Archieven

 31-05-2011 

Lukaku: "Naar Engelse top drie of blijven"

Lukaku:

In een interview met Humo dat vandaag verschijnt, vertelt Romelu Lukaku dat hij Anderlecht enkel wil verlaten voor een club uit de Engelse top drie. Ook geeft hij aan dat de verwachtingen in hem in België soms te groot zijn. Lees verder »

 30-05-2011 

Wie is Behrang Safari?

Wie is Behrang Safari?

Anderlecht stelde in de vooravond Behrang Safari voor als nieuwe speler. Maar wie is deze 26-jarige Zweed die Anderlecht transfervrij weghaalde bij Bazel? We stellen hem graag aan u voor. Lees verder »

Terek Grozny informeert naar Legear

Terek Grozny informeert naar Legear

Het Russische Terek Grozny heeft zich via een tussenpersoon gemeld voor Jonathan Legear. Dat schrijft Het Nieuwsblad vandaag. Terek Grozny is de club die Mbark Boussoufa probeerde weg te halen, maar er uiteindelijk naast greep. Lees verder »

 29-05-2011 

Bergen provomeert naar eerste klasse

Bergen provomeert naar eerste klasse

Bergen keert na twee seizoenen terug naar de eerste klasse. Het versloeg Waasland-Beveren in een spannende testmatch met 2-1. Nicolas Timmermans was de grote held bij Bergen dat dus samen met OHL naar het hoogste niveau stijgt. Lees verder »

Copa: Anderlecht eindigt als vijfde

Copa: Anderlecht eindigt als vijfde

De beloften van Anderlecht hebben het Copa Amsterdam toernooi afgesloten met een verdienstelijke vijfde plaats. In de laatste wedstrijd versloeg het team van trainer Geert Emmerechts Borussia Dortmund met 1-3. Lees verder »


 28-05-2011 

Nederlands toptalent verlaat RSCA voor Genk

Nederlands toptalent verlaat RSCA voor Genk

Racing Genk heeft een Nederlands toptalent bij Anderlecht weggeplukt. De 16-jarige Sandy Walsh tekende een contract voor drie jaar bij de kersverse landskampioen. Er was ook heel wat interesse voor Walsh uit Nederland en Engeland. Lees verder »

Komst Kaminski bepaalt toekomst Schollen

Komst Kaminski bepaalt toekomst Schollen

Het Nieuwsblad weet dat Anderlecht nog steeds geïnteresseerd is in Thomas Kaminski (19) van Germinal Beerschot. Als hij naar het Astridpark komt, betekent dit volgens de krant wel dat Davy Schollen de club moet verlaten. Lees verder »

Copa: Tottenham te sterk voor Anderlecht

Copa: Tottenham te sterk voor Anderlecht

De beloften van Anderlecht hebben hun derde en laatste poulewedstrijd op de Copa Amsterdam met 1-0 verloren van Tottenham. Paars-wit eindigt zo derde in de groep. Morgen om 14 uur speelt Anderlecht voor de vijfde plaats. Lees verder »

Magere opkomst voor supportersprotest

Magere opkomst voor supportersprotest

De geplande actie van een aantal Anderlechtsupporters om te protesteren tegen het huidige beleid is niet echt een succes geworden. Ongeveer 150 supporters verzamelden zaterdagmiddag aan het CVDS-stadion voor een kort protest. Lees verder »

Copa: Beloften kloppen L'OM met 5-1

Copa: Beloften kloppen L'OM met 5-1

De beloften van Anderlecht hebben op het Copa Amsterdam toernooi de nederlaag van gisteren rechtgezet. De paars-witte youngsters kenden weinig moeite met Olympique Marseille. 5-1 was de eindstand na vijftig minuten wedstrijd. Lees verder »

Wasilewski mag Anderlecht verlaten

Wasilewski mag Anderlecht verlaten

Rechtsachter Marcin Wasilewski mag Anderlecht verlaten als hij dat wil. Het Poolse Wisla Krakow heeft interesse in de verdediger, maar kan niet betalen wat Anderlecht vraagt en ook Wasilewski's loon vormt een probleem. Lees verder »

Boussoufa schiet Anzhi naar koppositie

Boussoufa schiet Anzhi naar koppositie

Mbark Boussoufa heeft vrijdag zijn ploeg Anzhi Makhachkala aan de zege geholpen in de Russische competitie. Anzhi versloeg Lokomotiv Moskou met 1-2 en Boussoufa zorgde na 80 minuten voor de 0-2. Zijn eerste doelpunt voor Anzhi. Lees verder »

SF: Neel Jani nieuwe piloot RSCA-bolide

SF: Neel Jani nieuwe piloot RSCA-bolide

Volgend weekend start het vierde Superleague Formula seizoen op Circuit Assen in Nederland. De Zwitserse piloot Neel Jani (27) zal deze keer de kleuren van Anderlecht verdedigen. Vorig jaar pakte Davide Rigon de titel voor RSCA. Lees verder »

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Vandaag is het de verjaardag van Pieter. Sinds het ontstaan van de website werkt hij vooral achter de schermen, maar zonder hem zou Anderlecht-Online.be nooit zijn uitgegroeid tot wat het nu is. Felicitaties van het hele team! Lees verder »

 27-05-2011 

Ook RSCA heeft interesse in Hysen

Ook RSCA heeft interesse in Hysen

Na Club Brugge, Halmstad, Hamburg, Ajax, Cesena, Fulham, Brondy en Chelsea, toont nu ook Anderlecht interesse in deze speler. Gisteren zat Anderlecht tijdens zijn match in de tribune, waarin Hysen weer een goede match speelde. Lees verder »

Biglia praat volgende week met Anderlecht

Biglia praat volgende week met Anderlecht

Lucas Biglia zal volgende week onderzocht worden door de medische staf van Anderlecht. Hij zal van de gelegenheid ook gebruik maken om te praten over een contractverlenging. Volgens HLN staat hij hier weigerachtig tegenover. Lees verder »

Lukaku mist Duivels-training wegens examen

Lukaku mist Duivels-training wegens examen

Geen Romelu Lukaku op training bij de Rode Duivels gisteren. De spits moest even naar school om een examen af te leggen. Bondscoach Georges Leekens had hier geen problemen mee. "Ik vind dat Romelu zijn diploma moet halen." Lees verder »

 26-05-2011 

Simons weigert bod van Anderlecht

Simons weigert bod van Anderlecht

Simons heeft dit seizoen goed gespeeld bij Nürnberg en dit is ook Anderlecht niet ontgaan. De Belg, die eerder al in België bij Club Brugge speelt, weigerde echter een overstap naar de recordkampioen van België. Lees verder »

