Archieven

 31-05-2013 

Eerste John van den Brom Voetbaldag

Eerste John van den Brom Voetbaldag

Op zaterdag 22 juni zal bij VVZA in Amersfoort voor het eerst de John van den Brom Voetbaldag voor jongens én meisjes plaatsvinden. De trainer zal hier zelf bij aanwezig zijn en ook deelnemen aan een aantal activiteiten. Lees verder »

Kaminski Rode Duivel af

Kaminski Rode Duivel af

Thomas Kaminski heeft maar even kunnen proeven van een selectie bij de Rode Duivels. Volgens de Franstalige pers zou de speler, met het oog op de WK-kwalificatiematch tegen Servië, uit de selectie verdwijnen. Lees verder »

Van Holsbeeck: "Deal Biglia nog niet rond"

Van Holsbeeck:

De Italiaanse krant 'Corriere Dello Sport' meldde gisteren dat de transfer van Lucas Biglia naar Lazio Roma rond is. Het Laatste Nieuws belde met Herman Van Holsbeeck voor meer info, maar deze ontkent dat er al een akkoord is. Lees verder »

Mboyo nog te duur voor Anderlecht

Mboyo nog te duur voor Anderlecht

De transfer van Ilombé Mboyo naar Anderlecht lijkt nog niet voor meteen. Het Nieuwsblad weet dat de spits nog te duur is voor paars-wit. Een eventuele verhuis van Pablo Chavarria staat dan ook los van het dossier Mboyo. Lees verder »

 30-05-2013 

Dossier De Zeeuw zit in het slop

Dossier De Zeeuw zit in het slop

Er komt geen schot in de zaak betreffende een verlengd verblijf van Demy de Zeeuw. De onderhandelingen tussen de speler, Anderlecht en Spartak Moskou verlopen erg stroef. Volgens Spartak toont Anderlecht "onvoldoende interesse". Lees verder »

Kouyaté nog niet helemaal Belg

Kouyaté nog niet helemaal Belg

Dat de naturalisatie van Cheikhou Kouyaté is goedgekeurd, wil niet zeggen dat hij al helemaal Belg is. Nu volgt een administratieve procedure die maximaal zes maanden kan duren. Lees verder »

Chavarria schermt met aanbieding van Gent

Chavarria schermt met aanbieding van Gent

Pablo Chavarria, die uitgeleend werd aan Kortrijk, schermt met een aanbieding van AA Gent. Dat vertelt de speler zelf aan lmcordoba.com.ar. Chavarria ligt nog tot 2014 onder contract bij Anderlecht, maar mag/moet vertrekken. Lees verder »

Belgen winnen met 2-4 van VS

Belgen winnen met 2-4 van VS

De Belgen hebben hun oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten met 2-4 gewonnen. Guillaume Gillet, waarvan aangekondigd werd dat hij in de basis zou starten, moest zich uiteindelijk toch tevreden stellen met een plek op de bank. Lees verder »

Kouyaté kon naar Anzhi

Kouyaté kon naar Anzhi

De zaakwaarnemer van Cheikhou Kouyaté heeft bevestigd dat de speler naar de Russische club Anzhi kon, maar hij de aanbieding naast zich neergelegd heeft. Kouyaté prefereert nog steeds een overstap naar Engeland. Lees verder »

Mbokani terug in België zonder akkoord

Mbokani terug in België zonder akkoord

Dieumerci Mbokani verhuist voorlopig niet naar Dynamo Kiev. De Congolese spits was gisteren in Kiev en sprak er met het bestuur, maar van een akkoord is vooralsnog geen sprake. West Bromwich blijft Mbokani's voorkeur wegdragen. Lees verder »

 29-05-2013 

Geen EK voor Kabasele en co

Geen EK voor Kabasele en co

De Belgische U19 hebben zich niet kunnen plaatsen voor het EK in juli. België verloor met 0-2 van Georgië en eindigt zo als derde in zijn groep. Nathan Kabasele was de enige speler van Anderlecht die in actie kwam. Lees verder »

Taal zal Suarez niet van paspoort houden

Taal zal Suarez niet van paspoort houden

Onvoldoende kennis van één van de drie landstalen zal Matias Suarez niet van een Belgisch paspoort houden. Medewerkers van Anderlecht-Online kunnen uit eigen ervaring meedelen dat Suarez de Franse taal vlot spreekt en begrijpt. Lees verder »

Acheampong vervoegt Ghanees elftal

Acheampong vervoegt Ghanees elftal

Ghanasoccernet.com meldt dat Frank Acheampong woensdagochtend in het land aangekomen is en zich bij rest van de Black Stars - het Ghanees nationaal team - vervoegd heeft. In feite maakt Acheampong deel uit van de Ghanese U20. Lees verder »

Kabasele vervoegt Belgische U21

Kabasele vervoegt Belgische U21

Nathan Kabasele is door U21 bondscoach Johan Walem in extremis opgenomen in de selectie, dit wegens een blessure voor Koen Casteels. Dat meldt Belgacom11. Vandaag komen de beloften voor de eerste keer in actie, dit tegen Brazilië. Lees verder »

Waar wil Anderlecht zich versterken?

Waar wil Anderlecht zich versterken?

Het Nieuwsblad brengt vandaag een overzicht van het transferhuiswerk dat de eersteklassers te wachten staat. Ook Anderlecht komt aan bod. Volgens de krant wil paars-wit zich op zes posities versterken. Lees verder »

Suarez moet landstaal kunnen voor paspoort

Suarez moet landstaal kunnen voor paspoort

N-VA-kamerlid Theo Francken acht de kans klein dat Matias Suarez een Belgisch paspoort kan bemachtigen. Eén van de voorwaarden hiervoor is dat de kandidaat-Belg één van de drie landstalen perfect spreekt en dat doet Suarez niet. Lees verder »


 28-05-2013 

Mbokani wacht op paspoort voor transfer

Mbokani wacht op paspoort voor transfer

Om zijn droomtransfer naar Engeland te realiseren, heeft Dieumerci Mbokani een Belgisch paspoort nodig. Omdat Mbokani's vaderland Congo niet in de top 70 van de FIFA-ranking staat, kan de spits geen werkvergunning krijgen. Lees verder »

Doelpunt Mexès mooiste doelpunt in CL

Doelpunt Mexès mooiste doelpunt in CL

Het doelpunt van Philippe Mexès tegen Anderlecht in de voorbije CL-campagne is door de UEFA verkozen tot het mooiste doelpunt uit de Champions League-seizoen 2012-2013. Hij scoorde toen met een spectaculaire omhaal. Lees verder »

Van den Brom op Facebook

Van den Brom op Facebook

Trainer John van den Brom heeft via Twitter laten weten dat hij nu ook gevolgd kan worden via Facebook. "Vlak voor mijn vakantie kondig ik met trots mijn officiële facebookpagina aan. Komen jullie even kijken?", aldus de coach. Lees verder »

"Mbokani moet voor West Brom kiezen"

Romelu Lukaku heeft tegenover de Engelse pers Dieumerci Mbokani aangeraden om de overstap te maken naar West Bromwich Albion. "Dieu heeft meerdere prijzen gewonnen in België, maar het is tijd voor iets nieuws", aldus Lukaku. Lees verder »

Wie is waar op vakantie?

Wie is waar op vakantie?

Vorige dinsdag was de laatste werkdag dat de Anderlecht-spelers op de club moesten zijn. Sommigen trokken vervolgens naar hun nationale ploeg, maar heel wat onder hen genieten van een welverdiende vakantie. Wie vertoeft waar? Lees verder »

Hazard: "Belangrijk dat trainer me wil"

Hazard:

Thorgan Hazard vertoeft met de Rode Duivels in de Verenigde Staten. Ook Anderlecht-bestuurder Philippe Collin maakt als lid van de KBVB deze trip mee. "Maar ik denk niet dat ik met hem over Anderlecht zal spreken", zegt Hazard. Lees verder »

Mbokani reist vandaag naar Kiev

Mbokani reist vandaag naar Kiev

Dieumerci Mbokani neemt vandaag het vliegtuig naar Kiev. Samen met zijn vrouw Marlène zal hij het trainingscentrum van Dynamo Kiev bezoeken. De Oekraïnse nummer drie zou al een bod van 7,5 miljoen euro gedaan hebben op Mbokani. Lees verder »

Senegalees elftal in Neerpede

Senegalees elftal in Neerpede

De Senegalese nationale ploeg zal het eerste deel van de voorbereiding voor de wedstrijden tegen Angola en Liberia uitvoeren in Neerpede op de oefenterreinen van Anderlecht. Dat meldt de site aps.sn. Lees verder »

Najar hoopt op meer speelkansen

Najar hoopt op meer speelkansen

Andy Najar, op dit moment in Honduras met het nationale elftal, hoopt om volgend seizoen meer speelkansen te krijgen. Dat zegt hij tegenover de site diez.hn. Vlak voor zijn afreis had hij een gesprek met John van den Brom. Lees verder »

 27-05-2013 

Nieuw nationaal stadion tegen 2019

Nieuw nationaal stadion tegen 2019

De plannen rond het nieuwe nationale stadion worden steeds concreter. De bouw van het nieuwe stadion zou in 2016 moeten beginnen en klaar zijn tegen 2019. Brussel wilt zich namelijk kandidaat stellen als gaststad voor het EK 2020. Lees verder »

