een extra spits

Ondanks het aantrekken van de Congolees Mbokani die op huurbasis een jaar naar Anderlecht komt, komt er mogelijk nog een extra spits bij die als doublure moet dienen voor Frutos. Lees verder »

 21-06-2006 

Supercup live op tv

Supercup live op tv

De Supercup, die gratis is voor abonnees, zal nu ook live op Sporza en RTBF te zien zijn. De wedstrijd wordt gespeeld op zaterdag 22 juli om 20u30. RSC Anderlecht neemt het daarin op tegen bekerwinnaar Zulte-Waregem. Lees verder »

Lens wil Baseggio

Lens wil Baseggio

Zoals reeds gezegd, hebben ook enkele Franse teams interesse in persona non grata Walter Baseggio. Eén van die clubs zou volgens Franse media RC Lens zijn. Toch ziet het er niet naar uit dat Baseggio naar Frankrijk trekt. Lees verder »

Pelizzon: "Anderlecht is onlogisch"

Pelizzon:

Walter Baseggio kan enkel nog terugkeren naar Anderlecht als hij zich tevreden stelt met een plaats in de B-kern. Toch blijft paars-wit 2,5 miljoen euro vragen voor de middenvelder. "Dat is toch onlogisch?", vindt zijn manager. Lees verder »

 20-06-2006 

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Ook vandaag werd er 2 maal getraind in het Koning Boudewijnstadion. Mark De Man trainde nog niet mee met de groep en nieuwe aanwinst Boussoufa trainde na zware fysieke tests niet meer mee in de namiddag. Lees verder »

Contractbespreking met Congolese spits

Contractbespreking met Congolese spits

Vandaag staat er een contractbespreking op het programma met Dieumerci Mbokani, een 19-jarige Congolees. Deze spits heeft tijdens zijn proefperiode een goede indruk nagelaten zodat hij vandaag wellicht een contract kan tekenen. Lees verder »

Kolar en Junior mogen weg

Kolar en Junior mogen weg

Martin Kolar zal volgend seizoen uitgeleend worden en Junior mag definitief op zoek naar een andere club. Indien Baseggio niet snel een nieuwe club vindt verhuist hij naar de B-kern. Lees verder »


 19-06-2006 

Blessurenieuwtjes

Blessurenieuwtjes

Mbo en Juhasz waren aanwezig op de training maar trainden grotendeels individueel. Mbo herstelt van een overbelasting aan de buikspieren. Juhasz is nog niet genoeg gerevalideerd. Lees verder »

23 spelers aanwezig op eerste training

23 spelers aanwezig op eerste training

23 spelers waren er op de eerste trainingsdag van Anderlecht. In de namiddag gingen 6 van hen naar het ziekenhuis om medische tests af te leggen. De rest legt morgen de tests af en woensdag vertrekt iedereen naar de kust. Lees verder »

Vakantie is afgelopen voor spelers

Vakantie is afgelopen voor spelers

Terwijl de meesten rond deze tijd van het jaar aan hun vakantie beginnen, is deze al over voor de Anderlechtspelers. Vandaag hervatten de trainingen en woensdag vertrekken ze al op stage richting kust. Lees verder »

 18-06-2006 

Boussoufa: "Niet bang voor druk"

Boussoufa:

Mbark Boussoufa speelde een voortreffelijk seizoen bij AA Gent en moet nu Pär Zetterberg vervangen. Er ligt dus heel wat druk op de schouders van de jonge middenvelder, maar bang is hij niet. Lees verder »

 17-06-2006 

Van Holsbeeck gaat onderhandelen over Skrtel

Van Holsbeeck gaat onderhandelen over Skrtel

Volgens de krant Het Laatste Nieuws zal Herman Van Holsbeeck dit weekend naar Duitsland vertrekken om er een gesprek te hebben met Dick Advocaat, de toekomstige trainer van FC Zenith St. Petersburg waar Skrtel onder contract ligt. Lees verder »

Nantes dringt aan en doet nieuw aanbod

Nantes dringt aan en doet nieuw aanbod

Volgens enkele websites zou de Franse club Nantes aan Anderlecht een nieuw voorstel gedaan hebben betreffende Wilhelmsson. De Zweed staat al geruime tijd in de belangstelling van de club maar tot een transfer kwam het nog niet. Lees verder »

 16-06-2006 

Tihinen mogelijk al getekend

Tihinen mogelijk al getekend

Hannu Tihinen zou volgens de krant Le Soir zijn contract bij Leverkusen ondertekend hebben. Eerder deze week kwamen de club en speler tot een akkoord maar de Fin zou pas aangetrokken worden bij een vertrek van andere verdediger. Lees verder »