Twente oefent tegen Anderlecht

Twente oefent tegen Anderlecht

Twente oefent deze zomer tegen Anderlecht. Vorig seizoen heeft Anderlecht ook al tegen Twente geoefend, toen won het met 5-0. Het team van Michel Preud'homme oefent ook nog tegen Gent en Standard. Lees verder »

"De boot vergaat en het bestuur doet niks"

In Het Laatste Nieuws geeft Michel Cornelis vandaag meer uitleg bij zijn ontslag als voorzitter van de Anderlechtse supportersfederatie ASA. Hij schiet met scherp op het bestuur, dat hij verwijt blind te zijn voor de problemen. Lees verder »

Gillet gespot in tribunes Roland Garros

Gillet gespot in tribunes Roland Garros

Anderlechtspeler Guillaume Gillet was dinsdag aanwezig op de Open Franse Tenniskampioenschappen in Parijs. De Luikenaar kwam er Steve Darcis aanmoedigen in zijn Belgisch onderonsje tegen Kristof Vliegen. Darcis won in drie sets. Lees verder »

Van Holsbeeck wil Bulykin slijten in Qatar

Van Holsbeeck wil Bulykin slijten in Qatar

Anderlecht wil veel geld vangen voor Dimitri Bulykin en denkt dit te kunnen doen in Qatar. Herman Van Holsbeeck neemt het dossier van de Russische spits mee naar ginder in de hoop hem daar te kunnen verkopen aan een rijke club. Lees verder »


 25-05-2011 

RSCA Youth Academy nu ook op Facebook

RSCA Youth Academy nu ook op Facebook

Anderlecht's jeugdopleiding bracht de laatste jaren heel wat talentvolle spelers voort. De club investeert hierin verder en vanaf nu kan je alles rond de jeugdopleiding ook via Facebook volgen, via de RSCA Youth Academy pagina. Lees verder »

Anderlecht doet niet mee aan strip-actie

Anderlecht doet niet mee aan strip-actie

RSC Anderlecht zal niet meedoen aan de actie Pinoffs.be. Op die website kunnen voetbalfans tot midden juli stemmen op de pin-up van hun favoriete club. Hoe meer stemmen voor de club, hoe meer kledingstukken het model uittrekt. Lees verder »

 24-05-2011 

Kljestan in beeld bij AS Roma

Kljestan in beeld bij AS Roma

AS Roma volgt een aantal Amerikaanse internationals van dichtbij. De 25-jarige Sacha Kljestan van Anderlecht is één van de namen op de lijst. Dat zei de nieuwe clubeigenaar Thomas DiBenedetto in een interview aan MLSsoccer.com. Lees verder »

Lukaku bezoekt verkeersslachtoffer

Lukaku bezoekt verkeersslachtoffer

Romelu Lukaku bezocht zondag, drie weken voor hij zijn rijexamen aflegt, een revalidatiecentrum voor verkeersslachtoffers in Ottignies. "Een bijzondere ervaring die me nog meer bewust heeft gemaakt van de gevaren op de weg." Lees verder »

Matos: "Ik wil een vaste waarde worden"

Matos:

Anderlecht sloot een teleurstellend seizoen af met een 3-4 nederlaag tegen Lokeren. Het enige lichtpunt van die wedstrijd was Fernando Canesin Matos. De jonge Braziliaan zorgde voor creativiteit, dreiging en spektakel. Lees verder »

2,5 miljoen is te weinig voor Shikabala

2,5 miljoen is  te weinig voor Shikabala

Nu Dries Mertens en Kevin De Bruyne te duur blijken en Ronald Vargas op het punt staat te verlengen bij Club Brugge, gaat Anderlecht weer voluit voor de Egyptenaar Shikabala. Paars-wit bracht al een bod uit van 2,5 miljoen euro. Lees verder »

Garcia-Calvete op huurbasis naar STVV

Garcia-Calvete op huurbasis naar STVV

Jordan Garcia Calvete wordt voor één seizoen uitgeleend aan Sint-Truiden. Anderlecht bereikte daarover een akkoord met de Kanaries. De 19-jarige Garcia Calvete was het voorbije seizoen de aanvoerder van de paars-witte beloften. Lees verder »

 23-05-2011 

Goed nieuws voor Biglia

Goed nieuws voor Biglia

Cambiasso, een speler van Inter Milaan, heeft een spierscheur opgelopen. Hij zou mogelijk de Copa Amerika missen. Door deze spierscheur groeien de kansen van Biglia op speelminuten. Biglia heeft nog niets beslist over de operatie. Lees verder »

Twee Togolese testers aangekomen

Twee Togolese testers aangekomen

Diverse sportsites melden vandaag dat op Anderlecht twee jongen testers uit Togo zijn aangekomen. Het gaat om Azlamoe Kobla Tsokewo en Mensah Koami Valentin. Beiden zijn afkomstig uit de Académie van Adekamni Olufade. Lees verder »

De Sutter start met revalidatie

De Sutter start met revalidatie

Amper twee weken na zijn schouderoperatie start Tom De Sutter vandaag met zijn revalidatie. Naar verwachting zal deze twee à drie maanden duren, maar als alles goed verloopt, haalt hij mogelijk de competitiestart. (HLN) Lees verder »

Anderlecht start in Europa op 18 augustus

Anderlecht start in Europa op 18 augustus

Nu de Bekerfinale gespeeld is en de Club Brugge en Westerlo beslist hebben om geen barrage meer te spelen, ligt de verdeling van de Europese plaatsen vast. Anderlecht doet zijn intrede in de Europa League in de vierde voorronde. Lees verder »

Uitslagen Profvoetballer van het Jaar

Uitslagen Profvoetballer van het Jaar

In de kranten van vandaag staan de volledige uitslagen van het gala van de Profvoetballer van het Jaar. Lucas Biglia eindigde hierin als eerste Anderlecht-speler op plaats vijf. Lukaku en Boussoufa delen de tiende stek. Lees verder »


 22-05-2011 
 21-05-2011 

Lukaku enige Anderlechtenaar bij Duivels

Lukaku enige Anderlechtenaar bij Duivels

Romelu Lukaku is de enige speler van Anderlecht die door Georges Leekens is opgeroepen voor de interland tegen Turkije van 3 juni. Proto, Legear en Deschacht zijn er door blessures niet bij. Gillet werd gepasseerd. Lees verder »