Vanden Borre tekent contract voor twee jaar

Vanden Borre tekent contract voor twee jaar

Volgens de Franstalige krant Nord Eclair heeft Anthony Vanden Borre zijn contract voor twee jaar bij Anderlecht ondertekend. De rechtsback heeft bovendien zijn zin gekregen en een gewoon contract gekregen en geen prestatiegericht. Lees verder »

Praet moet vakantie schrappen

Praet moet vakantie schrappen

Dennis Praet is door bondscoach Johan Walem opgeroepen voor het beloftentoernooi van Toulon, dat morgen begint. Aanvankelijk was voorzien dat hij met de U19 zou aantreden. Door deze wijziging, moet Praet zijn vakantie annuleren. Lees verder »

 26-05-2013 

Standard pakt laatste Europees ticket

Standard pakt laatste Europees ticket

Standard heeft zich zondagmiddag verzekerd van deelname aan de voorronde van de Europa League. Standard verloor donderdag de heenwedstrijd nog met 1-0 in het Jules Ottenstadion, maar verpulverde AA Gent vanmiddag met 7-0. Lees verder »


 25-05-2013 

Dames verliezen van PSV

Dames verliezen van PSV

In de laatste wedstrijd van het seizoen zijn ook nu de dames er niet in geslaagd met een overwinning naar huis terug te keren. Het leed tegen PSV een pijnlijke 4-1 nederlaag. Lees verder »

Romelu Lukaku: "Jordan is type Garth Bale"

Romelu Lukaku:

Het voorbije seizoen werd niet dat van Jordan Lukaku. Hij speelde geen enkele minuut bij de A-ploeg. Broer Romelu vindt dit erg jammer. "Hij mag niet nog zo'n jaar meemaken", zegt Romelu, die herhaalt dat Jordan geen linksback is. Lees verder »

 24-05-2013 

"Twee, drie stappen omhoog gemaakt"

Bram Nuytinck moet zich in Israël met Jong Oranje tevreden stellen met een plaats op de bank. "Natuurlijk neem ik daar geen genoegen mee, want ik ben geen jongen die graag op de bank zit", aldus de verdediger tegenover ad.nl. Lees verder »

 23-05-2013 

Biglia: nog niets definitief beslist

Biglia: nog niets definitief beslist

Biglia's zaakwaarnemer, Enzo Montepaone, heeft in een interview tegenover de Italiaanse pers verklaard dat de interesse van Lazio in de Argentijn 'heel concreet' is maar dat nog niets definitief beslist is. Lees verder »

Hazard en Jovanovic onder de loep

Hazard en Jovanovic onder de loep

Thorgan Hazard wordt steeds vaker genoemd als opvolger voor Milan Jovanovic bij Anderlecht. Maar kan de jongere broer van Eden nu al opboksen tegen de ervaren Serviër? We legden de statistieken van beide spelers naast elkaar. Lees verder »

Jovanovic: "Ik heb zelfs geen Facebook"

Jovanovic:

Gisteren meldden verschillende media dat Milan Jovanovic Anderlecht verlaat en hij een contract voor twee jaar bij het Griekse Olympiakos ondertekend had. Jova zou dit nieuws zelf bekend gemaakt hebben via zijn Facebook-pagina. Lees verder »

Hazard wil naar Anderlecht komen

Hazard wil naar Anderlecht komen

Thorgan Hazard heeft de liefdesverklaring van Anderlecht positief beantwoord. De offensieve middenvelder, eigendom van Chelsea, noemt Anderlecht een mooie tussenstap. "Ik wil wel graag Champions League spelen", vertelt hij. Lees verder »

Biglia neemt afscheid van ploegmaats

Biglia neemt afscheid van ploegmaats

Tijdens het diner waarmee Anderlecht dinsdagavond het seizoen afsloot, nam Lucas Biglia afscheid van zijn ploegmaats. De aanvoerder gaf, met John van den Brom en Herman Van Holsbeeck naast zich, een speech voor de hele groep. Lees verder »

Spartak Moskou laat De Zeeuw wachten

Spartak Moskou laat De Zeeuw wachten

Demy de Zeeuw hoopte gisteren uitsluitsel te krijgen over zijn toekomst bij Anderlecht, maar de Nederlander moet nog even wachten. Anderlecht wil hem opnieuw huren, maar Spartak Moskou stelt de beslissing hierover nog even uit. Lees verder »

Liam Bossin tekent bij Anderlecht

Liam Bossin tekent bij Anderlecht

Liam Bossin, doelman bij tweedeklasser WS Woluwe, heeft na een succesvolle proefperiode een contract getekend bij Anderlecht, dat schrijft Het Laatste Nieuws. De 16-jarige Bossin wordt een beloftevolle toekomst toegedicht. Lees verder »

Geen operatie voor Proto

Geen operatie voor Proto

Silvio Proto, die al enige tijd kampt met een blessure aan de hand, moet dan toch niet onder het mes, zo meldt dhnet.be. Onderzoek wees uit dat er geen operatie nodig is. Lees verder »


 22-05-2013 

Van den Brom geeft mening over spelers

Van den Brom geeft mening over spelers

Als het van John van den Brom afhangt mogen enkele spelers niet vertrekken. Tegenover dhnet.be geeft de coach over onder andere Tom De Sutter en Anthony Vanden Borre zijn mening of ze al dan niet mogen blijven. Lees verder »

Anderlecht: "Jovanovic praat eerst met ons"

Anderlecht:

Anderlecht sluit nog steeds niet uit dat Milan Jovanovic gewoon blijft. "Milan neemt op dit ogenblik enkele dagen rust en zal dan, als afgesproken, eerst rond de tafel zitten met Anderlecht om over zijn toekomst te onderhandelen." Lees verder »

Youri Tielemans tekent profcontract

Youri Tielemans tekent profcontract

Youri Tielemans heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een profcontract bij Anderlecht. De middenvelder komt uit bij de U17 maar verhuist naar de A-kern. Hij kon rekenen op heel wat interesse van buitenlandse clubs. Lees verder »

Transfer: Iakovenko naar Fiorentina

Transfer: Iakovenko naar Fiorentina

De Italiaanse club Fiorentina heeft zonet via Twitter laten weten dat het Anderlecht-speler Oleksandr Iakovenko aangetrokken heeft, en dit tot juni 2016. Meer informatie wordt later door de club gegeven. Lees verder »

Mbokani miste al twee dopingcontroles

Mbokani miste al twee dopingcontroles

Dieumerci Mbokani zou al twee dopingscontroles gemist hebben en mag zich bijgevolg in de toekomst aan meer onaangekondigde controles verwachten, ongeacht bij welke club hij dan ook speelt. Dat meldt Sport/Foot magazine. Lees verder »

Mbokani blijft dromen van Engeland

Mbokani blijft dromen van Engeland

Binnenkort trekt Dieumerci Mbokani naar Kiev om zijn mogelijke toekomstige club Dynamo Kiev te bezoeken. Maar zijn droom blijf nog steeds Engeland. "Had ik een Belgisch paspoort speelde ik al bij Liverpool", aldus de spits. Lees verder »

Van den Brom vraagt Kaminski geduld

Van den Brom vraagt Kaminski geduld

Thomas Kaminski wil meer speelminuten en heeft er al mee gedreigd Anderlecht te verlaten als er geen oplossing komt. Zo had de tweede doelman gehoopt om in de beker onder de lat te kunnen staan. Lees verder »

Tarfi mag uitkijken naar nieuwe club

Tarfi mag uitkijken naar nieuwe club

Anderlecht trekt volgend seizoen nog meer de kaart van de jeugd. Vier nieuwe jongeren komen bij de A-kern en ook Lukaku, Heylen en Mbemba blijven. Voor Medhi Tarfi is het wel einde verhaal. "Hij valt af", zegt John van den Brom. Lees verder »

Canesin: "Ik wil België verlaten"

Canesin:

Het afgelopen seizoen werd één grote ontgoocheling voor Fernando Canesin. De Braziliaan stuurt dan ook aan op een vertrek deze zomer. "Ik kan naar Sao Paulo in Brazilië, maar wil het liefst in Europa blijven", zo zegt hij. Lees verder »

De Zeeuw kent vandaag zijn toekomst

De Zeeuw kent vandaag zijn toekomst

De manager van Demy de Zeeuw praat vandaag met Anderlecht over een verlengd verblijf van de Nederlander in Brussel. De Zeeuw hoopt vurig dat een overeenkomst wordt bereikt. "Ik heb geen zin om terug te keren naar Moskou." Lees verder »

Van den Brom: "Vanden Borre blijft"

Van den Brom:

Het ziet ernaar uit dat Anthony Vanden Borre bij Anderlecht zal blijven. De verdediger gaf gisteren aan dat paars-wit zijn voorkeur uitdraagt en ook John van den Brom wil Vanden Borre graag houden. Lees verder »

 21-05-2013 

Marecek keert terug naar Anderlecht

Marecek keert terug naar Anderlecht

Lukas Marecek, verhuurd aan SC Heerenveen, keert terug naar Anderlecht. De Nederlandse club heeft nog steeds geen beslissing genomen omtrent een eventuele aankoop van de Tsjech. Dat weet feanonline.nl / Leeuwarder Courant. Lees verder »

Najar: "Coaches zijn tevreden"

Najar:

Tegenover de site diez.hn laat Andy Najar, opgeroepen door de Hondurese bondscoach voor maar liefst vier duels, verstaan dat hij best tevreden is met zijn seizoen en vooral dan met de titel bij de U21. Lees verder »

