Archieven

 01-07-2004 
 30-06-2004 

Gelukkige verjaardag Fredoo!

Gelukkige verjaardag Fredoo!

Graag zouden we via deze weg Fredoo een gelukkige verjaardag willen wensen. Hij is degene die elk jaar weer een nieuwe lay-out te voorschijn tovert voor deze site. Ook nu is hij hard aan het werk om de bezoekers te verrassen. Lees verder »

 28-06-2004 

 27-06-2004 

Deraeve volgt Peter Ressel op

Deraeve volgt Peter Ressel op

Werner Deraeve volgt Peter Ressel op als hoofdscout. Hij zal die job combineren met zijn functie bij de jeugd van Neerpede. Na zijn actieve carrière zal Pär Zetterberg die taak overnemen. Lees verder »

 25-06-2004 
 23-06-2004 

Easy1 wint de quiz!!

Easy1 wint de quiz!!

Onze quiz is al een tijdje gedaan en eindelijk zijn de resultaten er... Het was tot de laatste ronde superspannend.
Uiteindelijk trok Easy1 aan het langste eind en hij mag zich terecht de winnaar van onze quiz noemen! Lees verder »


 22-06-2004 

Wilhelmsson naar de kwartfinale

Wilhelmsson naar de kwartfinale

Christian Wilhelmsson mag met Zweden naar de kwartfinale van het EK. De Zweden speelden 2-2 gelijk tegen Denemarken, dat ook doorgaat. Wilhelmsson viel 20min voor tijd in en leverde na 89min de voorzet voor de 2-2. Lees verder »

 21-06-2004 

Data oefenwestrijden zijn bekend

Data oefenwestrijden zijn bekend

De data van de oefenwedstrijden die RSC Anderlecht dit seizoen speelt zijn bekend. De ploeg hervat de training op maandag 5 juli, en het jaarlijkse oefenkamp gaat door van 18/7 tot 24/7 in Oisterwijk. Lees verder »

 20-06-2004 

Laatste week voor abonnementen

Laatste week voor abonnementen

De huidige abonnees kunnen hun abonnementen verlengen t.e.m. 25/6. Ze betalen 10% meer voor een nieuw abonnement. Hierna eindigt de voorrangsperiode en betaalt men 20% meer. U kan meet info vinden in onze ticketing sectie! Lees verder »


 19-06-2004 

Opendeur op 30 juli

Opendeur op 30 juli

De opendeur zal dit jaar plaatsvinden op vrijdag 30 juli. Jan Mulder is de eregast. Er zijn, zoals elk jaar, verschillende animaties voorzien in en rond het stadion. Om 10u worden de tribunes geopend. Om 18:30u is alles afgelopen. Lees verder »

 18-06-2004 

Wilhelmsson aan de aftrap?

Wilhelmsson aan de aftrap?

Komt Wilhelmsson aan de aftrap van de Italië-Zweden? Het enige wat zeker is, is dat Lucic niet speelt tegen Italië. Ook de match tegen de Denen komt te vroeg. Hierdoor heeft Wilhelmsson en grote kans om aan de aftrap te komen. Lees verder »

 17-06-2004 

Eliakwu bijna naar Anderlecht

Eliakwu bijna naar Anderlecht

Anderlecht kreeg signalen vanuit Milaan dat de nieuwe Inter-coach Roberto Mancini niet meteen rekent op Isha Eliakwu. Niets lijkt de komst van de 18-jarige Nigeriaan nog tegen te houden. Lees verder »


 16-06-2004 
 15-06-2004 

"Mbo Mpenza gaat in de spits spelen"

Hugo Broos is blij met de komst van Mbo Mpenza. De 27-jarige spits tekent op 20 juni zijn contract. Momenteel vertoeft Mpenza nog in Portugal. "Ik maak me geen zorgen", zegt Hugo Broos. "Mbo Mpenza komt naar Anderlecht als spits." Lees verder »

Transfer van Mbo is rond

Transfer van Mbo is rond

Anderlecht en Moeskroen kwamen vandaag tot een definitief akkoord over de transfer van Mbo Mpenza. Mbo keert morgen terug uit vakantie en zal vrijdag de laatste details komen afhandelen. Waarschijnlijk zal hij dan ook tekenen. Lees verder »