Garcia-Calvete op weg naar Sint-Truiden

Garcia-Calvete op weg naar Sint-Truiden

Volgens Het Laatste Nieuws is het quasi zeker dat Jordan Garcia-Calvete volgend seizoen wordt uitgeleend aan Sint-Truiden. De 18-jarige Garcia-Calvete, een middenvelder, is de aanvoerder van de beloften van paars-wit. Lees verder »

Wisla Krakau wil Wasilewski

Wisla Krakau wil Wasilewski

Volgens HLN staat Marcin Wasilewski in de belangstelling van de Poolse club Wisla Krakau. 'Wasyl' liet met zijn goal en assist in de wedstrijd tegen Lokeren een goede indruk na bij Stan Valckx, technisch directeur bij Krakau. Lees verder »

 20-05-2011 

Losada voorgesteld bij GBA

Losada voorgesteld bij GBA

Zoals gisteren al aangekondigd op deze site, keert Losada terug naar het Kiel. De Argentijn werd vandaag aan de pers voorgesteld. De transfer werd eerder deze week in alle stilte geregeld. Lees verder »

Bulykin te duur bevonden voor ADO

Bulykin te duur bevonden voor ADO

Dimitri Bulykin gaat voorlopig niet naar ADO. De Rus, die de voorbije twee jaar werd uitgeleend aan Fortuna Dusseldorf en ADO, zal waarschijnlijk terug bij Anderlecht aansluiten op 17juni. Lees verder »


 19-05-2011 

Biglia traint apart bij nationale ploeg

Biglia traint apart bij nationale ploeg

Lucas Biglia traint samen met Marcos Angeleri (Sunderland) en Emiliano Insua (Galatasaray) apart bij de nationale ploeg in het trainingscentrum in Ezeiza. Ze maken geen deel uit van de officiële selectie voor de oefeninterland. Lees verder »

Twee Congolezen naar Anderlecht?

Twee Congolezen naar Anderlecht?

Volgens Gazet van Antwerpen zou Anderlecht op het punt staan om twee Congolezen van TP Mazembe te halen. Patou Kabangu en Alain Kaluyituka, twee aanvallers, kunnen op huurbasis komen. Lees verder »

Anderlecht zoekt ook spelers in Qatar

Anderlecht zoekt ook spelers in Qatar

Het bestuur van Anderlecht zal volgende week in Qatar niet alleen praten over de financiering van het stadion, het zal er ook speuren naar spelers. In dat land spelen immers heel wat talentvolle jonge Afrikanen. Lees verder »

Club Brugge doet Vargas beter voorstel

Club Brugge doet Vargas beter voorstel

Het Nieuwsblad weet dat Club Brugge Ronald Vargas een verbeterd contractvoorstel gedaan heeft waardoor hij één van de topverdieners wordt. Vargas wil woensdag duidelijkheid over zijn toekomst. Anderlecht blijft op de loer liggen. Lees verder »

Reynaldo begint seizoen bij Anderlecht

Reynaldo begint seizoen bij Anderlecht

Het ziet er naar uit dat Reynaldo niet weer wordt uitgeleend aan Cercle Brugge. Anderlecht en de Brugse vereniging bereikten daarover geen akkoord. Aan HLN bevestigde Reynaldo dat hij op 17 juni de training hervat bij Anderlecht. Lees verder »

Ook Longueville mogelijk naar a-kern

Ook Longueville mogelijk naar a-kern

In navolging van Fernando Canesin Matos zou volgens Het Nieuwsblad ook Birger Longueville volgend seizoen volwaardig lid worden van de a-kern. De 20-jarige centrale verdediger kwam in 2009 van Lille naar Anderlecht. Lees verder »

"Seck krijgt contract voor drie jaar"

Volgens Het Nieuwsblad ziet het er naar uit dat Ablaye Seck bij Anderlecht mag bliven. De 23-jarige verdediger wordt sinds de winterstop gehuurd van Niarry Tally in Senegal, maar kan nu een contract voor drie jaar tekenen. Lees verder »

Politie beboet wildplassers rond stadion

Politie beboet wildplassers rond stadion

De politie van Anderlecht voerde dinsdag een actie tegen wildplassers rond rond het stadion. 42 onder hen kregen een boete van veertig euro. De buurtbewoners waren al langer vragende partij om zo'n actie te ondernemen. Lees verder »

Politie doet drugsinval in RSCA-café

Politie doet drugsinval in RSCA-café

Café Le Jury aan het Lindeplein naast het stadion van Anderlecht is dinsdag verzegeld door de politie. Op wedstrijddagen zou de cafébaas er voor meer dan duizend euro aan cocaïne dealen. Dertien personen werden ook opgepakt. Lees verder »

Anderlecht grijpt naast Mats Rits

Anderlecht grijpt naast Mats Rits

Mats Rits zal de overstap maken van Germinal Beerschot naar Ajax. Hij verkiest de Nederlandse kampioen boven onder meer Anderlecht. "Ik kon ook voor PSV, Anderlecht en Utrecht kiezen, maar bij Ajax was het gevoel het best." (HLN) Lees verder »

 18-05-2011 

Anderlecht in samenwerking met Qatar ?

Anderlecht in samenwerking met Qatar ?

Anderlecht krijgt mogelijk geld uit Qatar ter beschikking voor de verbouwing van het Constant Vanden Stockstadion. Volgende week worden daarover gesprekken gevoerd met toplui uit de golfstaat. "Het wordt een interessante trip." Lees verder »

 17-05-2011 

RSCA eindigt seizoen in mineur

RSCA eindigt seizoen in mineur

De laatste match voor Anderlecht is met valse noot geëindigd. Paars-wit gaf zijn voorsprong telkens uit handen. In de slotminuten maakte Fevang 3-4. Lukaku kreeg zijn ebbenhouten schoen en zou waarschijnlijk vertrekken. Lees verder »

Genk mag zijn 3de landstitel vieren

Genk mag zijn 3de landstitel vieren

Na een onvergetelijke titelmatch, geheel in de lijn van deze onwaarschijnlijke play-offs I, mag Racing Genk zich de nieuwe kampioen van België noemen. Standard leek lang op weg het onmogelijke te realiseren, zelfs na een vreselij Lees verder »

 16-05-2011 

Selectie Anderlecht - Lokeren

Selectie Anderlecht - Lokeren

Anderlecht neemt het in de laatste thuiswedstrijd op tegen Lokeren. De match heeft geen enkel belang meer voor beide clubs. Anderlecht kan maar liefst op 8 van zijn spelers niet rekenen wegens blessureleed.
Lees verder »