Supercup gratis voor abonnees

Supercup gratis voor abonnees

De allereerste match van het jaar, de Supercup, dit jaar tussen Anderlecht (kampioen) en Zulte Waregem (bekerwinnaar), is gratis bij te wonen voor alle RSCA-abonnees in het Constant Vanden Stock Stadion. Lees verder »

Ruy bijna van Anderlecht

Ruy bijna van Anderlecht

De Braziliaanse rechtsachter Ruy is bijna van Anderlecht. Zijn club Botafogo heeft zopas Paulo Sergio, een rechtsachter, aangetrokken en dus lijkt een vertrek van Ruy nakend. De Braziliaan moet 400 000 euro kosten. Lees verder »

 15-06-2006 

Zweden wint, Paraguay naar huis

Zweden wint, Paraguay naar huis

Zweden heeft zich zo goed als zeker gekwalificeerd voor de volgende ronde dankzij een doelpunt van Ljungberg in de 88ste minuut. Wilhelmsson werd in de 68ste minuut vervangen door Jonson. De Zweed speelde zich wel in de kijker. Lees verder »

RSCA TV start in augustus

RSCA TV start in augustus

Vanaf augustus zullen Belgacom TV abonnees de mogelijkheid hebben RSCA TV te ontvangen. Zo zal er dagelijks een uitzending zijn van 26 minuten met de laatste nieuwtjes, interviews en ... reclame. Lees verder »

Tihinen heeft akkoord met Leverkusen

Tihinen heeft akkoord met Leverkusen

Hannu Tihinen (29), einde contract bij paars-wit, heeft een akkoord bereikt met Bayer Leverkusen. De verdediger kan er een contract tekenen voor 3 seizoenen op voorwaarde dat er een huidige verdediger vertrekt. Lees verder »

 14-06-2006 

0 op 6 voor Polen, Duitsland wint

0 op 6 voor Polen, Duitsland wint

De wedstrijd van Polen tegen Duitsland is geeïndigd op een 1-0 overwinning voor de Mannschaft. Verdediger Michal Zewlakow werd in de 83ste minuut vervangen. Het waren trouwens potige 90-minuten met verschillende gele kaarten. Lees verder »

Wilhelmsson kan ook naar Porto

Wilhelmsson kan ook naar Porto

Christian Wilhelmsson heeft, volgens de Vlaamse media, de interesse gewekt van FC Porto. De club contacteerde de manager van de Zweedse speler. Ook Nantes had interesse in de speler, maar Van Holsbeeck gelooft niet in hun kansen. Lees verder »

 13-06-2006 

Ook Arsenal wou Kompany

Ook Arsenal wou Kompany

Gisteren verklaarde Vincent Kompany dat Hamburg niet de enige club was die hem wou. Zijn manager, Jacques Lichtenstein, bevestigt dit. Volgens hem kon de jonge Belg naar Arsenal en was ook Tottenham officieel geïnteresseerd. Lees verder »

Skrtel mag niet weg bij club

Skrtel  mag niet weg bij club

Ondanks dat Anderlecht aan de mouw van Skrtel blijft trekken, weigert zijn club hem te laten gaan. Het bestuur kreeg te horen dat de Slovaak aan zijn contract gehouden wordt. Lees verder »

 12-06-2006 

Deschacht zondag in showbizzteam

Deschacht zondag in showbizzteam

Komende zondag vindt de tweede editie van de Belgian Cup Street Soccer plaats. Tijdens dit evenement zal ook een selectie van BV's een galawedstrijd spelen. Naast verschillende acteurs is ook Olivier Deschacht van de partij. Lees verder »

Anderlecht begint op St. Truiden

Anderlecht begint op St. Truiden

Anderlecht opent de competitie op het veld van STVV. De kalender voor volgend seizoen werd zopas bekend gemaakt door de kbvb. Anderlecht heeft een uitermate moeilijk begin van de competitie: Lees verder »

Nieuwe aanvaller even uitgesteld

Nieuwe aanvaller even uitgesteld

Doordat het bestuur momenteel naarstig op zoek is naar vervangers voor de vertrekkende verdedigers, is de zoektocht naar een alternatief voor Nicolas Frutos even op de lange baan geschoven. Defensieve versterking is prioritair. Lees verder »

Toch mooie transfersom voor Kompany

Toch mooie transfersom voor Kompany

Hoewel heel wat Anderlechtfans morren omdat Vincent Kompany voor een te laag transferbedrag zou vertrokken zijn naar Hamburg, is daar volgens La Dernière Heure geen reden toe. Volgens hen ligt het bedrag rond de 15 miljoen euro. Lees verder »

Vanden Stock bijna zeker bondsvoorzitter

Vanden Stock bijna zeker bondsvoorzitter

Vandaag weten we wie de nieuwe bondsvoorzitter van de voetbalbond wordt en dus Jan Peeters opvolgt. Tegelijkertijd zou er ook een een hervormingsplan klaarliggen dat stelt dat er een CEO komt die de effectieve macht heeft. Lees verder »

 11-06-2006 

Wilhelmsson dan toch naar Nantes?