Poll: Jullie willen De Zeeuw behouden

Poll: Jullie willen De Zeeuw behouden

In onze webpoll vroegen we jullie of Anderlecht Demy De Zeeuw moet aantrekken. Ruim 2.000 mensen brachten hun stem uit. 71% van jullie wilt dat De Zeeuw blijft. Van 24% mag hij terugkeren naar Rusland. 4% had geen mening. Lees verder »

Nuytinck vervoegt woensdag EK selectie

Nuytinck vervoegt woensdag EK selectie

Bram Nuytinck vervoegt woensdag Jong Oranje voor de voorbereiding op het EK in Israël (5 t/m 18 juni). Overigens melden verschillende media dat de Nederlandse club Ajax vernieuwde interesse toont in de verdediger. Lees verder »

Club ontkent bod op De Sutter

Club ontkent bod op De Sutter

In Het Laatste Nieuws ontkent Club Brugge de berichten dat ze een bod uitgebracht hebben op Anderlechtspits Tom De Sutter. Dit weekend nog schreef Het Nieuwsblad dat Blauw-zwart een bod uitgebracht had van 1,3 miljoen. Lees verder »

Van den Brom ook volgend seizoen trainer

Van den Brom ook volgend seizoen trainer

Desondanks er binnenkort een leegloop van spelers op gang komt bij Anderlecht zal John van den Brom op post blijven. Dat laat hij verstaan tegenover dhnet.be. "Ik heb Sporting nog veel te bieden", aldus de Nederlander. Lees verder »

Kouyaté kent straf voor rode kaart

Kouyaté kent straf voor rode kaart

In de laatste wedstrijd tegen Zulte Waregem pakte Cheikhou Kouyaté een rode kaart toon hij tien minuten voor tijd met beide voeten vooruit op Jens Naessens af ging. Het parket van de KBVB vraagt twee wedstrijden schorsing. Lees verder »

Mbokani loopt 20 km door Brussel

Mbokani loopt 20 km door Brussel

Wie zondag deelneemt aan de 20 km door Brussel kan er Dieumerci Mbokani tegenkomen. De Anderlecht-spits zal deelnemen voor het goede doel, namelijk voor de vereniging 'Tous à Bord’. Ook Anthony Vanden Borre zal mogelijk meelopen. Lees verder »

De Sutter gecharmeerd door interesse

De Sutter gecharmeerd door interesse

Tom De Sutter kan rekenen op de interesse van club Brugge, maar ook een buitenlands avontuur blijft een mogelijkheid. Tegenover Het Nieuwsblad laat de spits verstaan gecharmeerd te zijn door de interesse van Blauw-zwart. Lees verder »

AA Gent denkt aan Vanden Borre

AA Gent denkt aan Vanden Borre

AA Gent is op zoek naar een nieuwe rechtsback en denkt daarbij aan Anthony Vanden Borre. De ex-Rode Duivel heeft nog geen contract bij Anderlecht, maar deze week spreekt zijn manager met Herman Van Holsbeeck. Lees verder »

Odoi sprak al met Lokeren

Odoi sprak al met Lokeren

Denis Odoi mag Anderlecht verlaten en Lokeren wil hem graag aantrekken. De Waaslanders spraken al met de rechtsback en zullen dit eerstdaags ook doen met Anderlecht. Lees verder »

Ook interesse in Vainqueur en Mboyo

Ook interesse in Vainqueur en Mboyo

Anderlecht lijkt zich klaar te stomen voor volgend seizoen. Als vervanger voor de naar Lazio vertrekkende Lucas Biglia wil paars-wit William Vainqueur aantrekken. De vraagprijs kan nog een struikelblok zijn. Lees verder »

Biglia praktisch van Lazio

Biglia praktisch van Lazio

Het Nieuwsblad weet dat Lucas Biglia praktisch rond is met Lazio Roma. Op enkele details na is de deal rond. De Italianen moeten wel 5,5 miljoen euro betalen voor de Argentijn. Lees verder »

 20-05-2013 

Van Holsbeeck wil hervorming play-offs's

Van Holsbeeck wil hervorming play-offs's

Anderlecht-manager Herman Van Holsbeeck oppert voor een hervorming van de play-off's. Hij is van mening dat wie voor de PO's aan de leiding staan, daar ook voor beloond worden, bijvoorbeeld met het tweede CL-ticket. Lees verder »

Deschacht op Joe FM

Deschacht op Joe FM

Straks zal Elke van Mello in Ma zo tof! op Joe FM Olivier Deschacht opbellen om te horen of hij het titelfeest al verteerd heeft en geen al grote kater heeft. Ma zo tof! is er van 18u tot 19u. Lees verder »

De Zeeuw: "Iedereen wil dat ik blijf"

De Zeeuw:

Demy de Zeeuw toonde zijn kunnen dankzij zijn twee doelpunten in de laatste wedstrijden van de Play-offs. Maar de speler is nog niet zeker van een verlengd verblijf bij Paars-wit. De Nederlander hoopt te kunnen blijven. Lees verder »

Bram Nuytinck in Café Corsari

Bram Nuytinck in Café Corsari

Bram Nuytinck zal deze avond te gast zijn in het praatprogramma Café Corsari. De uitzending start om 21:25 op één. De Nederlander vervoegt binnen enkele dagen Jong Oranje ter voorbereiding voor het EK. Lees verder »

De titel in beeld

De titel in beeld

Anderlecht pakte zijn 32e titel en dat werd gevierd. Anderlecht-Online was erbij en verzamelde een grote hoeveelheid video- en fotomateriaal. Herbeef de titel, via deze links: Lees verder »

Anderlecht moet bouwen aan nieuwe ploeg

Anderlecht moet bouwen aan nieuwe ploeg

Het bestuur is al volop met de voorbereidingen bezig naar volgend jaar toe. Het voordeel dit jaar is dat ze pas midden september aan de bak moeten in de Champions League. Dat geeft de club extra voorbereidingstijd. Lees verder »

Extra time: reportage titelmatch

Extra time: reportage titelmatch

Ook in Extra time op Canvas (21u38) is Romelu Lukaku te gast. Van Anderlecht zal coach John van den Brom te gast zijn. Er wordt extra aandacht gespendeerd aan de titelmatch van gisteren. Lees verder »

Dankwoordje van Proto

Dankwoordje van Proto

Doelman Silvio Proto heeft via Twitter iedereen bedankt voor de aanmoedigingen en steun tijdens het ganse seizoen. "Dank je aan iedereen voor de aanmoedigingen en steun", aldus Proto. Lees verder »


 19-05-2013 

Biglia: "Voorstel op tafel"

Biglia:

Tegenover Sporza in Sportweekend heeft Lucas Biglia verklaard dat er een voorstel op tafel ligt van een club. Welke club wou hij niet kwijt maar het is 100% zeker dat hij Anderlecht verlaat. Lees verder »

U19 winnen toernooi in Stemwede

U19 winnen toernooi in Stemwede

De U19 hebben deze namiddag de Volksbank Cup in Stemwede (Duitsland) gewonnen nadat ze met 3-0 wonnen van Hamburger SV. Doelpuntenmakers van dienst waren Tarfi, Alberto en Acheampong Lees verder »

Verzamelde reacties

Verzamelde reacties

We hebben voor u de reacties verzameld van onder andere John van den Brom, Gillet, De Sutter, De Zeeuw en Kljestan. Maar ook Herman Van Holsbeeck en Bram Nuytinck gaven na de wedstrijd een reactie. Lees verder »

Mbokani: "Ja ik vertrek"

Mbokani:

Tegenover Sporting Telenet gaven Milan Jovanovic en Dieumerci Mbokani een korte reactie. De kans is groot dat deze titelwedstrijd wel eens de laatste wedstrijd voor hen bij Anderlecht is geweest. Lees verder »

Anderlecht - Zulte Waregem: 1-1

Anderlecht - Zulte Waregem: 1-1

Zenuwslopend, eigenlijk is dit ene woord de beste samenvatting van de wedstrijd tegen Zulte Waregem. Gelukkig voor Anderlecht kon Biglia al snel na de 0-1 de gelijkmaker binnentrappen waardoor paars-wit de titel kan vieren. Lees verder »

Anderlecht verovert 32e landstitel

Anderlecht verovert 32e landstitel

Na enkele zenuwslopende weken en maanden is het dan toch gelukt: voor de 32e keer in de geschiedenis kroont Anderlecht zich tot kampioen van België. Al was de spanning te snijden tot in de slotminuten. Lees verder »

Rood voor Kouyaté

Rood voor Kouyaté

Anderlecht moet met nog 10 minuten te spelen met 10 man verder nadat Kouyaté met twee voeten vooruit op Naessens af ging. Terecht rood maar een hele domme actie van de speler. Van den Brom gaat zo dadelijk Wasilewski inbrengen. Lees verder »

Biglia scoort gelijkmaker: 1-1

Biglia scoort gelijkmaker: 1-1

Amper een paar minuten stond de 0-1 op het scorebord want Lucas Biglia trapte een vrij trap door de muur binnen: 1-1. Een slechte vrije trap maar mits wat geluk belandde de bal toch in de netten. Lees verder »

Zulte scoort: 0-1

Zulte scoort: 0-1

Het is op dit moment muisstil in het stadion want Zulte heeft gescoord waardoor het op dit moment virtueel kampioen is ... . Na een geweldig uitgespeelde aanval knikt Naessens binnen. 0-1 voor Zulte Waregem. Lees verder »

Ruststand in titelduel: 0-0

Ruststand in titelduel: 0-0

In de titelwedstrijd tussen Anderlecht en Zulte Waregem is de ruststand 0-0. Anderlecht nam bij het begin van de wedstrijd het initiatief maar Zulte speelde goed mee en liet zich niet doen. Lees verder »