Ook Suarez kampt met een blessure

Ook Suarez kampt met een blessure

Alsof Anderlecht nog niet genoeg gekwetsten heeft, valt de enige flankspeler, Matias Suarez nu ook nog out met een blessure. De Argentijn kampt met een knieblessure en zal morgen niet inzetbaar zijn. Lees verder »

Badibanga heeft kraakbeenletsel opgelopen

Badibanga heeft kraakbeenletsel opgelopen

De ernst van de blessure van Badibanga is bekend. Twintig minuten na zijn invalbeurt, na een duel met Ciman, moest de jonge Anderlecht aanvaller naar de kant. Gisteren kon u ook al lezen hier dat het geen kuitbeenbreuk is. Lees verder »

Silvio Proto gaat niet naar Arsenal

Silvio Proto gaat niet naar Arsenal

De droom dat Silvio Proto voor Arsenal kan spelen lijkt voorbij te zijn. Het is geen geheim dat Arsene Wenger in de zomer een nieuwe doelman wou aantrekken. Wenger wou meer ervaring en daarom wou hij Proto. Lees verder »

Davy Schollen op weg naar STVV ?

Davy Schollen op weg naar STVV ?

Volgens RTBF zou Sint-Truiden interesse hebben in Davy Schollen. De reservedoelman is de vervanger van de geblesseerde Proto. Het is ook nog wachten of Anderlecht Schollen zomaar laat gaan. Lees verder »

Interesse voor Vargas wordt concreet

Interesse voor Vargas wordt concreet

De avances die Anderlecht maakt voor Ronald Vargas blijken hun werk te doen. De landskampioen zou nu willen onderhandelen met Club Brugge over de transfer van de Venezolaan. Het is geen geheim dat Anderlecht interesse in hem heeft Lees verder »

Romelu Lukaku haalt Amerikaanse pers

Romelu Lukaku haalt Amerikaanse pers

Dat Lukaku hot is in de voetbalwereld, is al lang geweten. De jonge spits haalt nu zelfs de Amerikaanse media. "Ik kijk uit naar een grote competitie", zei hij. Het Amerikaans sportprogramma zoekt naar een sporter die meer wil. Lees verder »

Genk haalt drie jeugdtoppers van RSCA

Genk haalt drie jeugdtoppers van RSCA

RC Genk heeft een nieuwe jeugdploeg opgericht en haalde bij RSCA drie toppers. Rechtsachter Dennes De Kegel (17), centrale verdediger Sandy Walsh (16) en diepe spits Boubacar Diallo (15). De drie krijgen een jeugdcontract. Lees verder »

KIjestan: "Titel niet op Sclessin verloren"

KIjestan:

"Standard heeft veel luide fans, maar voetbal hebben ze niet gezien. Eindeloos veel duels en lange ballen, dat wel. We deden goed mee, maar het was niet goed genoeg voor de overwinning. De titel is niet tegen Standard verloren. Lees verder »

 15-05-2011 

TP Mazembe mag geen CL spelen

TP Mazembe mag geen CL spelen

TP Mazembe, de club waar Anderlecht een samenwerkingsakkoord heeft, heeft te horen gekregen dat ze niet mogen deelnemen aan de Afrikaanse Champions League later dit jaar. Lees verder »

Bekerzege Standard geeft RSCA meer vakantie

Bekerzege Standard geeft RSCA meer vakantie

Nu Anderlecht zeker is van de derde plaats, weet het dat het volgend seizoen uitkomt in de voorronde van de Europa League. Bij bekerwinst van Standard begint Anderlecht in de vierde voorronde. Wint Westerlo, is het al in de derde. Lees verder »

Verjaardag webteamlid

Verjaardag webteamlid

Vandaag is het de verjaardag van Sporzafanaat. Al verschillende jaren is hij één van de drijvende krachten achter deze website. We wensen hem dan ook een fantastische 22e verjaardag! Lees verder »

Lukaku: "Gebrek aan ervaring"

Lukaku:

Ook Lukaku had het na afloop van de partij moeilijk. Hij wou absoluut dit jaar nog eens kampioen met Anderlecht worden, maar zal zich tevreden moeten stellen met een derde plaats. Lees verder »

Standard - Anderlecht: 2-1

Standard - Anderlecht: 2-1

Anderlecht kon gisteren de reeks van Standard niet eindigen. Het verloor na een goede partij met 2-1. Anderlecht moet het dus zo met een derde plaats in de competitie doen. Het speelt de voorrondes van de Europa League.
Lees verder »

 14-05-2011 

Bulykin: "Vijf clubs hebben zich gemeld"

Bulykin:

De toekomst van Dmitri Bulykin, die wordt uitgeleend aan ADO Den Haag, is nog steeds onduidelijk. Hij is inmiddels uitgeroeid tot een van de belangrijkste spelers van ADO. Naar eigen zeggen heeft hij al vijf aanbiedingen op zak. Lees verder »

Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

Voorbeschouwing: Standard - Anderlecht

Vanavond staat er de topper op het programma tussen Standard en Anderlecht. Het zal een hevige strijd worden om een plaats in de Champions League. Indien Anderlecht nog kans wil maken op de titel moet het vanavond winnen.
Lees verder »

Beloften eindigen seizoen met gelijkspel

Beloften eindigen seizoen met gelijkspel

In hun laatste wedstrijd van het seizoen hebben de beloften van Anderlecht 1-1 gelijk gespeeld tegen STVV. Bruno Baras bracht paars-wit op voorsprong, maar de Kanaries maakten meteen erna gelijk. Anderlecht was al kampioen. Lees verder »

Selectie Standard - Anderlecht

Selectie Standard - Anderlecht

Ariël Jacobs selecteerde gisteren 22 spelers voor de partij van straks op Standard. Deschacht, Kanu, Kouyate, Legear en Veselinovic zijn onzeker en daarom zitten ook jongeren Carcia Calvete, Kabasele en Canesin Matos in de kern. Lees verder »

Lukaku: "Voorkeur voor de Premier League"

Lukaku:

Romelu Lukakau, die gisteren 18 werd, kreeg geen feestje. Dit omdat er vanavond de belangrijke match tegen Standard op het programma staat. Hij schonk een truitje met het rugnummer 18 aan Anderlecht, dat dan zal geveild worden. Lees verder »

 13-05-2011 

Losada op huurbasis naar Zulte Waregem?

Losada op huurbasis naar Zulte Waregem?