Wilhelmsson dan toch naar Nantes?

Het zag er lange tijd naar uit dat Nantes de piste Wilhelmsson had opgegeven, maar volgens de Franse pers zijn er opnieuw contacten tussen Wilhelmssons manager en het Franse team. Meer zelfs, een akkoord lijkt nabij. Lees verder »

 10-06-2006 

Tihinen trekt aandacht van Bologna

Tihinen trekt aandacht van Bologna

Hannu Tihinen staat nu ook op het verlanglijstje van Bologna FC. De Italiaanse club die uitkomt in de Serie B wil weer opklimmen naar het hoogste schavotje, en rekent hiervoor op de diensten van de 30-jarige Finse verdediger. Lees verder »

Zware problemen in de verdediging

Zware problemen in de verdediging

Nu het vertrek van Kompany een feit is, heeft Anderlecht nog meer zorgen aan het hoofd. Het stond natuurlijk wel al als een paal boven water dat Vince deze zomer naar een topclub zou vertrekken. Lees verder »

Kompany: "Ik heb een goed gevoel"

Kompany:

Vincent Kompany verkast naar het Duitse Hamburg, en is daar heel gelukkig mee. "Ik hou er een goed gevoel aan over. Ik wil mij in de Bundesliga in de kijker spelen." De Rode Duivel tekende een contract voor maar liefst zes jaar. Lees verder »

 09-06-2006 

Zewlakow en co gaan onderuit

Zewlakow en co gaan onderuit

Ecuador heeft vanavond Polen verslagen met 0-2. Michal Zewlakow speelde de volledige match met Polen. Door de nederlaag is Polen laatste in zijn groep, het deelt de laatste plaats met Costa Rica dat verloor van thuisland Duitsland Lees verder »

Aanpassing oefenprogramma

Aanpassing oefenprogramma

Binnenkort is de vakantie voor de spelers gedaan en beginnen de trainingen terug. Ook staan er verschillende oefenwedstrijden op het programma. Daar zijn nu 2 wedstrijden bijgekomen, namelijk Panathinaikos en Aachen. Lees verder »

Anderlecht volgt verdediger van Lokeren

Anderlecht volgt verdediger van Lokeren

De scouts bij Anderlecht hebben hun werk en worden van het ene land naar het andere gestuurd. Maar ze zoeken ook mogelijke aanwinsten in België, zo toont RSCA interesse in de Braziliaan Joao Carlos Pinto Chaves (24) van Lokeren. Lees verder »

Aguirre naar Anderlecht of Metz

Aguirre naar Anderlecht of Metz

De Peruviaanse spits Wilmer Aguirre van Allianza Lima trekt volgens zijn manager naar het Franse Metz of naar paars-wit. De speler heeft al een akkoord met Metz maar ook Anderlecht meldde zich. Lees verder »

Wat brengt Vincent Kompany op?

Wat brengt Vincent Kompany op?

Er bestaat grote onduidelijkheid over het bedrag dat Hamburg aan Anderlecht zou betalen voor Vincent Kompany. Het gaat dan ook om ingewikkelde constructie, maar wij zetten het even op een rijtje. Lees verder »

Kompany van Hamburg

Kompany van Hamburg

De kogel is door de kerk: Kompany speelt volgend seizoen bij Hamburg. Wat al enkele dagen hot news was, is dus nu waarheid geworden. De verdediger wordt vandaag nog aan de pers voorgesteld. Lees verder »

Transfer Kompany: wat zeggen de kranten

Transfer Kompany: wat zeggen de kranten

Het lijkt er meer en meer op dat Kompany richting Hamburg zal vertrekken, sommige Belgische kranten weten zelfs als te vertellen met welk rugnummer hij zal spelen. We geven u een overzicht wat de kranten zoal zeggen. Lees verder »