 18-05-2013 

Cartoonisten en photoshoppers leven zich uit

Cartoonisten en photoshoppers leven zich uit

Morgen weten wie kampioen is. We hopen natuurlijk allemaal dat dit Anderlecht wordt. Er is niet alleen veel over deze belangrijke wedstrijd geschreven maar ook cartoonisten en photoshoppers leven zich uit. De cartoon van Marec is alvast hier te bekijken. Lees verder »

U17 winnen van Valenciennes

U17 winnen van Valenciennes

De U17 hebben hun eerste wedstrijd op het internationaal voetbaltoernooi van Saint-André met 0-4 gewonnen van Valenciennes. Doelpuntenmakers waren Oliver Sarkic, Samuel Bastien, Dode Lukebakio Ngandoli en Aaron Leya Iseka. Lees verder »

HVH: "De Zeeuw heeft punten gescoord"

HVH:

Met twee doelpunten in de laatste twee wedstrijden heeft Demy De Zeeuw getoond wat hij waard is. En dat beseft ook Herman Van Holsbeeck. "Donderdag in Daknam heeft hij punten gescoord", aldus de manager van Anderlecht. Lees verder »

Gretarsson: "Club kan De Sutter gebruiken"

Gretarsson:

Het Nieuwsblad weet dat Club Brugge al twee keer een bod heeft uitgebracht op Tom De Sutter. Anderlecht beoordeelde de boden van 1,3 en 1,5 miljoen euro allebei als onvoldoende. De Sutter zelf weigert intussen alle commentaar. Lees verder »

Anderlecht hervat training op 24 juni

Anderlecht hervat training op 24 juni

Morgen komt er een einde aan een lang seizoen, maar Anderlecht maakt al werk van de voorbereiding van het volgende. Op maandag 24 juni worden de spelers terug op de club verwacht om de training te hervatten. Lees verder »

Vanden Borre verliet club voor de training

Vanden Borre verliet club voor de training

Anthony Vanden Borre verliet gisteren nog voor de training het oefencomplex van Neerpede. De rechtsback maakte opnieuw geen deel uit van de selectie en zijn seizoen zit erop. Of hij bij Anderlecht blijft, is nog niet zeker. Lees verder »

Besiktas komt Jovanovic scouten

Besiktas komt Jovanovic scouten

De Turkse topclub Besiktas stuurt morgen een mannetje naar Anderlecht om Milan Jovanovic te scouten. De Serviër is einde contract en kan bij een titel verlengen, maar lijkt te twijfelen. Besiktas toont al langer interesse. Lees verder »

 17-05-2013 

U19 winnen eerste wedstrijd

U19 winnen eerste wedstrijd

De U19 hebben op het Stemwede toernooi hun eerste wedstrijd gewonnen met 4-0 van Eintracht Frankfurt. Doelpuntenmakers van dienst waren Medhi Tarfi, Frank Acheampong en Elis Koulibaly (2x). Lees verder »

Biglia hervat groepstraining

Biglia hervat groepstraining

Lucas Biglia heeft vandaag de groepstraining hervat en zal er bijgevolg zondag tegen Zulte Waregem bij zijn. Tegen Lokeren moest hij nog verstek laten gaan wegens ziekte. Lees verder »

Mbokani: "Naar Engeland voor David"

Mbokani:

Dieumerci Mbokani droomt van een transfer en meer bepaalt één naar Engeland. Niet enkel sportieve redenen spelen hierbij een rol, ook familiale. "Mijn zoontje David ligt in Brussel begraven. Zo kunnen we hem vaak bezoeken." Lees verder »

De Zeeuw wil bestuur overtuigen

De Zeeuw wil bestuur overtuigen

Of er een verlengd verblijf in zit voor Demy De Zeeuw is nog niet geweten, wel wil de Nederlander er alles aan doen om het bestuur te overtuigen. Mogelijks geven zijn laatste twee doelpunten de doorslag. Lees verder »

Manager De Sutter: "Tijd voor iets anders"

Manager De Sutter:

In Het Laatste Nieuws is Didier Frenay, zaakwaarnemer van De Sutter, duidelijk: De Sutter zal niet bijtekenen want het is tijd voor iets anders. Anderlecht bood hem een verlengd contract aan maar daar gaat de speler niet op in. Lees verder »

Club-aanhang wacht spelersbus op

Club-aanhang wacht spelersbus op

Het Laatste Nieuws schrijft dat de spelersbus van Anderlecht gisteren na de wedstrijd tegen Lokeren een omweg heeft moeten maken omdat verschillende Club-supporters de spelers stonden op te wachten. Lees verder »

Verzamelde reacties

Verzamelde reacties

We verzamelden voor u de reacties van trainer John van den Brom, Dennis Praet, Matias Suarez en Herman Van Holsbeeck, Olivier Deschacht, Milan Jovanovic en Demy De Zeeuw. Lees verder »

Kaminski stand-in Casteels bij Rode Duivels

Kaminski stand-in Casteels bij Rode Duivels

Marc Wilmots selecteerde Koen Casteels als vierde doelman voor een stage met de nationale ploeg in de VS. Indien Casteels met Hoffenheim de eindronde tegen degradatie moet spelen zal Kaminski hem vervangen bij de nationale ploeg. Lees verder »

 16-05-2013 

Het seizoen van Anderlecht in beeld

Het seizoen van Anderlecht in beeld

Hoewel de titelstrijd nog steeds niet gestreden is, selecteerde Sporza al de elf meest markante fases van het seizoen van Anderlecht. Onder andere de spectaculaire zege tegen Club Brugge en het penaltytrauma passeren de revue. Lees verder »

Zieke Biglia niet tegen Lokeren

Zieke Biglia niet tegen Lokeren

Anderlecht moet straks zonder Lucas Biglia op zoek naar de landstitel. De aanvoerder is ziek en speelt niet. Demy de Zeeuw is zijn vervanger. Ook Milan Jovanovic staat in de basis. Massimo Bruno start op de bank. Lees verder »

Uitleenbeurt voor Davy Roef?

Uitleenbeurt voor Davy Roef?

Davy Roef, derde doelman van Anderlecht, wil volgend jaar uitgeleend worden om speelminuten te verzamelen. Manager Herman Van Holsbeeck heeft volgende week een gesprek gepland met de jonge doelman. Lees verder »

Vader Praet: "Geen speelminuten gevraagd"

Vader Praet:

Het Laatste Nieuws schreef dinsdag op basis van bronnen binnen Anderlecht dat Herman Praet, de vader van Dennis, bij het bestuur was gaan klagen over het gebrek aan speelminuten van zijn zoon. In dezelfde krant ontkent hij dit nu. Lees verder »

Praet: "Ik had dipje vlak na winterstop"

Praet:

Dit seizoen werd het jaar van de doorbraak van Dennis Praet. In Het Laatste Nieuws blikt hij terug. Praet geeft toe dat hij een dipje kende, maar situeert dit na de winterstop en niet toen John van den Brom hem uit de ploeg liet. Lees verder »

Gillet geselecteerd door Wilmots

Gillet geselecteerd door Wilmots

Bondscoach Marc Wilmots heeft zonet zijn selectie bekend gemaakt voor de oefenwedstrijd tegen de Verenigde Staten (29/05) en de WK-interland tegen Servië (07/06). Hierbij is Guillaume Gillet als enige Anderlecht-speler opgenomen. Lees verder »

Nuytinck klaar voor een feestje

Nuytinck klaar voor een feestje

Tegenover fcupdate.nl blikt Bram Nuytinck vooruit op de wedstrijd tegen Lokeren. De verdediger is naar eigen zeggen klaar voor een feestje al voelt hij de druk. "Iedereen zegt dat wij kampioen moeten worden", aldus Nuytinck. Lees verder »

Anderlecht stuurt mannetje naar Waregem

Anderlecht stuurt mannetje naar Waregem

Afhankelijk van het resultaat in Zulte Waregem - Club Brugge kan Anderlecht straks de titel vieren. Anderlecht zal de situatie in deze match van nabij volgen en stuurt een mannetje ter plaatse. "We laten niks aan het toeval over." Lees verder »

Voorbeschouwing: Lokeren - Anderlecht

Voorbeschouwing: Lokeren - Anderlecht

Anderlecht kan vanavond zijn 32e landstitel in de clubgeschiedenis binnenhalen. Concurrenten Club Brugge en Zulte Waregem moeten dan wel gelijkspelen en zelf moet Anderlecht winnen in Lokeren. Het vertrouwen is alvast aanwezig. Lees verder »

Praet: "Anderlecht wint deze avond"

Praet:

In een telefonisch gesprek met Siska Schoeters op StuBru blikte Dennis Praet vooruit op de wedstrijd tegen Lokeren en de mogelijk titelviering. "We zitten nu op hotel en de spanning is vrij groot", aldus Praet. Lees verder »

Afscheidswedstrijd Marcin Wasilewski

Afscheidswedstrijd Marcin Wasilewski

Marcin Wasilewski vervangt straks de geschorste Guillaume Gillet. Tenzij hij zondag nog mag meedoen, wordt het zijn afscheidswedstrijd. "Nochtans hoopte hij nog een beetje op een verlengd verblijf", zegt zijn manager. Lees verder »