Volgens Footballpress.net zou Zulte Waregem Losada willen lenen. Losada keert einde van het seizoen terug naar Anderlecht, waar hij geen toekomst meer heeft. Volgens Voetbalbelgie heeft ook KV Mechelen interesse in de spelmaker. Lees verder »

Geen feestje voor jarige Lukaku

Geen feestje voor jarige Lukaku

Romelu Lukaku wordt vandaag 18 jaar, maar een feestje zal er niet gebouwd worden. "Romelu heeft ons zelf gevraagd om niets te organiseren", zo vertelt zijn ploegmaat Kouyaté. Ook bij de familie thuis zal er niet gevierd worden. Lees verder »

Nog geen beslissing over toekomst Iakovenko

Nog geen beslissing over toekomst Iakovenko

Binnen twee weken loopt ook de uitleenbeurt van Sacha Iakovenko aan Westerlo ten einde. Waar de Oekraïner volgend seizoen speelt, is nog niet duidelijk. "Na zijn vakantie meldt hij zich weer bij Anderlecht", aldus Jan Ceulemans. Lees verder »

Blessurenieuws: Deschacht en Kanu raken fit

Blessurenieuws: Deschacht en Kanu raken fit

Tom De Sutter werd gisteren met succes geopereerd aan de schouder. Ook Silvio Proto ging in het ziekenhuis langs. Hij mocht plaatser en krukken ruilen voor een loopgips. De medische staf van Anderlecht had verder heel wat werk. Lees verder »

Engelse topclubs azen op Dennis Praet

Engelse topclubs azen op Dennis Praet

Verliest Anderlecht na Adnan Januzaj weer een topspeler uit de jeugd aan een Engelse club? Volgens Voetbalkrant azen zowel Manchester United, Liverpool als Arsenal op de bijna 17-jarige Leuvenaar. Ook Inter Milaan toont interesse. Lees verder »

 12-05-2011 

Blijft Bulykin toch bij ADO?

Blijft Bulykin toch bij ADO?

ADO hoopt nog steeds dat ze Bulykin langer kunnen houden. volgens Omroep West zou de Nederlandse ploeg contact hebben opgenomen met de manager van de Rus. De Rus, die dit seizoen uitgeleend was aan ADO, scoort aan de lopende band. Lees verder »

"Tegen Standard op scherp van de snee"

Met een assist voor Romelu Lukaku luidde Sacha Kljestan gisteren mee de ommekeer in. "Gelukkig stelden we net voor rust gelijk", zo gaf hij achteraf toe. En daardoor wordt de partij van zaterdag er één met enorm veel inzet. Lees verder »

Schollen:"Dat was echt balen"

Schollen:

Davy Schollen die voor het eerst, buiten de bekerwedstrijd in doel bij Anderlecht stond, baalde na de goal van Gent. Davy Schollen had een rustige avond, maar incasseerde al snel een doelpunt.
Lees verder »

Blessures voor Deschacht en Kouyaté

Blessures voor Deschacht en Kouyaté

Olivier Deschacht bleef gisteren na de rust geblesseerd in de kleedkamer. "Maar zijn vervanging had gelukkig niets te maken met zijn eerdere enkelblessure", aldus Ariël Jacobs. Kouyaté blesseerde zich tegen Gent aan de enkel. Lees verder »

 11-05-2011 

RSCA drukt door voor Vela en Wellington

RSCA drukt door voor Vela en Wellington

Herman Van Holsbeeck was deze week in Londen om over een huur van Carlos Vela en Wellington te praten. Beide spelers kunnen in Anderlecht ervaring komen opdoen. Of beide spelers willen komen is nog wel afwachten. Lees verder »

Lukaku mag niet mee op reis naar Miami

Lukaku mag niet mee op reis naar Miami

Een groepje Rode Duivels trekt na dit seizoen op vakantie naar Miami. Anderlecht-spits Romelu Lukaku had ook gevraagd om mee te gaan, maar hij mocht niet. "Romelu is nog te jong", zo legt Genk-spits Marvin Ogunjimi uit. Lees verder »

Voorbeschouwing: Anderlecht - AA Gent

Voorbeschouwing: Anderlecht - AA Gent

Met een overwinning tegen AA Gent kan Anderlecht zich vanavond verzekeren van een plaats in de top drie. Kanu en Legear zijn nog twijfelachtig, maar zeker die eerste mag in de basis verwacht worden. Ook Deschacht start mogelijk. Lees verder »

Ook AS Roma gelooft in Lukaku

Ook AS Roma gelooft in Lukaku

Volgens de Italiaanse krant Corrierre dello Sport heeft ook AS Roma Romelu Lukaku toegevoegd aan zijn verlanglijstje. Een nieuwe, kapitaalkrachtige eigenaar moet zorgen voor de nodige financiële middelen. Lees verder »

Ajax en Everton komen straks scouten

Ajax en Everton komen straks scouten

Anderlecht - Gent zal straks worden bijgewoond door verschillende scouts. Zijn aanwezig: Ajax, Leverkusen, Club Brugge, Everton, Genk, Lokeren, Monaco, MVV, Red Bull Salzburg, Roda, St-Etienne, Sunderland en West Bromwich. (HLN) Lees verder »

Reynaldo wellicht nog een jaar bij Cercle

Reynaldo wellicht nog een jaar bij Cercle

Manager Herman Van Holsbeeck had gisteren een gesprek met Cercle Brugge over de toekomst van Reynaldo. Volgens Het Nieuwsblad is de kans groot dat de Braziliaan nog een seizoen zal worden uitgeleend aan de Brugse vereniging. Lees verder »

Anderlecht gaat samenwerken met Mazembe

Anderlecht gaat samenwerken met Mazembe

De samenwerking tussen Anderlecht en Mazembe is in kannen en kruiken. Het akkoord geldt voor drie jaar en houdt in dat paars-wit de prioriteit krijgt bij transfers. Vooral aanvaller Patou Kabangu is erg gewild door Anderlecht. Lees verder »

Werd Proto ook gescout door Arsenal?

Werd Proto ook gescout door Arsenal?