 08-06-2006 

Lierse blijft in eerste

Lierse blijft in eerste

Lierse heeft de laatste wedstrijd van de eindronde voor behoud in eerste klasse met glans gewonnen. Het versloeg op eigen veld Geel met 5-0. Hamme, dat met gelijk aantal punten de laatste wedstrijd in ging, verloor van United. Lees verder »

Anderlecht mag piste Lucius opbergen

Anderlecht mag piste Lucius opbergen

Een dikke week terug werd er melding gemaakt dat Anderlecht nog steeds interesse had in Lucius om de verdediging verder te versterken. Maar ook toen zat Feyenoord achter hem aan en de Nederlandse ploeg heeft het gehaald. Lees verder »

Kompany: Lyon of Hamburg

Kompany: Lyon of Hamburg

Lyon of Hamburg, wie zal er de ene te snel af zijn en de jonge verdediger vastleggen? Op dit moment lijkt Hamburg het te halen. Voorzitter Bernd Hoffmann en sportleider Dietmar Beiersdorfer waren gisteren in het Astridpark. Lees verder »

 07-06-2006 

Van Damme heeft getekend

Van Damme heeft getekend

Jelle Van Damme heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een contract van 4 jaar. De verdediger komt over van Southampton en krijgt bij paars-wit het nummer 6 op zijn shirt. Lees verder »

Van Holsbeeck: "Niemand moet weg van ons"

Van Holsbeeck:

Hoewel Anderlecht al heel wat transfers gerealiseerd heeft, zitten de Brusselaars nog niet in geldnood. De geruchten als zouden Wilhelmsson en Kompany zeker moeten vertrekken om geld in het laatje te brengen, worden ontkend. Lees verder »

Sint-Truiden praat met Kolar

Sint-Truiden praat met Kolar

Het lijkt er op dat na de Schotse vice-kampioen Hearts er nu ook interesse is van Sint-Truiden voor Martin Kolar. De Tsjech werd vorig seizoen uitgeleend aan Westerlo en mag van het bestuur op zoek naar een andere club. Lees verder »

 06-06-2006 

Heeft Karadas een akkoord met RSCA?

Heeft Karadas een akkoord met RSCA?

Enkele dagen terug konden we u melden dat Anderlecht interesse had voor Azar Karadas, een 24-jarige Noor onder contract bij Benfica. Nu melden verschillende media dat deze speler al een overeenkomst heeft met Anderlecht. Lees verder »

Van Damme officieel naar Anderlecht

Van Damme officieel naar Anderlecht

Al sinds geruime tijd onderhandelden Anderlecht en Southampton over de overgang van verdediger Jelle Van Damme. Nu laat het bestuur via de website weten dat alles rond is en er niets nog een transfer in de weg staat. Lees verder »

Anderlecht sprak weer met Gent

Anderlecht sprak weer met Gent

Ondanks dat het voor de meesten gisteren een vrije dag was, zat het bestuur van Anderlecht niet stil. Zo trokken Vanden Stock, Collin en Van Holsbeeck naar De Witte om te onderhandelen over Boussoufa. Lees verder »

Gelukkige verjaardag Bacardiboy

Gelukkige verjaardag Bacardiboy

Vandaag viert Bart (Bacardiboy) zijn verjaardag. Al jarenlang bezorgt hij deze site vaak als eerste in België het laatste nieuws over onze favoriete club. Daarmee is hij een onmisbare schakel in het webteam geworden. Lees verder »

 05-06-2006 
 04-06-2006 

Toekomstige transfers in gevaar?

Toekomstige transfers in gevaar?

Deze transferperiode heeft Anderlecht zich al weten te versterken met enkele toppers, o.a. Biglia en Hassan. La Dernière Heure vermoedt dat door de uitblijvende transfer van Kompany toekomstige transfers niet zullen doorgaan. Lees verder »

Rajczi kan ook naar Engeland

Rajczi kan ook naar Engeland

Zoals reeds gemeld, scout Anderlecht drie Hongaarse spelers, waaronder Peter Rajczi. Het ziet er echter naar uit dat Rajczi geen tekort aan belangstelling heeft. De topschutter in Hongarije kan onder andere naar Engeland gaan. Lees verder »

 03-06-2006 

Egypte onderuit in Spanje

Egypte onderuit in Spanje

Egypte, het nationaal elftal van kersvers Anderlecht-speler Ahmed Hassan, ging vanavond onderuit op het veld van Spanje. Het werd 2-0 voor de Spanjaarden, Raul en Reyes scoorden de doelpunten. Lees verder »

Lyon brengt nieuw bod uit op Kompany

Lyon brengt nieuw bod uit op Kompany

Ondanks dat Kompany iet of wat heeft aangegeven dat hij beter nog een jaartje in Anderlecht zou blijven, heeft Lyon toch een nieuw bod uitgebracht op de verdediger. De Franse club volgt al sinds de herfst de speler van RSCA. Lees verder »

Trekt Tihinen naar het zuiden?