Kouyaté viert 150e match in eerste klasse

Kouyaté viert 150e match in eerste klasse

Cheikhou Kouyaté speelt vanavond zijn 150e wedstrijd in eerste klasse. Hij debuteerde op 19 januari 2008 bij FC Brussels tegen Westerlo. Kouyaté speelde 10 keer voor Brussels, 26 keer voor Kortrijk en 123 keer voor Anderlecht. Lees verder »

AC Milan stuurt scout voor Praet

AC Milan stuurt scout voor Praet

Dennis Praet kan nog steeds rekenen op interesse van enkele Europese topploegen waaronder Liverpool en AC Milan. Die laatste zou enkele scouts sturen om de prestaties van de speler te beoordelen. Lees verder »

Manager Biglia ontkent Italiaanse interesse

Manager Biglia ontkent Italiaanse interesse

Enzo Montepaone, de manager van Lucas Biglia, komt volgende week naar Anderlecht om te onderhandelen over een nieuw contract. Daarin zal een lagere transfersom worden opgenomen. Dat Italiaanse clubs interesse tonen, ontkent hij. Lees verder »

Praet om 8.30 uur op StuBru

Praet om 8.30 uur op StuBru

Siska Schoeters zal rond 8.30 uur in de ochtendshow Siska staat op op Studio Brussel contact opnemen met Dennis Praet met de vraag of Anderlecht klaar is om kampioen te worden. Lees verder »

Kiev wil ook Mbokani

Kiev wil ook Mbokani

La Dernière Heure schrijft dat Dinamo Kiev niet alleen interesse toont in Cheikhou Kouyaté, maar ook in Dieumerci Mbokani. De Congolees heeft nog niet neen gezegd, maar zou toch liever een overstap maken naar de Premier League. Lees verder »

Club Brugge lonkt naar De Sutter

Club Brugge lonkt naar De Sutter

Volgens berichten in Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad zou Tom De Sutter wel eens de overstap kunnen maken naar Club Brugge. De speler, voornamelijk op de bank moet plaatsnemen, gaf regelmatig aan dat hij meer wenst te spelen. Lees verder »

 15-05-2013 

Selectie Lokeren - Anderlecht

Selectie Lokeren - Anderlecht

John van den Brom heeft zijn selectie vrijgegeven voor de wedstrijd van morgen tegen Lokeren. Er zijn enkele verrassingen in terug te vinden. Zo zijn Michaël Heylen en Jordan Lukaku erbij, net als Denis Odoi en Samuel Armenteros. Lees verder »

Zieke Mbokani onzeker voor Lokeren

Zieke Mbokani onzeker voor Lokeren

Het blijft nog even afwachten of Dieumerci Mbokani morgen kan spelen tegen Lokeren. De spits sukkelt met een keelontsteking en trainde vandaag binnen. John van den Brom verwacht dat Mbokani kan spelen, maar is niet zeker. Lees verder »

Proto verkozen tot Doelman van het Jaar

Proto verkozen tot Doelman van het Jaar

Silvio Proto was al geruime tijd aan een ijzersterk seizoen bezig en dat wordt beloond met de trofee Doelman van het jaar. Het is het tweede jaar op rij dat de doelman van Anderlecht de trofee in de wacht sleept. Lees verder »

Wat als Anderlecht geen kampioen wordt?

Wat als Anderlecht geen kampioen wordt?

Anderlecht heeft dan wel de beste kaarten om kampioen te worden, het kan ook nog altijd misgaan. Wat is het verschil tussen plaats één en twee in de aanloop van volgend seizoen? "Dan wordt het plan B voor de transfers." Lees verder »

Anderlecht denkt aan nieuwe huur De Zeeuw

Anderlecht denkt aan nieuwe huur De Zeeuw

Gaan Anderlecht en Demy de Zeeuw met elkaar verder? Na diens doelpunt in Genk is de discussie weer opgelaaid. Bij Anderlecht is men overtuigd van zijn talent en de meerwaarde, maar men vindt dat het er onvoldoende uit komt. Lees verder »

Jovanovic: "Zelfs Casillias maakt dit mee"

Jovanovic:

Met slechts vier basisplaatsen tijdens de play-offs is Milan Jovanovic niet langer incontournable. De Serviër geeft toe dat hij ontgoocheld is. "Maar ik blijf me professioneel opstellen en train keihard", zo verzekert hij. Lees verder »

"Biglia heeft akkoord met Lazio"

Volgens berichten in de Italiaanse pers en Het Laatste Nieuws zouden Lucas Biglia en Lazio Roma tot een akkoord gekomen zijn met betrekking tot een transfer. De Italiaanse club zou 5 miljoen euro bieden voor de speler. Lees verder »

Kouyate blijft interesse wekken

Kouyate blijft interesse wekken

Cheikhou Kouyaté, die een overstap naar Kiev niet ziet zitten en blijft hopen op de Premier League, kan nog steeds rekenen op de interesse van verschillende club. Zo volgen Fulham, Southampton, Newcastle en West Ham hem van nabij. Lees verder »

Mbokani als vervanger van Lukaku?

Mbokani als vervanger van Lukaku?

Volgens verschillende media zou West Bromwich in Dieumerci Mbokani de ideale vervanger zien voor Romelu Lukaku, die terugkeert naar Chelsea. Ze zouden de Congolese spits al verschillende keren gescout hebben. Lees verder »

 14-05-2013 

Beloften kampioen na 0-1 overwinning

Beloften kampioen na 0-1 overwinning

De beloften van Anderlecht hebben dinsdagavond de titel veilig gesteld met een 0-1 overwinning op het veld van Charleroi. Michael Heylen scoorde het winnende doelpunt. Tien minuten voor tijd trapte hij vanaf vijftig meter in doel. Lees verder »

Anderlecht denkt aan Bobley Anderson

Anderlecht denkt aan Bobley Anderson

Volgens Footmercato.net toont Anderlecht interesse in Bobley Anderson Allegne, een 21-jarige Ivoriaanse middenvelder van Wydad Casablanca. Heel wat andere clubs, waaronder zelfs Real Madrid, zouden hem ook volgen. Lees verder »

"Volgende penalty is goal, zeker weten"

Anderlecht miste zondag in Genk opnieuw een strafschop, maar deze keer werd het vertrouwen niet aangetast. Zo is Bram Nuytinck er rotsvast van overtuigd dat de volgende raak is. "Waarom? Omdat ik weet wie er zal trappen." Lees verder »

Zingt John Troost Anderlecht naar titel?

Zingt  John Troost Anderlecht naar titel?

Twee weken geleden arriveerde de John Troost in Anderlecht om de spelers mentaal te begeleiden. Sindsdien werd twee keer gewonnen. Voor de match tegen Genk deed hij speciale oefeningen met Suarez opdat die zou scoren. Met succes. Lees verder »

Van den brom geeft gesigneerd shirt weg

Van den brom geeft gesigneerd shirt weg

Op vrijdag 17 mei zal Anderlecht-trainer John van den Brom een gesigneerd uitshirt verloten onder zijn volgers op Twitter. Het shirt zal gesigneerd worden door de hele selectie. Van den Brom is terug te vinden via @vandenbrom1966. Lees verder »

"Arsenal niet geïnteresseerd in Kouyaté"

Al verschillende keren werd er een link gelegd tussen Arsenal en Cheikhou Kouyaté. Volgens een reporter van Het Laatste Nieuws, die het Engelse voetbal op de voet volgt, is er geen sprake van enige interesse vanuit Arsenal. Lees verder »

Einde verhaal Jovanovic bij Anderlecht?

Einde verhaal Jovanovic bij Anderlecht?

Het lijkt er steeds meer op dat Milan Jovanovic zondag afscheid neemt van Anderlecht. John van den Brom lijkt niet meer op de Serviër, die einde contract is, te rekenen. Olympiakos en vooral Besiktas liggen op vinkenslag. Lees verder »

Blessurenieuws: Praet sukkelt met hamstrings

Blessurenieuws: Praet sukkelt met hamstrings

Dennis Praet is licht onzeker voor de partij tegen Lokeren. De middenvelder vroeg tegen Genk om zijn vervanging met pijn aan de hamstrings. Dieumerci Mbokani heeft last van pijn in de borst (angina pectoris), maar raakt zeker fit. Lees verder »

Kouyaté wil gerust tot januari blijven

Kouyaté wil gerust tot januari blijven

Cheikhou Kouyaté droomt van de Premier League, maar wacht nog op zijn Belgisch paspoort. Als dit niet rond raakt voor 31 augustus sluit hij een verlengd verblijf niet uit. Champions Leauge spelen vindt hij een mooi vooruitzicht. Lees verder »

Hattrick Tielemans bij Belgische U16

Hattrick Tielemans bij Belgische U16

Anderlecht-speler Youri Tielemans heeft met drie doelpunten de Belgische U16 een 2-3-overwinning bezorgd tegen Duitsland. De jonge Duivels nemen in Ierland deel aan het UEFA Development Tournament. Tony Amrani kwam niet in actie. Lees verder »

Geschiedenis geeft vertrouwen voor titel

Geschiedenis geeft vertrouwen voor titel

Afgaand op het verleden mag de landstitel Anderlecht niet meer ontsnappen. Wanneer paars-wit op twee speeldagen van het einde op kop stond, moest het slechts één keer de titel nog afgeven. Dat was in het seizoen 2008-2009. Lees verder »

Proto gaat strijd aan tegen windmolens

Proto gaat strijd aan tegen windmolens

Silvio Proto rekent deze dagen niet alleen af met vijandige spitsen, de doelman gaat ook de strijd aan tegen windmolens. Hij schaart zich achter een actiecomité dat de komst van zes windmolens in Ophain aanvecht. Lees verder »

Van den Brom wil De Zeeuw houden

Van den Brom wil De Zeeuw houden

Demy de Zeeuw heeft een bewogen week achter de rug. Tegen Genk scoorde hij een levensbelangrijk doelpunt, maar enkele dagen eerder raakte bekend dat Anderlecht zijn optie niet licht. John van den Brom wil hem toch graag houden. Lees verder »

 13-05-2013 

Beloften op één gelijkspel van titel

Beloften op één gelijkspel van titel

Met een 0-4-overwinning tegen Beerschot hebben de beloften een grote stap gezet naar de titel. Een gelijkspel morgen tegen Charleroi volstaat. Tegen Beerschot scoorden Medhi Tarfi (2x), Frank Mikal en Youri Lapage. Lees verder »

Kali wil nog steeds naar Anderlecht

Kali wil nog steeds naar Anderlecht

Enkele maandag terug zijn de onderhandeling tussen FC Utrecht en Anderlecht omtrent de transfer van Anour Kali afgesprongen door de hoge opleidingsvergoeding die paars-wit moet betalen voor de transfervrije speler. Lees verder »

Wat als ... er geen puntenhalvering was?