Volgens de Engelse krant Daily Mirror volgde behalve Newcastle ook Arsenal Silvio Proto van erg nabij. Bij de Londense club zou hij op een lijstje staan met Reina (Liverpool) en Schwarzer (Fulham) en werd hij al meermaals gescout. Lees verder »

 10-05-2011 

Selectie Anderlecht - AA Gent

Selectie Anderlecht - AA Gent

Ariël Jacobs selecteerde vanmiddag twintig spelers voor de partij van morgen tegen AA Gent. Biglia, Proto en De Sutter zijn out. Legear en Kanu zijn erbij, maar zijn nog twijfelachtig. Doelman Davy Roef is er voor het eerst bij. Lees verder »

Schouderoperatie voor Tom De Sutter

Schouderoperatie voor Tom De Sutter

Tom De Sutter wordt donderdag geopereerd aan zijn schouder. Anderlecht laat weten dat tijdens de match in Genk een zenuw in de schouder geraakt werd, waardoor hij minder gevoel had in zijn hele arm. Een operatie is hierom nodig. Lees verder »

Prijzen abonnementen 2011-2012 bekend

Prijzen abonnementen 2011-2012 bekend

RSC Anderlecht heeft de abonnementsprijzen voor volgend seizoen bekendgemaakt. Deze variëren van 115 tot 400 euro. De voorrangsperiode voor huidige abonnees loopt van 16 mei tot 4 juni. Op 20 juni start de vrije verkoop. Lees verder »

Kabananga maanden out met knieblessure

Kabananga maanden out met knieblessure

Onderzoek gisteren heeft uitgewezen dat Junior Kabananga, sinds de winterstop verhuurd aan Germinal Beerschot, maanden out is. naast de breuk onderaan in de knie, heeft hij ook zijn voorste kruisband van de linkerknie afgescheurd. Lees verder »

Boussoufa met Anzhi op kop in Rusland

Boussoufa met Anzhi op kop in Rusland

Mbark Boussoufa en Anzhi Makhachkala zijn prima begonnen aan de Russische competitie. Na acht speeldagen staat Anzhi gedeeld aan kop met 15 op 24. Boussoufa zelf heeft zich er intussen al opgewerkt tot één van de vedettes. Lees verder »

Nog 4.500 tickets voor Anderlecht - Gent

Nog 4.500 tickets voor Anderlecht - Gent

Voor de wedstrijd van nu woensdag tegen AA Gent zijn er nog zo'n 4.500 tickets beschikbaar. De prijzen hiervan variëren van 18 tot 55 euro voor volwassenen. Tot 16 jaar betaal je 25 euro voor een zit- en 18 voor een staanplaats. Lees verder »

"Ik draag Ebbenhouten Schoen op aan vader"

Romelu Lukaku won gisteren met de Ebbenhouten Schoen zijn eerste individuele trofee. "Ik wil eerst en vooral mijn familie en vrienden bedanken", zo vertelde hij in zijn dankwoord. Ook zijn vader werd in de hulde betrokken. Lees verder »

Proto twee maanden out

Proto twee maanden out

Volgens Belgiumsoccer zal Silvio Proto twee maanden uit roulatie zijn, zo zal hij het begin van het nieuwe voetbalseizoen halen. Er werd aanvankelijk gevreesd dat hij langer zou moeten herstellen.
Lees verder »

Anderlecht biedt Vargas wat Club niet wil

Anderlecht biedt Vargas wat Club niet wil

Anderlecht is bereid om erg ver te gaan om Ronald Vargas te strikken. Volgens Het Nieuwsblad biedt paars-wit de Venezolaan een salaris van 850.000 euro. Dit is het loon dat hij wil verdienen, maar dat Club hem weigert te geven. Lees verder »

 09-05-2011 

Beloften kampioen na zege tegen Lierse

Beloften kampioen na zege tegen Lierse

De beloften van Anderlecht zijn vanavond kampioen geworden na een zege tegen Lierse. Op het Lisp won Anderlecht met 1-2. Bingen Yala Lusala en Brandon Deville maakten een 1-0 achterstand ongedaan en schonken Anderlecht de titel. Lees verder »

Lukaku wint Ebbenhouten Schoen

Lukaku wint Ebbenhouten Schoen

Romelu Lukaku heeft vanavond de Ebbenhouten Schoen gewonnen. Deze trofee beloont de beste Afrikaanse voetballer in onze competitie of voetballer van Afrikaanse afkomst. Lukaku haalde het voor Tchité en Carcela van Standard. Lees verder »

Anderlecht spreekt met Vargas

Anderlecht spreekt met Vargas

De interesse van Anderlecht in Ronald Vargas wordt met de dag concreter. Enkele dagen geleden had Anderlecht zich gemeld bij Club Brugge, nu zou er al gepraat zijn met de entourage van Ronald Vargas. Lees verder »

RSCA volgt Mundl en Januzovic

RSCA volgt Mundl en Januzovic

Door de blessure van Silvio Proto kijkt Anderlecht uit naar een nieuwe doelman. Indien Proto volledig terug fit geraakt en Mundl getransfereerd wordt, zal er één keeper moeten vertrekken. Ook kaminski is een optie. Lees verder »

Blessurenieuws

Blessurenieuws

Heel wat basisspelers van Anderlecht bleven vandaag binnen voor verzorging. Het gaat om De Sutter (schouder), Lukaku (voet), Mazuch (adductoren) en Kanu (enkel). Ook Gillet (adductoren) kreeg verzorging, maar trainde deelsmee. Lees verder »

Beloften kunnen vanavond kampioen worden

Beloften kunnen vanavond kampioen worden

De beloften van Anderlecht kunnen zich vanavond tot kampioen kronen. De ploeg van Geert Emmerechts heeft tegen Lierse voldoende aan een gelijkspel om de titel binnen te halen. De wedstrijd op het Lisp begint om 19.30 uur. Lees verder »

De Greef: "Anderlecht was nooit concreet"

De Greef:

In Het Nieuwsblad geeft Arnaud De Greef vandaag meer uitleg over zijn overstap naar Westerlo. "Waarom ik naar Westerlo kom, mag duidelijk zijn. De club deed me een beter voorstel dan Anderlecht, dat weinig concreets voorstelde." Lees verder »

Kabananga mogelijk lange tijd out

Kabananga mogelijk lange tijd out

Pech voor Junior Kabananga. De aan Germinal Beerschot verhuurde Congolees was eindelijk weer fit na maanden gesukkeld te hebben met de adductoren, nu zakte hij zaterdag tegen Kortrijk in een onschuldig duel door zijn linkerknie. Lees verder »

Overzicht resultaten verhuurde spelers

Overzicht resultaten verhuurde spelers

Voor een aantal Anderlecht-huurlingen zit het seizoen er al op, maar sommigen kenden nog een belangrijk weekend. Zo droegen Boufleur en Mukendi hun steentje bij aan de kwalificatie van derdeklasser Union voor de eindronde. Lees verder »