Trekt Tihinen naar het zuiden?

Hannu Tihinen staat nu ook in de belangstelling van Maritimo Madeira. Het Portugese team wil de 30-jarige verdediger maar al te graag inlijven. De Fin is, zoals bekend, einde contract en kan dus gratis vertrekken bij Anderlecht. Lees verder »

Karadas aangeboden aan RSCA

Karadas aangeboden aan RSCA

Volgens de krant Het Laatste Nieuws werd Azar Karadas aangeboden bij paars-wit. Deze 24-jarige Noor, onder contract bij Benfica, werd vorig jaar nog uitgeleend aan Portsmouth. Hij zou mogelijk als back-up dienen voor Frutos. Lees verder »

Ook interesse voor Bovio

Ook interesse voor Bovio

Anderlecht houdt als alternatief voor Mbark Boussoufa Ricardo Bovio achter de hand. Deze 24-jarige Braziliaan speelt voor de Spaanse degradant Malaga. Ook Betis en Osasuna willen de middenvelder, die 1,5 miljoen euro moet kosten. Lees verder »

Geen transfer van Kompany?

Geen transfer van Kompany?

Al maanden gaan de geruchten de ronde dat Kompany naar club x of club y zou vertrekken, maar nu blijkt er dan toch helemaal geen transfer te komen. De clubs willen geen 14 miljoen neerleggen voor de geblesseerde verdediger. Lees verder »

 02-06-2006 

Kolar naar Hearts?

Kolar naar Hearts?

Anderlecht is bereid om met de Schotse vice-kampioen Hearts te onderhandelen over het uitlenen van Martin Kolar. Kolar zou in Schotland de plaats van de pas vertrokken Rudi Skacel innemen. Lees verder »

Volgende week antwoord van AA Gent

Volgende week antwoord van AA Gent

Hoewel Gent-voorzitter Ivan De Witte gisteren al reageerde op het bod van Anderlecht op Boussoufa, laat hij voorlopig nog alle pistes open. "Pas volgende week zullen we hierop antwoorden", liet De Witte optekenen. Lees verder »

Medische tests voor Van Damme

Medische tests voor Van Damme

Volgende week zal Jelle Van Damme medische tests afleggen. Pas als hij deze tests succesvol aflegt, kan hij zijn handtekening onder een 4-jarig contract zetten. Anderlecht betaalt ongeveer 500.000 euro voor de verdediger. Lees verder »

 01-06-2006 

Kompany waarschijnlijk niet naar Hamburg

Kompany waarschijnlijk niet naar Hamburg

Lange tijd leek het alsof het Duitse Hamburg Vincent Kompany zou binnenhalen, maar volgens Duitse bronnen vindt het bestuur de prijs voor de verdediger te hoog. Martin Skrtel zou nu door Hamburg gescout worden als alternatief. Lees verder »

Nantes geeft Wilhelmsson op

Nantes geeft Wilhelmsson op

In zijn zoektocht naar een nieuwe middenvelder heeft Nantes de piste Wilhelmsson verlaten. Tottenham Hotspur lijkt nu in pole position te liggen om de Zweed binnen te halen. Lees verder »

Van Holsbeeck: "Misschien tijd voor plan B"

Van Holsbeeck:

Gent-voorzitter De Witte geeft toe dat hij een bod heeft ontvangen van Anderlecht op Boussoufa, maar merkte onmiddellijk op dat 'het bedrag niet ligt in de orde van wat ze willen'. De transfer lijkt dus geen sinecure te worden. Lees verder »

Baseggio heeft akkoord met Treviso

Baseggio heeft akkoord met Treviso

Baseggio heeft met Treviso een persoonlijk akkoord voor 3 seizoenen met optie voor een 4e. Baseggio kost 2.5 miljoen, maar de club kan dit enkel betalen als het door een uitspraak in de omkopingszaak toch nog in de Serie A blijft. Lees verder »

Poolse supporters fluiten spelers uit

Poolse supporters fluiten spelers uit

Dinsdagavond verloor het Polen van Michal Zewlakow thuis van Colombia met 1-2. Dit was niet de eerste nederlaag voor Polen dit jaar. De spelers werden dan ook door 40.000 woedende supporters uitgefloten. Lees verder »