 14-06-2004 

Wilhelmsson valt in voor Zweden

Wilhelmsson valt in voor Zweden

Christian Wilhelmsson begon niet aan de EK partij tussen Zweden en Bulgarije. Hij viel echter wel in na 40 minuten voor de geblesseerde Lucic. Wilhelmsson speelde een verdienstelijke partij. Zijn land won trouwens met 5-0. Lees verder »

Wilhelmsson aan de aftrap met Zweden

Wilhelmsson aan de aftrap met Zweden

Vanavond speelt Zweden tegen Bulgarije op het EK. Ook Anderlecht speler Wilhelmsson is erbij. Hij komt waarschijnlijk zelfs aan de aftrap bij de Zweden. De partij begint om kwart voor 9 Belgische tijd. Lees verder »

 13-06-2004 
 12-06-2004 
 11-06-2004 

Lovre mist CL en voorbereiding

Lovre mist CL en voorbereiding

Goran Lovre dreigt de voorbereiding en Champions League te missen door de deelname van Servië en Montenegro aan de Olympische Spelen. De speler wil doortrainen bij Anderlecht en per vliegtuig heen en weer naar Athene reizen. Lees verder »

 10-06-2004 

Data 2 oefenmatchen bekend

Data 2 oefenmatchen bekend

De data van de eerder aangekondigde matchen tegen Lyon en West Ham zijn bekend. Zo speelt RSCA op 28 juli 2004 om 19u tegen Lyon in Thonon-les-Bains (Zwi). Op 31 juli 2004 om 16u (onze tijd) spelen ze tegen West Ham in Londen. Lees verder »

Anderlecht wou broer Kaka

Anderlecht wou broer Kaka

RSCA sprak met AC Milan ook over de 18-jarige verdediger Digao. De Braziliaan is het broertje van spelverdeler Kaka van Milan. De Italianen wilden hem bij Anderlecht of in Zwitserland stallen waar hij uiteindelijk naar toe ging. Lees verder »

Inter wacht op Kompany

Inter wacht op Kompany

Tijdens de onderhandelingen tussen Anderlecht en Inter Milaan over de Nigeriaanse spits Eliaku kwam ook Vincent Kompany ter sprake. Volgens de Italiaanse pers wil Inter een optie verwerven op de 18-jarige verdediger. Lees verder »

 09-06-2004 

Van Holsbeeck praatte met Moeskroen

Van Holsbeeck praatte met Moeskroen

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck heeft met zijn collega bij Moeskroen, Roland Louf, gepraat over de mogelijke komst van Mbo Mpenza. "De contacten worden voortgezet om zo te trachten de overgang van de speler te realiseren" Lees verder »

Pasquale niet naar Anderlecht

 Pasquale niet naar Anderlecht

De directie heeft besloten Pasquale niet naar het Constant Vanden Stock Stadion te halen. De linksachter van Inter zou te veel kosten. Of Eliakwu naar Anderlecht komt is nog niet zeker, pas binnen 3 weken geeft Inter haar antwoord Lees verder »

Akkoord met Mbo.

Akkoord met Mbo.

Anderlecht heeft al een persoonlijk akkoord bereikt met Mbo Mpenza. Maar zoals bekend is het nog wachten op een overeenkomst met zijn club Moeskroen. Later deze week wordt nog onderhandeld. Lees verder »

Kompany zegt nee tegen modeshow

Kompany zegt nee tegen modeshow

Vincent Kompany neemt zijn studies heel serieus. Zo heeft hij een aanbod geweigerd om in Antwerpen te defileren voor mode-ontwerper Dirk Bikkembergs. "Ik moet me op andere dingen concentreren. Lees verder »

 08-06-2004 

Kalendercommissie is boos op Anderlecht

Kalendercommissie is boos op Anderlecht

De kalendercommissie is boos op Anderlecht omdat de club zijn eerste twee wedstrijden al heeft bekend gemaakt. Die eer viel normaal te beurt aan de sponsor van de hoogste klasse, Jupiler. Mogelijk komen er nu al verschuivingen. Lees verder »