Biglia vertrokken naar Argentinië

Biglia vertrokken naar Argentinië

Lucas Biglia is vrijdag vertrokken naar Argentinië om zijn schouder te laten onderzoeken door de medische staf van de nationale ploeg. Begin juni zal Biglia zich terug in Anderlecht melden. Lees verder »

 08-05-2011 
 07-05-2011 

RSCA meldt zich officieel voor Vargas

RSCA meldt zich officieel voor Vargas

Anderlecht zoekt een vervanger voor Boussoufa. Eerst was er interesse in Kevin De Bruyne van Genk, maar of hij zou komen is afwachten. Volgens Het Nieuwsblad en RTL-teletekst zou nu ook Vargas gevolgd worden. Lees verder »

De Sutter: "Dit is een rotseizoen"

De Sutter:

Tom De Sutter mocht starten naast Lukaku, kreeg twee kansen maar kwam niet tot scoren. Ondanks het verlies blijft hij strijdvol. Tot overmaat van ramp moest hij naar de kant met een nieuwe schouderblessure. Lees verder »

 06-05-2011 

KIjestan: "Graag eens scoren"

KIjestan:

Vanavond speelt Anderlecht de topper op het veld van RC Genk. De zenuwen staan strak gespannen. En voor KIjestan de tijd om nog eens te scoren. Kijestan kwam maar moeizaam uit de startblokken. Lees verder »

Jacobs: "Biglia vervang je niet zomaar"

Jacobs:

In de aanloop naar de levensbelangrijke wedstrijd van straks probeert Ariël Jacobs alvast de druk af te houden. "De voorbije jaren zijn we zelden met een negatief gevoel weggegaan uit Genk", zei de Anderlecht-coach. Lees verder »

Voorbeschouwing: RC Genk - Anderlecht

Voorbeschouwing: RC Genk - Anderlecht

Als Anderlecht kampioen wil worden, kan het straks tegen RC Genk enkel tevreden zijn met een overwinning. Het zal dit wel moeten doen zonder draaischijf Lucas Biglia. Cheikhou Kouyate schuift zo mogelijk weer een rij vooruit. Lees verder »

Anderlecht denkt aan Ozyakup en Wellington

Anderlecht denkt aan Ozyakup en Wellington

Volgens La Dernière Heure heeft Anderlecht twee jonge spelers van Arsenal concreet in het vizier. Het zou gaan om de Nederlander Oguzhan Ozyakup en de Braziliaan Wellington, momenteel verhuurd aan Levante. Beide zijn 18 jaar. Lees verder »

"De Sutter is klaar om te spelen"

Ariël Jacobs maakte donderdag zijn selectie bekend voor de topper tegen Genk. Daarin zat een verrassing: Tom De Sutter. De spits trainde tot woensdag individueel en gisteren trainde hij voluit. Lees verder »

Selectie Genk - Anderlecht

Selectie Genk - Anderlecht

Ariël Jacobs neemt vanavond twintig spelers maar naar Limburg voor de clash met RC Genk. De meest opvallende naam hierbij is deze van Tom De Sutter. Hij trainde gisteren opnieuw voluit mee met de groep na zijn schouderblessure. Lees verder »

 05-05-2011 

Lukaku: "Geruchten zijn niet altijd waar"

Lukaku:

Via zijn Twitter-account heeft Romelu Lukaku gereageerd op het bericht als zou hij dicht bij Chelsea staan. "Geruchten zijn niet altijd waar, mensen. Dus geen vragen ivm met die geruchten van Chelsea ;)", zo luidde zijn boodschap. Lees verder »

Juhasz: operatie en 2,5 maanden out?

Juhasz: operatie en 2,5 maanden out?

Roland Juhasz zou na dit seizoen onder het mes moeten. Hij sukkelt al enige tijd met de adductoren. "Ik heb er al zes maanden last van", zegt de Hongaar. "Het lukt om te voetballen, maar ik kan er niet eeuwig mee spelen." Lees verder »

Anderlecht al 13 jaar ongeslagen in Genk

Anderlecht al 13 jaar ongeslagen in Genk

Als Anderlecht morgen verliest in Genk, mag het zo goed als zeker een kruis maken over de titelambities. De statistieken zijn alvast in het voordeel van paars-wit. De laatste nederlaag in Genk dateert immers van 8 februari 1998. Lees verder »

Wisselend succes voor nationale U15 en U16

Wisselend succes voor nationale U15 en U16

De Belgische ploegen U15 en U16 speelden deze week allebei een interland. Bij beide elftallen kwamen vier spelers van Anderlecht in actie. Bij de U16 kwam Anil Koç, die na dit seizoen naar Standard trekt, zelfs tot scoren. Lees verder »

Argentijnse bondsdokter onderzoekt Biglia

Argentijnse bondsdokter onderzoekt Biglia

Lucas Biglia zal eerstdaags naar Argentinië vliegen om onderzocht te worden door de dokter van de Argentijnse nationale ploeg. Dat laat RSC Anderlecht weten. Pas daarna zal beslist worden over het tijdstip van zijn operatie. Lees verder »

Topdeal Lukaku - De Bruyne in de maak?

Topdeal Lukaku - De Bruyne in de maak?

De Morgen schrijft vandaag dat Anderlecht en Chelsea werken aan een deal waarbij Romelu Lukaku naar Chelsea verhuist en Kevin De Bruyne naar Anderlecht komt. Anderlecht zou dan ook voor De Bruyne een opstapje zijn naar Chelsea. Lees verder »

Anderlecht wil jongeren van Arsenal lenen

Anderlecht wil jongeren van Arsenal lenen

Herman Van Holsbeeck bracht dinsdag een bezoek aan Arsenal. Hij hoopt bij de Londense club enkele spelers te kunnen lenen voor volgend seizoen. Het gaat om jongeren die paars-wit indertijd ook volgde, maar toen voor Arsenal kozen. Lees verder »

11-jarig Anderlecht-talent kiest voor PSV

11-jarig Anderlecht-talent kiest voor PSV

De elfjarige Remco Evenepoel ruilt Anderlecht volgend seizoen voor PSV Eindhoven. "Het project van PSV sprak ons aan", zo vertelt zijn vader in Het Laatste Nieuws. Toch zal het niet makkelijk worden voor de familie Evenepoel. Lees verder »

Nieuws van op het trainingsveld

Nieuws van op het trainingsveld

Silvio Proto (lies), Jonathan Legear (quadriceps) en Kanu (enkel) trainden gisteren apart. Proto en Kanu raken fit voor morgen, Legear niet. Mazuch trainde opnieuw mee met de groep. De Sutter en Biglia kregen verzorging. (HNL) Lees verder »

 04-05-2011 

"Vier keer winnen en we zijn kampioen"

Roger Vanden Stock was gisteren een aandachtig toeschouwer tijdens de Anderlecht-training. Veel wou de voorzitter aan de aanwezige journalisten niet vertellen. De weinige woorden die hij zei, werden dus gretig genoteerd. Lees verder »

Losada: "Ik wil in België blijven"

Losada:

Sinds Charleroi zeker is van degradatie, zit het seizoen van Hernan Losada er op. Hij heeft nu volop tijd om een club te zoeken voor volgend seizoen. "De kans dat ik terugkeer bij Anderlecht is nul procent", laat hij weten. Lees verder »

Deschacht in de basis tegen Genk?