Wat als ... er geen puntenhalvering was?

Met nog twee speeldagen te gaan en met amper 2 punten verschil op de eerste twee achtervolgers blijft het uitermate spannend. Het Nieuwsblad berekende even de situatie moest er geen halvering van de punten geweest zijn. Lees verder »

Selectie U21 tegen Beerschot AC

Selectie U21 tegen Beerschot AC

De beloften spelen deze avond om 19.30 uur tegen Beerschot. Met Acheampong, Lukaku, Odoi, Roef en Tarfi staan er vijf spelers van de A-ploeg op het wedstrijdblad. Ook Youri Lapage, de kleinzoon van Paul Van Himst, is erbij. Lees verder »

Suarez stond net geen jaar droog

Suarez stond net geen jaar droog

Matias Suarez had beloofd te scoren tegen Genk en hij deed het ook, het was net geen jaar geleden dat hij dat nog eens deed. Maar liefst 364 dagen waren er tussen zijn doelpunt nu en zijn laatste vorig jaar tegen Standard. Lees verder »

Nog geen feestplannen voor donderdag

Nog geen feestplannen voor donderdag

Volgens de website sport.be zijn er nog geen feestplannen gemaakt voor een mogelijke titelviering nu donderdag. Anderlecht kan dan kampioen worden indien het wint van Lokeren en Zulte Waregem en Club Brugge gelijkspelen. Lees verder »

De Zeeuw krijgt doelpunt toegekend

De Zeeuw krijgt doelpunt toegekend

De 1-2 die in de slotminuten tegen Genk gescoord werd, wordt toegekend aan Demy De Zeeuw. In eerste instantie leek het alsof het doelpunt een owngoal was van Genk-middenvelder Khaleem Hyland daar die de bal nog deed afwijken. Lees verder »

Wie wordt wanneer kampioen?

Wie wordt wanneer kampioen?

Met nog twee speeldagen te gaan maken nog drie clubs kans op de titel. Anderlecht ligt in pole position, maar ook Club Brugge en Zulte Waregem hebben nog uitstekende papieren. Een overzicht wie wanneer zeker is van de titel. Lees verder »

Kouyaté mikt hoger dan Rusland

Kouyaté mikt hoger dan Rusland

Na de partij tegen Genk vertelde Cheikhou Kouyaté weet te hebben van de interesse van Dinamo Kiev. De Senegalees voelt echter niet veel voor een transfer naar het Oostblok. "Ik mik op een grotere competitie dan de Russische." Lees verder »

Van den Brom valt net naast podium

Van den Brom valt net naast podium

Franky Dury, Peter Maes of Mircea Rednic werden door de voetballers uit eerste klasse verkozen tot Coach van het Jaar. John van den Brom valt met een vierde plaats net naast het podium. Hij kreeg 240 punten. (HNB) Lees verder »

VdB wil De Zeeuw langer bij Anderlecht

VdB wil De Zeeuw langer bij Anderlecht

De club was niet van plan op de optie tot aankoop in het contract van Demy De Zeeuw te lichten maar met de belangrijke goal tegen Genk kan daar wel eens verandering in komen. Zeker nu ook John van den Brom de speler wil behouden. Lees verder »

Verzamelde reacties

Verzamelde reacties

Na de overwinning op Genk was iedereen opgetogen. Met nog twee speeldagen te gaan blijft het echter spannend. We verzamelden voor u de reacties van Dennis Praet, Demy De Zeeuw, John van den Brom, Nuytinck, Gillet en Van Holsbeeck. Lees verder »

 12-05-2013 

Gillet geschorst tegen Lokeren

Gillet geschorst tegen Lokeren

Anderlecht zal het tegen Lokeren zonder Guillaume Gillet moeten stellen. De speler pakte tegen Genk zijn vijfde geel van het seizoen en moet een speeldag aan de kant blijven. Lees verder »

Anderlecht pakt in extremis 3 punten

Anderlecht pakt in extremis 3 punten

Anderlecht is er zondagavond in geslaagd om in extremis 3 punten mee naar Brussel te nemen na een 1-2 overwinning op Genk. De doelpuntenmakers van dienst waren Suarez en Hyland dewelke een owngoal maakte. Lees verder »

Club Brugge legt druk bij Anderlecht

Club Brugge legt druk bij Anderlecht

Club Brugge heeft zondagnamiddag met 2-4 kunnen winnen van Standard en komt zo samen met Zulte Waregem aan de leiding. Bij winst springt Anderlecht weer naar de leidersplaats, bij gelijkspel komen drie ploegen op kop. Lees verder »

Kaminski weer op lijstje Club Brugge

Kaminski weer op lijstje Club Brugge

Na Anthony Vanden Borre wordt volgens Dhnet.be Thomas Kaminski opnieuw gelinkt aan Club Brugge. Het is niet de eerste keer dat de tweede doelman van Anderlecht op de lijst staat van potentiële transfers. Lees verder »

Voorbeschouwing: RC Genk - Anderlecht

Voorbeschouwing: RC Genk - Anderlecht

Vanavond om 18 uur wacht met RC Genk de volgende horde op weg naar de titel. Na de zege van Zulte Waregem gisterenavond moet Anderlecht winnen om weer leider te worden. John van den Brom kan rekenen op zijn beste elftal. Lees verder »

 11-05-2013 

Dames verliezen met 1-4 van Ajax

Dames verliezen met 1-4 van Ajax

De dames van Anderlecht hebben weer niet kunnen winnen. Deze keer gingen ze op eigen terrein met 1-4 kopje onder tegen Ajax. Ze blijven hierdoor voorlaatste in hun poule met 6 punten uit 12 wedstrijden. Lees verder »

Proto: "Fysiek de sterkste ploeg"

Proto:

Silvio Proto speelt al geruime tijd met een speciaal aangepaste handschoen, dit wegens een blessure aan zijn rechterhand. De ligamenten tussen pink en ringvinger waren gescheurd tijdens een actie. Lees verder »

Openhartig interview met Suarez

Openhartig interview met Suarez

Het Nieuwsblad kon Matias Suarez strikken voor een openhartig interview. Daarin laat de Argentijn weten dat hij eigenlijk nooit naar CSKA Moskou wou gaan, maar dat ze zijn hoofd "gek gemaakt hebben" tot hij ja zei. Lees verder »

 10-05-2013 

Kouyaté kan naar Kiev

Kouyaté kan naar Kiev

Het Nieuwsblad weet dat Oekraïense club Dinamo Kiev tot 7 miljoen euro wil bieden voor de diensten van Cheikhou Kouyaté. Een overgang naar een Engelse club lijkt op korte termijn trouwens onmogelijk. Lees verder »

Geen Cyriac meer dit seizoen

Geen Cyriac meer dit seizoen

Gohi Bi Cyriac zal dit seizoen niet meer in actie komen. De Ivoriaan heeft last van de heup en Anderlecht wil geen risico's nemen. Paars-wit zal nu alles doen dat hij volgend seizoen volledig blessurevrij kan aanvatten. Lees verder »

Armenteros traint weer met A-kern

Armenteros traint weer met A-kern

Wel bij de 22 spelers gisteren was Samuel Armenteros. De Zweedse spits maakt opnieuw deel uit van de A-kern. Na een blessure moest hij even met de beloften trainen, waarna hij zijn ongenoegen uitte via Twitter. Lees verder »

Geen Bruno op training

Geen Bruno op training

Geen Massimo Bruno gisteren op de open training. Volgens Het Laatste Nieuws heeft hij wat last van de spieren, terwijl La Dernière Heure veertig graden koorts als reden opgeeft. Zijn optreden zondag lijkt niet in gevaar te komen. Lees verder »

Van Holsbeeck: "Kaart van de jeugd trekken"

Van Holsbeeck:

Anderlecht wil deze zomer heel wat spelers van de hand doen. In hun plaats rekent Herman Van Holsbeeck op talentvolle jongeren van eigen kweek. "Na de prestaties in de NextGen en Viareggio moet je deze lijn durven doortrekken." Lees verder »

Van Holsbeeck over spelersdossiers

Van Holsbeeck over spelersdossiers

Herman Van Holsbeeck spreekt in de kranten niet alleen over Demy de Zeeuw. Ook de toekomst van enkele andere spelers komt aan bod. Wat zijn de plannen met Jovanovic, Biglia, Suarez, Vanden Borre en Kaminski? Lees verder »