Lovré naar Olympische Spelen

Lovré naar  Olympische Spelen

Dat Goran Lovre zich met Servië en Montenegro plaatste voor de finale van het EK voor -21-jarige is slecht nieuws voor paarswit. Het land mag nu immers deelnemen aan de Olympische Spelen. Lees verder »

Vandaag ontmoeting met Inter en AC top

Vandaag ontmoeting met Inter en AC top

H. Van Holsbeeck en R. De Pot reisden maandagavond af naar Milaan, waar ze met Ariedo Braida, de manager van de Italiaanse kampioen AC, zullen ontmoeten. Vervolgens zit de delegatie ook rond de tafel met de bestuurstop van Inter. Lees verder »

 06-06-2004 

Mbo deze week van Anderlecht?

Mbo deze week van Anderlecht?

Er is een kans dat de transfer van Mbo deze week nog in kannen en kruiken is. Anderlecht gaat deze week nog eens een poging ondernemen om Mbo Mpenza bij Moeskroen los te weken. Lees verder »

Anderlecht opent tegen Moeskroen

Anderlecht opent tegen Moeskroen

De eerste wedstrijden van het nieuwe seizoen zijn bekend voor Anderlecht.
In het weekend van 7 en 8 augustus trekt paars-wit naar Moeskroen. Een week later ontvangt het Sint-Truiden in het Vanden Stock Stadion. Lees verder »

Webteam-member jarig

Webteam-member jarig

Via deze weg wil het webteam van anderlecht-online.be Bart (Bacardiboy) een gelukkige 20e verjaardag wensen. Hij staat vooral in voor de Engelse versie van de site. Gelukkige verjaardag !!! Lees verder »

Lovre in EK finale

Lovre in EK finale

Lovre staat met zijn land Servië in de finale van het EK voor -21-jarigen. Servië won van Zweden na het nemen van strafschoppen. Lees verder »

 04-06-2004 

Een woordje van de quizmaster ...

Een woordje van de quizmaster ...

Langs deze weg wil ik jullie laten weten dat de eindresultaten van de quiz & prono spoedig online komen.
Wij verontschuldigen ons voor de vertraging bij de laatste rondes maar dit komt oa. door onze examens :-) Lees verder »

Vanderhaeghe weer volledig fit

Vanderhaeghe weer volledig fit

Anderlecht-middenvelder Yves Vanderhaeghe zal er volgend seizoen weer helemaal staan. Hij kende het voorbije seizoen heel wat tegenslag maar voelt zich nu terug volledig fit. Lees verder »

Tegen Lyon of West Ham ipv PSG

Tegen Lyon of West Ham ipv PSG

De oefenpartij tegen Paris SG gaat niet door. In plaats daarvan zal er waarschijnlijk op 28 juli tegen de Franse kampioen Lyon worden gespeeld. Ook West Ham is een mogelijkheid. Lees verder »

 03-06-2004 
 02-06-2004 

Feyenoord wil MacDonald

Feyenoord wil MacDonald

Anderlecht-speler Sherjill MacDonald voert momenteel gesprekken met Feyenoord. De Nederlandse club wil de spits zeer graag overnemen van Anderlecht.
Lees verder »

Vanden Borre krijgt contractvoorstel

Vanden Borre krijgt contractvoorstel

Anderlecht doet de 16-jarige Anthony Vanden Borre een contractvoorstel voor 3 extra seizoenen. Besnik Hasi wil zijn contract, dat eind volgend seizoen afloopt, verlengen. Maar Anderlecht heeft nog geen beslissing genomen. Lees verder »

Twee Ivorianen naar Anderlecht

Twee Ivorianen naar Anderlecht

De tocht van Anderlecht naar Ivoorkust levert resultaten op. Midden juli komen twee 18-jarige Ivorianen naar het Constant Vanden Stockstadion. Een spits zal 6 maanden blijven, een middenvelder zal voor een jaar overkomen. Lees verder »

 01-06-2004 

Doll kan nu ook naar Lokeren

Doll kan nu ook naar Lokeren

Doll kan nu ook naar Lokeren. De Waaslanders zijn bereid hem een contract van 3 seizoenen aan te bieden. Ook FC Brussels en het Duitse Keulen zijn nog altijd geïnteresseerd in de verdediger. Lees verder »