Deschacht in de basis tegen Genk?

Op basis van de training van gisteren menen enkele kranten dat Olivier Deschacht vrijdag in de basis begint tegen RC genk. Ze zagen hoe hij in het trainingspartijtje speelde naast Juhasz en Gillet en een goede indruk liet. Lees verder »

Genk - Anderlecht bijna uitverkocht

Genk - Anderlecht bijna uitverkocht

RC Genk loopt storm voor de partij van vrijdag tegen Anderlecht. Gisteren stonden er lange rijen aan de loketten en 's avonds waren er nog maar 75 zitplaatsen en 750 staanplaatsen vrij. Die raken wellicht vandaag ook bezet. (HLN) Lees verder »

 03-05-2011 

Bulykin naar Terek Grozny?

Bulykin naar Terek Grozny?

Volgens Voetbalbelgie.be heeft Terek Grozny, de ploeg die Boussoufa wou, interesse in Dmitri Bulykin van Anderlecht. De rus die Anderlecht haalde voor om en bij de één miljoen van Leverkusen, mag weg bij Anderlecht. Lees verder »

Biglia: "Copa America is risico waard"

Biglia:

Als het van Lucas Biglia zelf afhangt, wordt zijn schouder pas eind juli geopereerd. In dat geval kan hij de Copa America eerst spelen. Anderlecht lijkt akkoord te gaan, maar wil als tegenprestatie wel dat Biglia bijtekent. Lees verder »

Crasson: "Vertrek van Polak was cruciaal"

Crasson:

In Gazet van Antwerpen haalt oud-Anderlecht-verdediger Bertrand Crasson zwaar uit naar het bestuur van paars-wit. Volgens hem ligt de schuld van de huidige malaise bij hen. "Deze kern is een verkeerde casting van het bestuur." Lees verder »

De Bruyne optie als Lukaku vertrekt

De Bruyne optie als Lukaku vertrekt

Als Romelu Lukaku deze zomer vertrekt, en daar gaat men bij Anderlecht van uit, dan zou paars-wit met dit geld een nieuwe poging willen doen om Kevin De Bruyne van Genk te halen. Dat hoorde HLN in de wandelgangen van Anderlecht. Lees verder »

Russische media: "Terek Grozny wil Lukaku"

Russische media:

Na Mbark Boussoufa heeft Terek Grozny opnieuw een speler van Anderlecht op het oog. Volgens de Russische media wil de club uit Tsjetsjenië graag Romelu Lukaku binnenhalen. Coach Ruud Gullit beseft echter dat die kans nihil is. Lees verder »

Proto eerste keuze voor Newcastle

Proto eerste keuze voor Newcastle

Volgens Het Laatste Nieuws staat Silvio Proto bij Newcastle helemaal bovenaan het lijstje om Steve Harper op te volgen als doelman. De Engelse club scoutte Proto al vier keer en hij kreeg telkens een goed rapport. Lees verder »

 02-05-2011 

Kaminski: "Nog niks gehoord van Anderlecht"

Kaminski:

Het voorbije weekend raakte bekend dat Anderlecht denkt aan Thomas Kaminski. De doelman van Germinal Beerschot weet echter nog van niks. "Anderlecht noch Germinal Beerschot heeft mij daarover al gecontacteerd", aldus de doelman. Lees verder »

Deschacht opnieuw op de bank

Deschacht opnieuw op de bank

Olivier Deschacht zat gisteren tegen Club Brugge voor het eerst sinds hij in oktober geblesseerd uitviel, opnieuw op de bank. Invallen deed hij nog niet, maar vrijdag heeft hij met de beloften wel een uur meegespeeld. Lees verder »

Mazuch: "Nu winnen in Genk en Standard"

Mazuch:

Ondrej Mazuch was erg ontgoocheld dat Anderlecht niet kon winnen tegen Club Brugge. "We hebben twee punten verloren. Brugge heeft maar twee kansen bij elkaar gevoetbald, wij vier of vijf", zo vertelde hij achteraf. Lees verder »

Jacobs: "We moeten ervoor blijven gaan"

Jacobs:

Na het gelijkspel tegen Club Brugge is de titel weer wat verder weg. "Ik kan niet tevreden zijn", zo zei Ariël Jacobs dan ook. "Als je zes goeie kansen afdwingt in een match zoals deze, moet je minimum aan 50 procent afwerken." Lees verder »

Blijft Lecjaks dan toch ?

Blijft Lecjaks dan toch ?

Anderlecht liet twee maanden terug weten dat het contract van Jan Lecjaks niet wordt overgenomen. Volgens Het Laatste Nieuws is er kans dat Anderlecht zijn mening hierover zal herzien. Lees verder »

Arsenal aast op jongste Musonda

Arsenal aast op jongste Musonda

Arsène Wenger van Arsenal zou zijn zinnen gezet hebben op Charly Musonda Jr. Volgens het magazine People was de jongste Musonda zaterdag zelfs al in Londen, waar hij een contract kon tekenen bij de opleidingsacademie van Arsenal. Lees verder »

Anderlecht vergeet te scoren tegen Club

Anderlecht vergeet te scoren tegen Club

Anderlecht is thuis niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel tegen Club Brugge. Paars-wit domineerde, maar vergat de vele kansen die het kreeg af te maken. Het moet komend weekend winnen in Genk om nog kans te maken op de titel. Lees verder »

 01-05-2011 

Seizoen van Biglia is voorbij

Seizoen van Biglia is voorbij

Lucas Biglia moest na vijf minuten het veld verlaten na een onschuldig duel. Hij viel slecht neer op zijn schouder en het schoot uit de kom. Biglia moest meteen naar het ziekenhuis afgevoerd worden. Lees verder »