Canesin op weg naar Eskisehirspor

Canesin op weg naar Eskisehirspor

Fernando Canesin vervolgt zijn carrière meer dan waarschijnlijk in Turkije. Verschillende clubs tonen interesse, maar middenmoter Eskisehirspor beschikt over de beste papieren. Het zou Canesin huren met optie tot aankoop. Lees verder »

Iakovenko zeker weg bij Anderlecht

Iakovenko zeker weg bij Anderlecht

Sacha Iakovenko verlaat Anderlecht. Volgens Herman Van Holsbeeck heeft de Oekraïner al ergens een contract getekend voor volgend seizoen. Waar kan hij niet zeggen, maar Het Laatste Nieuws meent dat het om Fiorentina gaat. Lees verder »

Nieuw Brussels stadion mogelijk in Haren

Nieuw Brussels stadion mogelijk in Haren

In het kader van het Neo-project zou het Koning Boudewijn-Stadion mogelijk moeten verdwijnen. In de plaats wordt er gedacht aan een groot nieuw stadion in Haren. Dit kan echter alleen als Anderlecht mee in het project stapt. Lees verder »

Genk wint Beker van België

Genk wint Beker van België

RC Genk heeft de Beker van België aan zijn palmares toegevoegd. Benieuwd welke invloed dit heeft op de wedstrijd van zondag tegen Anderlecht. Zorgt de bekerzege voor een extra boost of gaan ze nog niet uitgefeest zijn? Lees verder »

Verjaardag Bruno Godeau

Verjaardag Bruno Godeau

Vandaag verjaart Bruno Godeau! Wij wensen hem van harte een gelukkige 21e verjaardag! Na dit seizoen verhuist Godeau definitief naar Zulte Waregem, de club waar hij dit seizoen op huurbasis voor uitkomt. Lees verder »

 09-05-2013 
 08-05-2013 

U17 neemt deel aan toernooi van Nuenen

U17 neemt deel aan toernooi van Nuenen

Morgen zal de U17 jeugdploeg van Anderlecht deelnemen aan het Internationale B Toernooi van voetbalvereniging RKSV Nuenen. Vorig jaar werd Charly Musonda, ondertussen bij Chelsea, daar nog als speler van het toernooi verkozen. Lees verder »

Einde testperiode Saleh Gomaa

Einde testperiode Saleh Gomaa

Tegenover de site FilGoal.com laat de Egyptische international Saleh Gomaa, die op test was bij Anderlecht, verstaan dat John van den Brom onder de indruk was en dan vooral over zijn prestaties tegen Beveren. Lees verder »

Shirts Belle-Vue worden niet verkocht

Shirts Belle-Vue worden niet verkocht

Na de wedstrijd van zondag boden verschillende fans zich in de fanshop aan om het speciale shirt met reclame van Belle-Vue te kopen. Tevergeefs. Anderlecht zal deze eenmalige retroshirts niet te koop aanbieden. Lees verder »

Fanclub Sportingboys gestraft voor rellen

Fanclub Sportingboys gestraft voor rellen

De veiligheidsdienst van Anderlecht en de politie hebben beslist slechts één supportersclub te straffen voor de rellen met Club Brugge-supporters op een parking in Wetteren. Het gaat om de Sportingboys uit Sint-Pieters-Leeuw. Lees verder »

Jovanovic gelinkt aan Besiktas

Jovanovic gelinkt aan Besiktas

In de Turkse pers wordt Milan Jovanovic in verband gebracht met Besiktas. Zijn manager ontkent echter dat er contact is. "Milan zal met geen enkele club spreken vooraleer Anderlecht kampioen is", zo zegt hij in Het Nieuwsblad. Lees verder »

 07-05-2013 

Selectie beloftenwedstrijd tegen Lierse

Selectie beloftenwedstrijd tegen Lierse

Vanavond om 19.30 uur spelen de beloften van Anderlecht in het oefencomplex te Neerpede een competitiewedstrijd tegen Lierse. In de 18-koppige kern voor deze wedstrijd zit ook Aaron Leye Iseka, het broertje van Michy Batshuayi. Lees verder »

Anderlecht volgt Basel-sensatie Salah

Anderlecht volgt Basel-sensatie Salah

Volgens de Waalse website Footgoal toont Anderlecht interesse in Mohamed Salah van Basel. De 20-jarige Egyptenaar gooide grote ogen in de Europa Cup door te scoren tegen zowel Tottenham (kwartfinale) als Chelsea (halve finale). Lees verder »

Wie mag Europa in?

Wie mag Europa in?

Terwijl in Duitsland, Engeland, Italië en Nederland de titelstrijd gestreden is, blijft het bij ons razend spannend. Vijf clubs kunnen nog kampioen worden en liefst negen clubs strijden nog om een Europees ticket. Een overzicht. Lees verder »

Broos: "Anderlecht heeft ergste gehad"

Broos:

Op vraag van Sporza laat Hugo Broos zijn licht schijnen over de titelstrijd. Hij deelt Anderlecht de beste papieren toe, maar maakt zich zorgen over Milan Jovanovic. "Ik denk dat zijn rol bij Anderlecht is uitgespeeld." Lees verder »

Lukaku: "Anderlecht gaf me alles"

Lukaku:

Op de officiële website van de FIFA verklaart Romelu Lukaku zijn liefde voor Anderlecht. "Al van toen ik voor het eerst op een bal trapte, droomde ik ervan om ooit voor hen te spelen", aldus Lukaku, die nu uitblinkt in Engeland. Lees verder »

 06-05-2013 

Nuytinck in voorselectie EK U21

Nuytinck in voorselectie EK U21

Bram Nuytinck maakt deel uit van de 40-koppige voorselectie van Nederland voor het EK U21 dat in juni in Israël plaatsvindt. Op vrijdag 17 mei maakt bondscoach Cor Pot zijn definitieve kern van 23 bekend. Lees verder »

Anderlecht dankt zijn supporters

Anderlecht dankt zijn supporters

In een mededeling via de site danken de spelers, de staf en alle medewerkers van Anderlecht de fans voor de uitzonderlijke sfeer gisteren. De steun is bepalend geweest voor de overwinning. Lees verder »

Luc Wouters fluit Racing Genk-Anderlecht

Luc Wouters fluit Racing Genk-Anderlecht

Luc Wouters is aangesteld om de topper tussen Racing Genk en Anderlecht van zondagavond in goede banen te leiden. Sebastien Delferière fluit Standard-Club Brugge. Joeri Van de Velde fluit zaterdagavond Lokeren-Zulte Waregem. Lees verder »

Resterend programma titelkandidaten

Resterend programma titelkandidaten

Nog drie speeldagen en dan weten we wie in deze uiterst spannende competitie aan het langste eind trekt. Anderlecht bevindt zich in pole-position, maar ook nog vier andere clubs maken kans. Wie moet nog tegen wie? Een overzicht. Lees verder »

Diandy: "Beslissing ligt bij Anderlecht"

Diandy:

Cristophe Diandy zette zaterdag met Charleroi een punt achter z'n seizoen. Waar hij volgend seizoen speelt, weet hij nog niet. "Ik wil graag bij Charleroi blijven", zegt Diandy, die nog één jaar onder contract ligt bij Anderlecht. Lees verder »

Gillet doodt penaltyspook

Gillet doodt penaltyspook

Wat doen supporters normaal gezien als de scheidsrechter een penalty fluit? Juichen natuurlijk want een strafschop is een zo goed als gemaakt doelpunt. In het geval van Anderlecht hebben de meesten dan toch een dubbel gevoel. Lees verder »

Jacobs schenkt Kopenhagen tiende titel

Jacobs schenkt Kopenhagen tiende titel

Ariël Jacobs heeft zijn tweede landstitel op rij veroverd. Na vorig seizoen met Anderlecht mocht hij gisteren vieren met FC Kopenhagen. Met nog drie wedstrijden te gaan kan het niet meer bijgehaald worden. Lees verder »

"Inbreng Praet beslissend voor resultaat"

Dennis Praet mocht tegen Standard een half uur meespelen en liet een frisse wind waaien. De 18-jarige middenvelder lijkt er terug te staan. Met een knappe actie lag hij aan de basis van de uitgelokte strafschop van Mbokani. Lees verder »

Jovanovic niet blij met wissel; "Waarom ik?"

Jovanovic niet blij met wissel;

Na net geen uur spelen moest Milan Jovanovic tegen Standard plaats maken voor Dennis Praet. De Serviër, die niet goed in de wedstrijd zat, was duidelijk niet opgezet met zijn wissel. "Why me?", lipte hij toen hij het veld verliet. Lees verder »

VdB: "Genoten van mijn ploeg"

VdB:

Op Twitter reageerde John van den Brom na de wedstrijd verheugd. "Vandaag zo genoten van mijn ploeg en van de geweldige sfeer in ons uitverkochte Vanden Stockstadion. Top!", klonk het. Lees verder »

 05-05-2013 

Anderlecht wint topper tegen Standard

Anderlecht wint topper tegen Standard

2-0, dat is de uitslag van de topper thuis tegen Standard. Beide doelpunten werden gemaakt door Guillaume Gillet. Ook een klein mirakel was dat paars-wit zowaar een penalty kon omzetten in een doelpunt. Lees verder »

Overlijden Dirk Vekeman

Overlijden Dirk Vekeman

Dirk Vekeman, voormalig doelman bij Anderlecht, is op 52-jarige leeftijd overleden. Met Anderlecht behaalde hij 4 keer de titel en één keer de Uefa Cup. Hij speelde negen seizoen voor paars-wit. Lees verder »

 04-05-2013 

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard

Voorbeschouwing: Anderlecht - Standard

Zondagnamiddag om 14u30 wordt in het Astridpark de topper tussen Anderlecht en Standard afgetrapt. Er is maar één optie voor paars-wit en dat is winnen. Alleen zo blijft de club in de running voor de titel. Lees verder »

Galatasaray ontkent bod op Biglia

Galatasaray ontkent bod op Biglia

Zoals te verwachten was het bericht in de Turkse pers rond het bod van Galatasaray op Lucas Biglia een kwakkel. De club heeft tegenover Footbellers ontkend dat het een bod uitgebracht heeft op de Argentijn. Lees verder »

Selectie Anderlecht - Standard

Selectie Anderlecht - Standard

Zondag om 14u30 ontvangt Anderlecht thuis Standard, dit in het kader van de zevende speeldag van de Play-offs. Winnen is de boodschap, dat beseft John van den Brom maar al te goed. Lees verder »

U17 kampioen

U17 kampioen

Na de U19 zijn nu ook de U17 kampioen in hun reeks, dit na een 3-0 winst zaterdag van Genk. Proficiat mannen! Lees verder »

Poll: Jullie geloof in de titel keert terug

Poll: Jullie geloof in de titel keert terug

zondagavond vroegen we in onze webpoll of jullie nog in de titel geloofden. Twee dagen later had amper 48% van jullie daar “ja” op geantwoord. In de afgelopen dagen stijgde dat aantal gestaag. Intussen staat de teller op 63% Lees verder »

Anderlecht vraagt uw steun

Anderlecht vraagt uw steun

Nog vier speeldagen en de kampioen voor het seizoen 2012-2013 is gekend. Anderlecht heeft nog steeds alles in eigen handen, maar makkelijk wordt het zeker niet want vier ploegen maken nog kans op de titel. Lees verder »

Gerucht: Bod van Liverpool op Biglia

Gerucht: Bod van Liverpool op Biglia

Volgens berichten in de Britse pers zou Liverpool een bod uitgebracht hebben op Lucas Biglia. Met het bod is een £4,5 miljoen gemoeid, zo'n 5,3 miljoen euro. Biglia zou trouwens ook kunnen rekenen op interesse van Spartak Moskou. Lees verder »

Anderlecht bouwt supportersdorp

Anderlecht bouwt supportersdorp

Voor de wedstrijd tegen Standard nu zondag worden kosten noch moeite gespaard. Zo zal de club achter tribune 4 ter hoogte van de fanshop een supportersdorp opbouwen met DJ, schminksters en veel meer. Lees verder »

Geen strafschoppen meer voor Mbokani

Geen strafschoppen meer voor Mbokani

Dieumerci Mbokani zal na de penaltymisser tegen Club Brugge geen strafschoppen meer nemen, die eer is weggelegd voor Sacha Kljestan. Dat vertelt trainer John van den Brom tegenover Het Laatste Nieuws. Lees verder »

Beloften winnen met 3-1

Beloften winnen met 3-1

De beloften van Anderlecht kwam gisteren aan de bak en dit tegen Waasland-Beveren. Ze wonnen het duel met 3-1 dankzij doelpunten van Henen, De Bruyn en Jaadi. Lees verder »

Buitenlandse ploegen komen scouten

Buitenlandse ploegen komen scouten

De droom van Cheikhou Kouyaté kan wel eens gaan uitkomen. De speler droomt al geruime tijd van een overstap naar Arsenal en laat het nu net die club zijn die zondag in de tribune zal zitten om hem te scouten. Lees verder »

 03-05-2013 

Van den Brom: "Geen excuses meer"

Van den Brom:

John Van den Brom blikte vanmiddag op een persconferentie vooruit naar de cruciale wedstrijd tegen Standard: "We moeten zondag absoluut winnen. Met een punt schieten we niets op. Er zijn geen excuses meer." Lees verder »

Stevige concurrentie voor Ivan Alejo

Stevige concurrentie voor Ivan Alejo

Volgens de Spaanse media heeft nu ook Borussia Dortmund zijn oog laten vallen op Anderlecht-target Ivan Alejo. Ook Liverpool, Juventus en Tottenham zouden gecharmeerd zijn door de jongeling van Atletico Madrid. Lees verder »

"Praet moet nu zijn persoonlijkheid tonen"

Het probleem van Dennis Praet gaat terug naar een belofteninterland tegen Cyprus eind maart. Volgens John van den Brom speelde hij toen niet goed. Praet zelf vond van wel. Het Nieuwsblad ging zijn licht opsteken bij Johan Walem. Lees verder »

Arabische interesse voor Ronald Vargas

Arabische interesse voor Ronald Vargas

Enkele clubs uit het Midden-Oosten tonen interesse in Ronald Vargas. Anderlecht is een transfer niet ongenegen, daar Vargas nog maar een contract voor één seizoen heeft. Zijn vader voelt echter minder voor een vertrek. Lees verder »

Suarez enig geheim wapen dat knalt

Suarez enig geheim wapen dat knalt

Matias Suarez, Ronald Vargas, Goh Bi Cyriac en Anthony Vanden Borre moesten de geheime wapens worden die Anderlecht in de play-offs naar ongekende hoogten zouden stuwen. Van dit viertal kwam enkel Suarez nog maar in actie. Lees verder »

Alexis Scholl wordt morgen geopereerd

Alexis Scholl wordt morgen geopereerd

Anderlecht-belofte Alexis Scholl, die vorige woensdag een zware knieblessure opliep bij de U19, wordt morgen in Antwerpen geopereerd. Pas begin 2014 zal hij opnieuw fit zijn. Alle steun is welkom via twitter: @alexisscholl. Lees verder »

Vanden Stock ook gisteren op training

Vanden Stock ook gisteren op training

Net als woensdag woonde Roger Vanden Stock ook gisteren de training bij. Ook Herman Van Holsbeeck volgde een deel van de oefensessie langs de zijlijn. Het is duidelijk dat het bestuur de spelersgroep op scherp wil zetten. Lees verder »

 02-05-2013 

Tifo ter ere van Constant Vanden Stock

Tifo ter ere van Constant Vanden Stock

Tijdens de wedstrijd tegen Zulte Waregem zal ‘Mauve Army’ een tifo ontrollen ter nagedachtenis van wijlen Constant Vanden Stock. De vader van Roger was lang voorzitter van Anderlecht en overleed iets meer dan vijf jaar geleden. Lees verder »

Nationale U15 klopt Zwitserland

Nationale U15 klopt Zwitserland

Op een internationaal tornooi in Wales klopte de Belgische nationale ploeg onder 15 Zwitserland gisterenavond met 2-0. De Belgen nemen het op dit ogenblik op tegen thuisland Wales. Lees verder »

Anderlecht grijpt naast Ebecilio

Anderlecht grijpt naast Ebecilio

Kyle Ebecilio heeft donderdag een contract voor vier seizoenen getekend bij FC Twente. Ebecilio speelde de afgelopen drie seizoenen voor de jeugd van Arsenal. Ook Anderlecht en PSV aasden op de middenvelder, maar vangen dus bot. Lees verder »

Kouyaté wekt interesse van Valencia

Kouyaté wekt interesse van Valencia

Volgens de Spaanse krant Superdeporte staat Cheikhou Kouyaté in de belangstelling van Valencia. De Spanjaarden volgen ook Kortrijk-verdediger Stefan Mitrovic en deze zou zelfs de voorkeur genieten. Lees verder »

Chavarria te duur voor Kortrijk

Chavarria te duur voor Kortrijk

KV Kortrijk wil graag verder met Pablo Chavarria, maar heeft de koopoptie in zijn contract toch niet gelicht. Volgens Sport/Voetbal-magazine is de Argentijn te duur voor de West-Vlaamse club. Lees verder »

Trainingsnieuws

Trainingsnieuws

Thomas Kaminski was gisteren niet aanwezig op training. Hij meldde zich ziek. Anthony Vanden Borre, Fernando Canesin en Samuel Armenteros ontbraken op het trainingsveld. Deze laatste twee werkten binnen een training af. Lees verder »

Mental coach vuurt publiek aan

Mental coach vuurt publiek aan

Om de fans nog meer te betrekken, had John van den Brom voor de open training gisteren zijn landgenoot John Troost, life energic coach, laten komen. Deze liet de opgedaagde supporters meermaals 'We are Anderlecht' scanderen. Lees verder »

Kanu kwam ex-ploegmaats aanmoedigen

Kanu kwam ex-ploegmaats aanmoedigen

Een opvallende toeschouwer tijdens de open training gisteren was Kanu. De Braziliaan ruilde afgelopen winter Anderlecht voor Terek Grozny, maar verblijft al twee weken in België om te revalideren van een hamstringblessure. Lees verder »

 01-05-2013 

Riga: "Vainqueur past bij Anderlecht"

Riga:

William Vainqueur wordt steeds vaker genoemd als opvolger van Lucas Biglia, die weg wilt. José Riga, ex-trainer van Vainqueur, is er alleszins van overtuigd dat Vainqueur de kwaliteiten heeft om de Argentijn op te volgen Lees verder »

Anderlecht - Standard uitverkocht

Anderlecht - Standard uitverkocht

De laatste tickets voor de wedstrijd van zondag tegen Standard zijn de deur uit. Anderlecht zal de Rouches dus ontvangen in een vol Constant Vanden Stock-Stadion. "De club dankt zijn trouwe supporters", zo klinkt het. Lees verder »